Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.330
- 25.885
- 2.808
Adam kibarca okan maçın içine etti demiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı Londra'ya saldık, gitsin gorussun diye. O dk kafa orda kaldı, kalırsa bizde olmaz.Korktuğum şey bu. Erden Timur'un aurası derken çok geniş kapsamlı bir şeyi kastediyordum ben hep. Özel bir adam. Play Off'ta kötü sonuç gelirse kötü psikolojiyi Erden Timur'suz toparlamak hiç kolay olmayacak.
Berkan ilk yarının iyilerinden biriydi yalnız.Lecce maçında iyiydik, sonra parma maçında orta sahada berkan ile başladın ve orta sahada ezim ezim ezilip yenildik. geldin bu maç yine berkanı attın yine ezildik. genoa'da 3 ayda gönderilmiş adamda neden ısrar ediyorsun ki ? çocuk iyi niyetli ama ilk 11 başlamaz abi. zalgiris maçlarını unutma.
Yok öyle değil. Hocanın en büyük destekçileri bile bu akşam vazgeçti, kendi kendini bitirdi. Kötü oynarsın, 5 yersin sorun değil. Ama böyle hocalık olmaz. Taktiksel çok çok büyük hatalar var. Bunu avrupada yapsa maç bitmeden kovarlar ama biz sabredecez biraz daha tabi, fakat Kredisi Sıfır artık. İlk yenilgide bile istifa gelebilir bundan sonra.Ya bu maç Okan Buruk’un çok büyük tercih hataları ve futbolcuların amatörlükleri yüzünden kaybedildi bu çok net ama dakikasında da yeni hoca yazmayın arkadaşlar.
Bu anlık parlamaları maç başlığında da çok görüyorum orada yazılanların onda biri uygulansa takımda futbolcu ve teknik direktör kalmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%100 Doğru.Bir izleyicimiz yazmış yayında paylaşıyorum…
1-0 Nelsson’a
2-0 yönetime
5-0 Okan Buruk’a yazar.
Bence maç içinde tek olumlu şey kendisiydi ama kendisinin ilk 11 oynadığı maçlarda hep bir sorun yaşıyoruz. geçen sezon ki zalgiris maçlarından sonra bileti kesilmişti, öncesinde de taylan ile yaptıkları yüzünden. iyi niyetli, görev adamı olarak değerlendirilebilir ama asla ilk 11 başlamamalı.Berkan ilk yarının iyilerinden biriydi yalnız.