Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 3.906
- 1.178
- 2.063
Yunusu oyuna alarak, torreirayi cikartip zahayi 75indi dakkada oyuna alarak ne dusundu acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bizi çözmek kolay, ortasahayı kalabalık tutup önde pres yaptınmı biz bitiyoruz, bunu hiç çözemedi bir türlü.Yıldızlar sayesinde yürüdü. Hep söyledim, net yetersiz bir hoca. İsmail bile ne hale düşürmüştü. Hemen bu akşam istifa.
Şu Maç'ın bşka 1 açıklaması yok reis 2-0 rahatlıkla yenilebilirdi.Maç'tan önce Beşiktaş'ını 1 güzel övdü gidip tebrikte etmiştir.Kutlamak bile istiyodur bu onlarlaBjknin tüm tarihinden daha fazla gsde kupa kaldirmisligi var yaw. Biraz fazla bence o laf
yahu onu yapacak olan kulüp, hoca değil. Hoca ya sormayan mal muhabirlerBilgilendirme yok renktas.
Iletisim eksik
Nurcan Çelik nerden aklına geldi ben siteden çıkıyom kanks yavYaw şunu bir kere yaparsa söverim de 5 falan -belki daha fazla- oldu. İnsan hala ders almıyorsa oyunu okuyamayan, işten anlamayan biri olarak görür. Nurcan Çelik’i koysak o da bu kadar oynatır.
Harbi, penaltıdan sonra maçı kapattım; yandan 2 kere daha gol diye bağırdılar. Çıldırdım
En son bu kadar 10 sene önce falan sinirlenmişimdir. Aptallık şu yaptığı artık, hatayı falan geçti olay
Geçen sene o ruh hali Mart Nisan givi başladı, Erden toparladı. Okan bile değil, Erden baskan o ruhu devam ettirdi. Şimdi yöneticilerden takımla ilgilenen tek bir kişi bile yokTakım da değişen en radikal şey ruh hali gibiydi. İnşallah korktuğum o şeyler gerçekleşmez. Oyuncular da taraftarla aynı kafaya girmemeli. Umarım ligde reaksiyon gösterirler ve seri galibiyetlerle gireriz lige.