Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocanın suçu falan yok.

Hemen yenecek hoca değil.

Takım formsuz ama geçen sene ite kaka zor kazandığımız maçlar vardı takım net transfer istiyor hocaya değil yönetime suç buluyorum.
5 tane yememiz net hocanın suçu. Nasıl suçu olmuyor anlamadım.

sezon başlamadan çok iyi oldu bizim artist futbolcular hoca boyunun ölçüsünü aldı.
2 pas yapmaktan aciz herifler sürüsü.
mücadele etmeden kazanırız zannediyorlar beyefendileri kıçlarını zor kaldırıyorlar.

Bugun yaptigi oyuncu degisikliklerini 11 yaşındaki yeğenim çok beğendi; Fifa oynarken bende ayni degisiklikleri yapıyorum dedi.
Bu orta saha ve kanat oyuncularıyla çift forvetli sistemin işleyeceğini sadece cocuklar düşünür.
Takimin en yüksek IQ'lu oyuncusu Mertens'in oyundan cikmasiyla ilgili bir yorum yazarsam yine ceza alırım, o yüzden yorum yapmiycam.

Hocanın suçu falan yok.

Hemen yenecek hoca değil.

Takım formsuz ama geçen sene ite kaka zor kazandığımız maçlar vardı takım net transfer istiyor hocaya değil yönetime suç buluyorum.
Bugün takım başında hoca olmadan 11 topçu kendileri kadro kurup çıksa bu sonucun olması imkansız hatta kazanırlardı da buna %100 eminim bu kadar suçlu işte Okan

çArşı on X: Fatih Terim sokak hayvanlarından rahatsız oluyor muş ? Hayvan  sevgisi olmayandan İNSAN sevgisi olmaz ! http://t.co/7FkT6lXES7 / X

Geri
Üst Alt