Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yunusu oyuna alarak, torreirayi cikartip zahayi 75indi dakkada oyuna alarak ne dusundu acaba

Yıldızlar sayesinde yürüdü. Hep söyledim, net yetersiz bir hoca. İsmail bile ne hale düşürmüştü. Hemen bu akşam istifa.
Yav bizi çözmek kolay, ortasahayı kalabalık tutup önde pres yaptınmı biz bitiyoruz, bunu hiç çözemedi bir türlü.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu yorumları görüyorum gülüyorum

GSi 2 sene şampiyon yapmış arkadaşlar. Çünkü GS şampiyonluk nedir bilmiyordu. Şampiyonluğu Okan Burukla öğrendik

Orta sahayı boşaltıp haz alıyor adam. Lan icardi sahada yürüyor gücü yok. Burda hocadan iyi mi bileceksiniz filan diyorlardı.

Bu adamın birkere forma adaleti yok. Doğru dürüst bir oyunu yok. Bireysel oyuncuların yaptıklarıyla Anadolu takımlarına üstünlük sağladı.

10 kişilik İsmail kartalın takımına paspas oldu. Bu maçta torreirayi çıkarıyor. Takım kim çıkmasın desen bu adamı gösteririm.

İcardiyi oyundan çıkarmaya korkan bir herif.

Lütfen istifani ver

Okan sadece Fatih Terim'in bir üst versiyonudur ve stamdart bir Türk antrenördür diye söyledim defalarca.

Bu fikrim hiç değişmeyecek.

Her neyse an itibariyle kredisi 0 kendine çekin düzen vermeli en başta hakkı olanı almalı bu yönetim yiecek yoksa onu

Torreira'yı çıkardığında maç konusuna yazmıştım herhalde Kaan ortaya geçecek diye.

Sonra bir baktım orta saha bomboş. Gözlerime inanamadım. Şunu amatör kümede bile yapmazlar. Gerçekten bugün çok kötü şekilde karizmayı çizdi hoca.

Ne yapıp edip sezona iyi başlamalı yoksa kredi mredi dinlemez kimse ilk sen postalanırsın Dursun da göbek atar oh beni unuttular diye.

Yaw şunu bir kere yaparsa söverim de 5 falan -belki daha fazla- oldu. İnsan hala ders almıyorsa oyunu okuyamayan, işten anlamayan biri olarak görür. Nurcan Çelik’i koysak o da bu kadar oynatır.

Harbi, penaltıdan sonra maçı kapattım; yandan 2 kere daha gol diye bağırdılar. Çıldırdım

En son bu kadar 10 sene önce falan sinirlenmişimdir. Aptallık şu yaptığı artık, hatayı falan geçti olay
Nurcan Çelik nerden aklına geldi ben siteden çıkıyom kanks yav :D

Yüzde yüz hocaya yazar bu rezil mağlubiyet. Böyle şeyler de olur hiç itirazım yok ama hocam Zaha Torreira değişikliği ile orta sahayı komple bırakmak nedir Allah aşkına seni hep destekleyen hâlâ da kalmanı isteyen beni delirttin ya. Defalarca yapıyorsun şu hatayı maç sıkışınca.

tjkden 5 yemeyi 10 sene bile kabullenemeyeceğim.Okan Buruk bu takımdan acil gitmelidir artık , isterse clde gruptan çıksın umurumda değil aklımda her zaman bu maç ve rezillikleri kalacak bundan sonra destek falan olursam o benim kanımın bozukluğudur derim

Icardi-Mertens-Torreira falan üçü alsın karşısına ciddi ciddi bir konuşsun. İyisin, güzelsin, birçok konuda bilgine güveniyoruz ama bir daha orta sahayı boşaltırsan külahları değişiriz desinler...

Bats
Zaha-Mertens-Barış
Hazırlık dönemine göre bu ön 4'lü ile başlamalıydı maça. Hadi barış geç geldi diyelim, ziyech ile başla 2. yarı al barışı onun yerine. 4-4-2 ye dönme saçmalığını kim nasıl başlattı bu takıma anlamak zor.

Takım da değişen en radikal şey ruh hali gibiydi. İnşallah korktuğum o şeyler gerçekleşmez. Oyuncular da taraftarla aynı kafaya girmemeli. Umarım ligde reaksiyon gösterirler ve seri galibiyetlerle gireriz lige.
Geçen sene o ruh hali Mart Nisan givi başladı, Erden toparladı. Okan bile değil, Erden baskan o ruhu devam ettirdi. Şimdi yöneticilerden takımla ilgilenen tek bir kişi bile yok

Geri
Üst Alt