Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hoca moca değil, takımı bireysel yetenekler ve şans götürüyor dediğimizde asılıp kesildik burada, ne nane olduğu ŞL de gösterdiler de görmek istemediniz. Alın şimdi tüm uzuvlarıyla hayrını görün, özellikle o yalakaları o uzuvları istedikleri gibi övüp kullanabilirler.

Bek yok orta saha yok geçen sene 102 puan alırken hataları tek tek dile getirdiğim gün transfer nöbetinde bu takım 102 puan aldı kötü değil diyorlardı.

Aynen bu kafada devam edilsin adamlar 3 nokta atışı transferle tam kadro haline geldiler 3 haftadır çalışıyorlar.

Beğenilmeyen Rashica ve Gedson istikrarsız bir takımda başarısızlardı işleyen takımda gayet iyi parçaya dönüşüyorlar.

Ama Ziyech > Rashica / Tete > Rashica gibi troll yazılar yazılıyordu.

2-0dan sonraki değişikliklerle ya hep ya hiç dedi. Sonuç hiç.

Rakip takımda da bir cacık yoktu. Hala güveniyorum Okan Hocaya ama pamuk orta saha ve gamsızlığa çözüm bulmalı. Play offda kaza yaşarsak serbest düşüş başlar.
Gider yine Berkan ve kerem demirbay 'ı oynatır. Martens 'i 10 numara oynatır. Köhnemiş 4-2-3-1 de ısrar eder.

Değişiklik yapmaz bekler bekler sonra 10 tane hücumcu sokar senin başka taktiğin yok mu be adam

alkollü mü çıkmıştı maça yaw, onlar nasıl değişikliklerdi.

torreirayı çekip zahayı almak nasıl bir aklın ürünü.

atak yapıyoruz geri dönüşte 6 kişi ileride kalıyor :d

öyle bir ezber ki
birazdan torreira’yı çıkartır dedim
şak çıkardı
ahahahaha
ben sana ne diyim hocam ya, sağlam troll

Geri
Üst Alt