Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocayı, hamza ile bir tutanların düşünceleri hakkndaki düşüncelerim
qxs8zut050c61.jpg

Okan hoca yönetimi korumayı bırakmalı,Dursun erdeni yedi,erden timur taraftar için bakarsak okan hocadan bile daha sevilen bir insandı bence.Yönetimler olası en ufak başarısızlıkta hemen hoca yerler,İster adın terim ister mourinho ister okan buruk olsun.Kupa yenilgisi ve olası bir elenmede dursun hemen rodop ve nevzat gibi uzantılarına okan hocayı kötüleyecek haber girdirecek.Olan kendisine olur,dursun ibrahim cenk bunlar seçilmiş adamlar, 2 sene daha duracaklar.

Play offtan da elense,bjk ye 5-0 da kaybetse bu sene ligi 10. da bitirse okan hocanın kredisi var.Ulan bir sene ara veririz çok çok başarıya ölmeyiz ya 1 seneden

Taraftar istemezse yönetim nah gönderir ama bizim taraftar daha doğmamış çocuğa don biçiyor neymiş elenirsek bjk ye kaybedersek yerlermiş ulan sen orda burda öyle dersen yönetim tabi yer hocayı

Değil okan kloop olsa yer yutar

Sanada iyi oluyor hoca ,bu capsizlara güvenerekten ,kasalar dolu oyuncu alacagiz diye savunursan böyle seni yari yolda birakirlar, dur hele birde rüzgar tersine dönerse sampiyonluk yarisinda iyi gidemessek ilk seni gönderirler.

Cikip her iki günde bir transferde gec kaliyoruz aciklama yapip baskiyi yönetimin üstune atacaktin.

harz olmak için fazla yetenekli hoca da geçen sene bi kaan bi barış'a bişey olsa bugün belki galatasaray'ın hocası olmayacaktı. büyük potansiyel ama şansını fazla zorlamasın bence sokan hocamız

Kendi başını yiyecek.

Ilık açıklamalara devam etsin.

Galatasaray'da yönetim güneş gibidir Hocam. Fazla yakınlaşma yanarsın, çok uzaklaşma donarsın.

Neyse, zekasına ve şansına güveniyorum.

Okan hoca varsa kafam rahattt!!

değil 8 numara, yarın iki bekte oynamasın hatta zaha, ziyech falanda sakat olsun hoca bir şekilde o maçı alırr ben kendisine güveniyorumm

Al şu kupayı guzel açalım sezonu hocam

Transfere ihtiyaç yok şıkır şıkırız maşallah.

Sen bu yönetimi kollamaya devam et

Geri
Üst Alt