Mustafa Arpaç
Tecrübeli Üye
- 17 Nisan 2014
- 6.302
- 3.454
- 1.048
Ortasaha nerde Dursun Başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en hazır oyuncusu da gelse yeni transfer olduğu için forma şansı vermez.Hocam jelerti yedeğe alıp 1dk süre vermedin sakat değil hazır gelmiş amaç ne anlamadım.
Görmezsin zaten, bu maçın adı üstünde hazırlık maçı hoca sakatlıkların çok olduğu alternatiflerin azaldığı dönemlerde hangi oyuncuları deneyebilirim diye bakıyor maclarda. Stoperlerden 2'si sakatlandı biri kart cezalısı ne yapacaksın kadroda. Geçen seneden tecrube ettirdiler dursun ozbek saolsun şimdiden hangi oyuncuyu joker olarak kullanabilirim diye deniyor.hamza sağ bek, yusuf’la yunus orta ikili, kdb stoper, metehan bek, dubouis sol bek…
sezon içerisinde bunların hangisini göreceğiz? neyin hazırlığı bu yani?
Eleştirinize yorum gelmesini istemiyorsanız bunu herkese açık forumlarda paylaşmayın.Ne diyorsun ya sen? Sen mi karar veriyorsun kimin saçmalayıp saçmalamadığına. Sanane yahu benim eleştirimden!
Amaç heyecan yaratmakHocam jelerti yedeğe alıp 1dk süre vermedin sakat değil hazır gelmiş amaç ne anlamadım.
Ben de hocanın bir kere bile 4-3-3 düşünmemesine uyuz oluyorum da2 tane 8 ile oynama alışkanlığı neden yok hocanın anlamıyorum. Dünyada 10 numaralı oyun sistemi pek kalmadı. Bu akşam özelinde ise, antremanda denenmeyecek mevkiler denedi oyuncular üzerinde, hiç şık olmadı yaptıkları.
Hocanın en büyük sorunu bazı inatlaşmaları.
Eyüp’e geçen sezon sinir oldu ve çocuğu oynatmamak için ant içti. Bugün bile en son oyuna girdi.
Taraftar bek transferi için yangın yaptı, sırf o yüzden 1 dakika bile oynatmadı. Oysa haftaya kupa maçı var. Sen oyuncuyu deneyip alıştıracağına taraftarla inatlaşıyorsun.
Aferin hocam, böyle devam et.
Eleştiriye yorum yapılır.Eleştirinize yorum gelmesini istemiyorsanız bunu herkese açık forumlarda paylaşmayın.
Bir teknik direktöre hazırlık maçında bir şey denediği için git taraftara kapalı hazırlık maçı yap demenin anti tezi yok çünkü bu bir saçmalık.Eleştiriye yorum yapılır.
Saçmalamayın bir yorum değildir, eleştirimi alırsın, karşı tezini yazarsın. Görüşünü sunarsın. Nesini saçma görüyormuşuz öğreniriz. Her karşıt görüşe, sana uymayan görüşe “Saçmalayın” diye çıkışacaksan asıl senin forumda olmaman gerekir bence.
Kapattım maçı. Hocanın taraftara saygısı yok. Kaç bin kişi bu maçı izliyor sahada milyon kişi televizyon karşısında.
Bir bok denemek istiyorsan git taraftara kapalı hazırlık maçı yap. Saygısız! Aşırı sinirlendim.
Ben Galatasaray maçı var, yeni transferi biraz izleriz diye bekliyorum. Yaptığı değişikliklere, denemelere bak. İki oyuncu kaldı oyuna almadığı biri Jelert.