Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Can sıkıcı -muhtemelen çoğu haklı- mesajları okumamak için direkt son sayfaya geçtim. Çok sevdiğim Okan Hocayı tanıyamıyorum; aşırı dağınık ve tedirgin bir hali var nedense? Başka bir başlıkta bir arkadaşın bahsettiği ihtimali aklıma getirmek dahi istemiyorum, Allah muhafaza. Futbol filan çok sonraki konular...

Can sıkıcı -muhtemelen çoğu haklı- mesajları okumamak için direkt son sayfaya geçtim. Çok sevdiğim Okan Hocayı tanıyamıyorum; aşırı dağınık ve tedirgin bir hali var nedense? Başka bir başlıkta bir arkadaşın bahsettiği ihtimali aklıma getirmek dahi istemiyorum, Allah muhafaza. Futbol filan çok sonraki konular...
Tam olarak ne o bahsedilen ihtimal?

En zayıf yerimiz 8 iken haklı bir şekilde
Tielemans ile başlayan transfer sezonu dedikodularımız son gün kimseyi alamayıp eldekini de göndermekle geçti.
Okan hocam hala diyorki belirsiz karar veremedik bilmiyoruz vs kem küm..
Çoookk ilginç çoookk!

kaynamak_su.gif

Kondisyon olarak dökülüyor takım. Tüm ikili mücadelelerde ezildik moldelilere. Geçen sezon o kadar atletizmden şikayet edildi bu sezon çok birşey değişmedi oyuncu profili açısından. Demirbay ve Angelino aşağı bile çekmiş olabilir.

Hatlar arası kopukluk hatsafhada kademeler yanlış dönen toplar sürekli rakipte. Sürekli koşuyoruz yalan bir press var ne olduğu belli olmayan. Çok kötü bir kamp dönemi geçmiş orası net belli oluyor. Şimdi üstüne kamp yememiş futbolcular alıyoruz en az bir iki aya iyi futbolu unutun

Son düzenleme:
Kondisyon olarak dökülüyor takım. Tüm ikili mücadelelerde ezildik moldeliler. Geçen sezon o kadar atletizmden şikayet edildi bu sezon çok birşey değişmedi oyuncu profili açısından. Demirbay ve Angelino aşağı bile çekmiş olabilir.

Hatlar arası kopukluk hatsafhada kademeler dönen toplar sürekli takipte. Sürekli koşuyoruz yalan bir press var ne olduğu belli olmayan. Çok kötü bir kamp dönemi geçmiş orası net belli oluyor.

eleştiri :tbr:
:tbr:

"Teknik Direktör değişimi" kapsamında düşünmek için epey erken bence - devre arasına kadar değerlendirecek çok zaman var. Yükselmemek lazım. ha sorgulayacaksak temmuzda kamp yaptı takım Moldeye karşı neden bu kadar çabuk ortasha yokoldu vs denebilir.

Değişiklikler zamanlaması ve Molde maçında hiç Sergio düşünmemiş olması şu ana kadar beni düşündüren kısımlar. En önemlisi basın toplantıları ve röportajlarda çok uzatmadan kısa , gerektiği kadar üstü kapalı demeçler vermesi lazım. Berbat medyamız nezdinde üzerine hedef tahtası koyuyor bazen.

Bilmiyorum ama Erden Timur yeni hoca arayışına başlamıştır. Okan Kasıma kadar toparlayamazsa Kasım da gider.

"Teknik Direktör değişimi" kapsamında düşünmek için epey erken bence - devre arasına kadar değerlendirecek çok zaman var. Yükselmemek lazım. ha sorgulayacaksak temmuzda kamp yaptı takım Moldeye karşı neden bu kadar çabuk ortasha yokoldu vs denebilir.

Değişiklikler zamanlaması ve Molde maçında hiç Sergio düşünmemiş olması şu ana kadar beni düşündüren kısımlar. En önemlisi basın toplantıları ve röportajlarda çok uzatmadan kısa , gerektiği kadar üstü kapalı demeçler vermesi lazım. Berbat medyamız nezdinde üzerine hedef tahtası koyuyor bazen.
Şampiyon oldu Clye götürdü her türlü Mayıs'a kadar kredi olmasi lazım bence. Üstelik biz TD değişimlerinde çoğu zaman geriye giden bir takımız hiç gerek yok sezon ortasında maceraya. Sezon biter başarılı başarısız olmasından bağımsız hedef odaklı değişim yaşanabilir yazın

Yaa arkadaşlar Polyannacılığı onu şunu bunu bırakalım toksik moksik boş iş.
2 senedir bir Moldenin 2 maçta oynadığı oyunu oynayabildik mi? En iyi maçlarımızda bile öyle akılcı ezberlenmiş sistematik bir atağımız olmadı. Boş ve hatalı pas bile atmıyor adamlar. Kim nerede nasıl duracak nereye atılırsa kim ne yapacak her şey belli.
Futbol bu kadar basit işte.
Zor olan basiti uygulayabilmek o apayrı bir mevzu.

Yaa arkadaşlar Polyannacılığı onu şunu bunu bırakalım toksik moksik boş iş.
2 senedir bir Moldenin 2 maçta oynadığı oyunu oynayabildik mi? En iyi maçlarımızda bile öyle akılcı ezberlenmiş sistematik bir atağımız olmadı. Boş ve hatalı pas bile atmıyor adamlar. Kim nerede nasıl duracak nereye atılırsa kim ne yapacak her şey belli.
Futbol bu kadar basit işte.
Zor olan basiti uygulayabilmek o apayrı bir mevzu.

belki 4 senedir aynı hocayla çalışmalarıyla da alakalı olabilir renktaş

Geri
Üst Alt