Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

2 tane 8 ile oynama alışkanlığı neden yok hocanın anlamıyorum. Dünyada 10 numaralı oyun sistemi pek kalmadı. Bu akşam özelinde ise, antremanda denenmeyecek mevkiler denedi oyuncular üzerinde, hiç şık olmadı yaptıkları.

Defansın arkasina atilan her top pozisyon. Hoşuna gidiyor herhalde. Onde top kapmaya çalış kaparsan ne ala kapamazsan yandin Orta sahayı boşalt rakibi defansla birebir bırak. Müthiş taktik. Biraz diri biraz iyi takım seni bu anlayışla sahaya gomer

hamza sağ bek, yusuf’la yunus orta ikili, kdb stoper, metehan bek, dubouis sol bek…

sezon içerisinde bunların hangisini göreceğiz? neyin hazırlığı bu yani?
Görmezsin zaten, bu maçın adı üstünde hazırlık maçı hoca sakatlıkların çok olduğu alternatiflerin azaldığı dönemlerde hangi oyuncuları deneyebilirim diye bakıyor maclarda. Stoperlerden 2'si sakatlandı biri kart cezalısı ne yapacaksın kadroda. Geçen seneden tecrube ettirdiler dursun ozbek saolsun şimdiden hangi oyuncuyu joker olarak kullanabilirim diye deniyor.

Okan hocanın oynatmaya çalıştığı futbol tarzını çok beğeniyorum. Ama bunun için defansta 2 tane Sanchez, 2 tane Boey, orta sahada 3 tane torreira, ileri hücum hattında 3 tane Barış Alper gerekiyor, bu bahsettiğim de yetenek olarak değil sadece fizik kalite, tempo, sürat vs.

Bu takım senin aklındaki Gegen Press için uygun değil maalesef hocam.

Evet 2000'de siz bunun alasını yapıyordunuz ama sahada Hakan Ünsal, Suat, Emre, Okan, Ümit, Arif gibi piranalar vardı. Suat'ın yapıştığı adam arkasına dönmek istediğinde soldan Emre yapışıyordu sağdan sen çoktan dibinde bitiyordunuz adamın ve bunu her maç rahatlıkla 65-70 dakika yapabiliyordunuz üst düzey. Yaşınız buna el veriyordu..

Sezonu gene götürür hocam da şu yeni transfleri 15dk olsada göster hocam bizde taraftarız görmek istiyoruz.

Hocanın en büyük sorunu bazı inatlaşmaları.

Eyüp’e geçen sezon sinir oldu ve çocuğu oynatmamak için ant içti. Bugün bile en son oyuna girdi.

Taraftar bek transferi için yangın yaptı, sırf o yüzden 1 dakika bile oynatmadı. Oysa haftaya kupa maçı var. Sen oyuncuyu deneyip alıştıracağına taraftarla inatlaşıyorsun.

Aferin hocam, böyle devam et.

Kupa maçına 1 hafta kaldığı için o maça özel hazırlanıp ciddiye alacağını, Jelert'i en azından bir devre izleteceğini, daha derli toplu ve aşureye çevirmeden yapılan değişikler beklerdim.

Hoca hala kim kalmalı kim gitmeli diye tartıyor, bjk maçını hazırlık maçlarından apayrı tutmuş anlaşılan.

2 tane 8 ile oynama alışkanlığı neden yok hocanın anlamıyorum. Dünyada 10 numaralı oyun sistemi pek kalmadı. Bu akşam özelinde ise, antremanda denenmeyecek mevkiler denedi oyuncular üzerinde, hiç şık olmadı yaptıkları.
Ben de hocanın bir kere bile 4-3-3 düşünmemesine uyuz oluyorum da

Hangi iki 8 ile deneyecek :asd: elde yalnız Demirbay var

Hocanın en büyük sorunu bazı inatlaşmaları.

Eyüp’e geçen sezon sinir oldu ve çocuğu oynatmamak için ant içti. Bugün bile en son oyuna girdi.

Taraftar bek transferi için yangın yaptı, sırf o yüzden 1 dakika bile oynatmadı. Oysa haftaya kupa maçı var. Sen oyuncuyu deneyip alıştıracağına taraftarla inatlaşıyorsun.

Aferin hocam, böyle devam et.

taraftarla inatlaşıp oyuncu oynatmamak mı

hocaya karşı duyduğum en orijinal eleştirilerden biri

Eleştirinize yorum gelmesini istemiyorsanız bunu herkese açık forumlarda paylaşmayın.
Eleştiriye yorum yapılır.

Saçmalamayın bir yorum değildir, eleştirimi alırsın, karşı tezini yazarsın. Görüşünü sunarsın. Nesini saçma görüyormuşuz öğreniriz. Her karşıt görüşe, sana uymayan görüşe “Saçmalayın” diye çıkışacaksan asıl senin forumda olmaman gerekir bence.

Eleştiriye yorum yapılır.

Saçmalamayın bir yorum değildir, eleştirimi alırsın, karşı tezini yazarsın. Görüşünü sunarsın. Nesini saçma görüyormuşuz öğreniriz. Her karşıt görüşe, sana uymayan görüşe “Saçmalayın” diye çıkışacaksan asıl senin forumda olmaman gerekir bence.
Bir teknik direktöre hazırlık maçında bir şey denediği için git taraftara kapalı hazırlık maçı yap demenin anti tezi yok çünkü bu bir saçmalık.

Kapattım maçı. Hocanın taraftara saygısı yok. Kaç bin kişi bu maçı izliyor sahada milyon kişi televizyon karşısında.

Bir bok denemek istiyorsan git taraftara kapalı hazırlık maçı yap. Saygısız! Aşırı sinirlendim.

Ben Galatasaray maçı var, yeni transferi biraz izleriz diye bekliyorum. Yaptığı değişikliklere, denemelere bak. İki oyuncu kaldı oyuna almadığı biri Jelert.

Niye ben belki denemeleri görmek istiyorum. Bu saygısızlık değil ki.

Geri
Üst Alt