Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.054
- 2.364
- 1.413
Rus ruleti gibi oyun oynuyoruz yani her atağa çıktığımızda ya atacaz ya yicez. Böyle oyun şablonu mu olur allah aşkına ne bu halı saha turnuvası mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnadım inatİleri dörtlüyü yaş ortalaması 35’ten kurup gegenpressing mi oynatacakmış hocam?
biz 7-0 yendiğimiz başak maçı ve depte 3-0 yendiğimiz fener maçı gibi pres yapsak daha az enerji harcarız ayrıca rakip yine boş adam bulamaz, neydi bu pres; rakibin pas kanallarını kapatarak,boşta adam bırakmadan yapılan pres, öyle haldur huldur rakibin üstüne koşarak değil.Hizlida geri donemiyoruzki. Daha geride bu presi yaptır. Onlar geniş alanı vermiyor sana. Heriflerin hepsi fişek gibi
Şampiyon yine olabilir, vaktini polemiklerden önce takımı için harcaması daha mantıklı olmaz mı? Şu maçın 2. yarısını izlemeyi bir taraftar olarak istemiyorsam böyle bir eleştiri yapmam son derece doğal. Taktik veya futbolcu denedim diyip bir sonraki maç aksini iddia etmek kendi elinde.niye? Geçen sezon böyle başladığı bu futbolla rekor kırarak şampiyon olmadı mı?
Bunlara laf anlatamazsinŞampiyon yine olabilir, vaktini polemiklerden önce takımı için harcaması daha mantıklı olmaz mı? Şu maçın 2. yarısını izlemeyi bir taraftar olarak istemiyorsam böyle bir eleştiri yapmam son derece doğal. Taktik veya futbolcu denedim diyip bir sonraki maç aksini iddia etmek kendi elinde.
Yaya değil yeniçeri de koysan 35+ yaş ortalamalı bir ileri hat ile yüksek düzey müsabakalarda ekseriyetle hüsran yaşarsın.Orta sahaya yaya toure ya da patrick vieria gelmeyecekse takım zaha-ziyech-mertens üçlüsünden sadece birini kaldırabilir 4-2-3-1’de.
Yıkıcı eleştiriyi ben bu aşamada doğru bulmuyorum. Her ne kadar henüz Avrupa'da arzu edilen sonuçlar elde edilmemiş olsa da Okan Hoca'nın zamanı hak ettiğini düşünüyorum. Şunu unutmamak gerekir ki teknik adamlık son derece nankör bir meslek. Dünyanın kupasını da alsan ters bir skorda, kötü giden birkaç maç sonunda ağır eleştiri yağmuruna tutulabilirsin. Bu noktada tepkileri göğüsleyip gerekli tamiratı yapan ve yoluna en az hata ile devam eden kişiler, elbet istedikleri sonuca varacaktır. Yapılan faydalı eleştirilere kulak vermek, bu tamiratın bir parçasıdır.en ufak olumsuz 1 şeyde yapılan yıkıcı eleştirilerin altında yatan sebep hala hocaya güvenilmemesi.
her sene kendini kanıtlamak zorunda maalesef.
bu üzücü bi durum
SaçmalamaNe diyorsun ya sen? Sen mi karar veriyorsun kimin saçmalayıp saçmalamadığına. Sanane yahu benim eleştirimden!
Maçı izleyenlere biraz saygısı olacak teknik direktörün. Apo geldi, Nelsson var, Metehan var, Kaan var ne işi var Demirbay’ın stoperde? Adı gibi biliyor taraftar merakla yeni transferi bekliyor. Son 10-15 dk al bari zaten çorba gibi yaptın, en azından biraz taraftarların gönlünü al.
Ama oyuna bile almadı adam
Bak bak tespitlere bakHocanın en büyük sorunu bazı inatlaşmaları.
Eyüp’e geçen sezon sinir oldu ve çocuğu oynatmamak için ant içti. Bugün bile en son oyuna girdi.
Taraftar bek transferi için yangın yaptı, sırf o yüzden 1 dakika bile oynatmadı. Oysa haftaya kupa maçı var. Sen oyuncuyu deneyip alıştıracağına taraftarla inatlaşıyorsun.
Aferin hocam, böyle devam et.
Teşekkürler kardeş, sen de yuvarlanma inşallahUlan şu yorumları şu forumda yapacak tek bir üye yok
Okuyun ollum okuyuuuunnn
Tespit nasıl yapılırmış görün de ibret alın
Sen bundan sonra benim itinayla takip edeceğim üyelerin başında geliyorsun renktaaaşşş
Allah kaza bela vermesin sana aman dikkat
Öyle bir şey olursa ilk sana haber vericem. Sen bana doğru yolu gösterirsinTeşekkürler kardeş, sen de yuvarlanma inşallah
Allah’ın izniyle, inşallahÖyle bir şey olursa ilk sana haber vericem. Sen bana doğru yolu gösterirsin