Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Ya hocam sen altyapı maçı falan izlemiyor musun hiç
Yok mu 2 tane hızlı bek bir tane fizikli OS altyapıda
Kaan'ın hızı onu bekte oynatmaya yeter mi, bir kere de bir genç oynat çöz sorunları
Kanat oyuncusundan forvet arkası yaratmaya çalışmak neyin kafası, FMde bile olmuyor, göbek oyuncusundan kanat yapmak hızı yetmez diye gelmez mi aklına

Kıstırma taktiğin de yok, yapma artık hocam kendine gel ya

Bu maçta herkes yerinde beklese 1-0belki zorla yenilirdin. Bek yok, defans yok, sahada 4 tane kanat var 4 tane.
Orta saha boşaltıyorsun 10nunara oynayabilecek adam oynuyor.Ulan bu adam 1 hafta önce defansta oynuyordu 10 kişi kalıp barışı beke kaanı stopere çekemeyecek kadar futboldan uzaklaşmış kibire boğulmuş adam.

Kaan'ın hızı onu bekte oynatmaya yeter mi, bir kere de bir genç oynat çöz sorunları
Kanat oyuncusundan forvet arkası yaratmaya çalışmak neyin kafası, FMde bile olmuyor, göbek oyuncusundan kanat yapmak hızı yetmez diye gelmez mi aklına

Yok galiba.. bu Paf takimi ne ise yariyor bi türlü anlamadim

Hala olayı teknik taktik ve bireysel oyuncu performanslarıyla ele alanlar var. Takım bugün vücut dili olarak çok kötü sinyaller verdi. Kafaca maça çıkmamışlar.

Oyuncuları tekrar hedeflere ikna edip motive edecek kişi Okan Buruk ama bunu tek başına yapabilecek mi göreceğiz. Yanındaki çok büyük bir gücü kaybetti çünkü. Sezon boyu Erden Timur gibi bir figürün eksikliğini bolca hissedeceğiz.

Okan hocaya güvenim %100'e yakındı lakin bu maçtan sonra ona da güvenim %20'lere falan inmiştir. 2 senelik emeğini de çöp etti bir maçla. Aptal adamlar yapar böyle, yazık.
Fb yenilgisinin ustune bu maç epey güven kırdı. Bi de daha ilk maçta çıkardığı kadroda evlatciliga devam edip adaletsizliğe devam etmesi. Takım iyi gittikçe kafa yapısını degistirmiyordu belki artık değiştirir.

Geriye düştüğünde bütün defansif oyuncuları çıkartıp, hücumcuları sahaya atmak demek, benim bir sistemim yok, oyun anlayışım yok, hücumcular beni kurtarsın demek.

Gününde olmazsın, ne yapsan olmaz, o zaman da edebinle kaybetmeyi bileceksin. 5 tane yemeyeceksin.

Bazen oyunun gidişatı bellidir, gerekirse 10. Dakikada yapacaksın değişikliği. Devreyi beklemeyeceksin.

Gelen transfer 3 hafta geçmeden takıma giremiyor. Demek ki hazırlayamıyor bu adamları.

Ayrıca geçen hafta takım son hazırlık maçını oynuyor, o maçta sahada Efe oynuyor, Metehan oynuyor, Demirbay stoper falan oynuyor. Takımın ilk 11' i bir arada 30 dakika oynamadan hazırlık kampını bitirip, kupa maçına çıkıyorsun. Şımarıklık başka bir şey değil.

Bugün çok kuruldum kendisine.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence maç içinde tek olumlu şey kendisiydi ama kendisinin ilk 11 oynadığı maçlarda hep bir sorun yaşıyoruz. geçen sezon ki zalgiris maçlarından sonra bileti kesilmişti, öncesinde de taylan ile yaptıkları yüzünden. iyi niyetli, görev adamı olarak değerlendirilebilir ama asla ilk 11 başlamamalı.
Demirbay da pek hazır durmuyordu, ondan ilk 11 başlamış olabilir.

Fb yenilgisinin ustune bu maç epey güven kırdı. Bi de daha ilk maçta çıkardığı kadroda evlatciliga devam edip adaletsizliğe devam etmesi. Takım iyi gittikçe kafa yapısını degistirmiyordu belki artık değiştirir.

kanatlar nasıl olmalı sence

12 yaşındaki yeğenim bile Torreira- Zaha değişikliğine anlam veremedi. Ekibiyle hangi kafayı yaşayıp böyle saçma değişiklikler yaptı anlam veremedim.

Devrede yazdık sakın çift forvete dönme diye korktuğumuzu yaptı. Bu kadar insanın gördüğü şeyi sen ve ekibin nasıl göremiyor anlamadım.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamazsak yaşayacağı sonun farkında mı acaba?

Hazırlık maçı gibi sürekli degisiklik yaptı sezona hazırlanın diye millete söyluyorda kendisi bile hazir degil henuz zaten gider buyuk ihtimalle sezon ortasında

Ortadan adam çekip hücumcu atarak ne zaman pozitif sonuç aldın hoca? Terim de son döneminde hep aynı şeyi yaptı. Gına getirdiniz artık.

Fiziğin ve topa sahip olmanin önemini bir türlü anlamıyor. Kerem-Mertens-Ziyek ve onlerinde icardiyi bu maça başlatacak dünyadaki tek tddir herhalde.

Alt yapı rezil bir tane iyi oyuncu yok malesef

Hocalık hariç herşeyi yaptı son 1 kaç ayda. Yönetim gibi demeçler verdi taraftar gibi konuştu davrandı antrenörlük hariç maşallah herşeyi yaptı. Kontrolü kaybetti kendini toplaması lazım. Disiplinsizliğe mahal vermemeli neden olmamalı.

Geri
Üst Alt