Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Abi adam utanır yav 2 belki de 3 tane os aldırmak için çabalar. Yeter susun bize ters geliyor anca taraftara ayar ver.
Ulan kaç senedir kritik maçlarda orta sahayı çıkarıp boşatmışsın. Bir iki değil lan 15 olmuştur 15.
Orta sahada demek ki adam yok.
Genç bir tane adama güvenip oynatmazsın, hazır olanları da oynatmazsın.

Bu takıma iki bek lazım olduğu nisan ayında falan yırtındık. Ulan 2.lig takımı bu heriften bek olmaz diye kant oynatmış ısrarla bekte oynatıyor adamı.
Maç sonunda kenara gözleriyle öyle bir sövüşü var ki çocuğun anlatamam.

Fatüh hoca bile bu kadarını yapmazdı. Ondan öğrendiği en kötü şey ortasahayı boşaltıp forvet doldurmak. Bir halta yaramadığını hala öğrenememiş. Geçen sene bu saçmalığı bazen yaptı ucuz yırtmıştık, işte Allah var sen ders almazsan böyle çarparlar 5 lik olursun. Bunu CL maçında yaparsa Allah korusun 10 tane yetiz heralde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lecce maçında iyiydik, sonra parma maçında orta sahada berkan ile başladın ve orta sahada ezim ezim ezilip yenildik. geldin bu maç yine berkanı attın yine ezildik. genoa'da 3 ayda gönderilmiş adamda neden ısrar ediyorsun ki ? çocuk iyi niyetli ama ilk 11 başlamaz abi. zalgiris maçlarını unutma.

Korktuğum şey bu. Erden Timur'un aurası derken çok geniş kapsamlı bir şeyi kastediyordum ben hep. Özel bir adam. Play Off'ta kötü sonuç gelirse kötü psikolojiyi Erden Timur'suz toparlamak hiç kolay olmayacak.
Barışı Londra'ya saldık, gitsin gorussun diye. O dk kafa orda kaldı, kalırsa bizde olmaz.

Sanchez tatilini yapti, eyvallah haketti.

Kerem zaten psikolojik olarak tek bir gün rahat olmadı.

İcardi yok zaten. Nasıl ilk geldiğinde bizi tasidiysa, şimdide Okan taşıyor onu. Saldı gitti.

Mertens karakterli ama 38 artık, bir yere kadar.

Apo toparlayamadi, sanchez yerine geçti, kavga çıkardı okanla, tekrar sanchez yedek kulübesine gecti. Nelson keza kavga çıkardı.

Berkan belli.. tepe noktası belli.

Kaan sakat ama belkide en karakterli oyuncularımızdan.

Ziyech sağda tek bı yere kadar.

Kerem D. ve torreira o kadar kişinin yükünü cekemiyor, belli zaten.

Geçen sene ucu ucuna kazandık şampiyonluğu, mertens, Muslera, barış karakter koymasa olmayacakti, berkan ilaç olmasa gitmişti. Zihnen tekrar bu gurubu hazırlamak çok zor. Okan hoca kendini bile hazırlayan adı daha..

Mac 2-0 giderken butun orta sahayi nasil cikarip butun takimi kanatla forvetle doldurdu bana bunu aciklasin baska bisey istemiyorum bak. Parma macinda biseyler denedi falan dedik elestirdik yine ama hadi dedik hazirlik maçıda ulan kupa macinda nasil boyle salaklik yaparsin hem de orta sahada ezildigin bi macta. Kabullenemiyorum su maglubiyeti.3-0’a bile tavdim da 5 yemek nedir ulan ya.Anadolu takimi mi burasi.Hem kupayi kaybettik hem rezil bi futbol oynadik hem de tarihe kars leke olarak gececek bi mağlubiyet aldik.İstifa et diyecem de ne sende o cesaret ne de yonetimin daha iyisini getiremeyecegini bildigim icin bisey diyemiyorum.Rezillik baska bisey değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Firtina geliyordu.( 2-1 bjk maçi zar zor.Ilk kopenhag zar zor 2-2 oda tete sayesinde.Man utd 3 3 ziyech ve kaleci hatasi.Prag maclari ilk macta deli gibi pozisyon yedik.Fener maçi 10 kisiye karsi 1 şut çekememe.Firtina geldi kapimiza dayandi artik değisiklik yap.Yok illa bu yaşanacak.

Lecce maçında iyiydik, sonra parma maçında orta sahada berkan ile başladın ve orta sahada ezim ezim ezilip yenildik. geldin bu maç yine berkanı attın yine ezildik. genoa'da 3 ayda gönderilmiş adamda neden ısrar ediyorsun ki ? çocuk iyi niyetli ama ilk 11 başlamaz abi. zalgiris maçlarını unutma.
Berkan ilk yarının iyilerinden biriydi yalnız.

Bu sezon tek ön eleme oynayacak olmamızdan ötürü sezona baya rahat başlamış durumdayız ama bu maç çok net bir ders oldu, Okan hoca hemen çözüm üretmeli ve hızlıca aksiyon almalı Play-off maçları çok kritik o döneme kadar çok çok iyi olmalıyız.

Ya bu maç Okan Buruk’un çok büyük tercih hataları ve futbolcuların amatörlükleri yüzünden kaybedildi bu çok net ama dakikasında da yeni hoca yazmayın arkadaşlar.

Bu anlık parlamaları maç başlığında da çok görüyorum orada yazılanların onda biri uygulansa takımda futbolcu ve teknik direktör kalmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok öyle değil. Hocanın en büyük destekçileri bile bu akşam vazgeçti, kendi kendini bitirdi. Kötü oynarsın, 5 yersin sorun değil. Ama böyle hocalık olmaz. Taktiksel çok çok büyük hatalar var. Bunu avrupada yapsa maç bitmeden kovarlar ama biz sabredecez biraz daha tabi, fakat Kredisi Sıfır artık. İlk yenilgide bile istifa gelebilir bundan sonra.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir şunu anlamıyorum: dk 90 1-0 öndeyiz hala 8 kişi önde basıyoruz okan hoca set oyunu özürlüsün kabul et
Bu maç 4-0 gerideyiz yine aynı şey

Berkan ilk yarının iyilerinden biriydi yalnız.
Bence maç içinde tek olumlu şey kendisiydi ama kendisinin ilk 11 oynadığı maçlarda hep bir sorun yaşıyoruz. geçen sezon ki zalgiris maçlarından sonra bileti kesilmişti, öncesinde de taylan ile yaptıkları yüzünden. iyi niyetli, görev adamı olarak değerlendirilebilir ama asla ilk 11 başlamamalı.

En iyi defans hücumdur diyor hocam ama. Arka evlere şenlik. Ayağı biraz düzgün adamlar delik deşik ediyor

Geri
Üst Alt