Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Moritz Volz neden gitti
Biri şunu sorsun basın toplantısında
Biri şunu sorsun basın toplantısında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine kim gelecek onuda söyle bariHayal meyal hatirladigim 78 DK'dan bu yana futbol izlerim. En iyi ihtimalle Kasim'da kovulcagina yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Ben gelicemYerine kim gelecek onuda söyle bari
Yerli istemiyoruzBen gelicem
Ben yari yerliyim. Olmaaa mi?Yerli istemiyoruz
Maalesef.Ben yari yerliyim. Olmaaa mi?
Sizin kaybiniz.Maalesef.
Tam olarak ne o bahsedilen ihtimal?Can sıkıcı -muhtemelen çoğu haklı- mesajları okumamak için direkt son sayfaya geçtim. Çok sevdiğim Okan Hocayı tanıyamıyorum; aşırı dağınık ve tedirgin bir hali var nedense? Başka bir başlıkta bir arkadaşın bahsettiği ihtimali aklıma getirmek dahi istemiyorum, Allah muhafaza. Futbol filan çok sonraki konular...
Kondisyon olarak dökülüyor takım. Tüm ikili mücadelelerde ezildik moldeliler. Geçen sezon o kadar atletizmden şikayet edildi bu sezon çok birşey değişmedi oyuncu profili açısından. Demirbay ve Angelino aşağı bile çekmiş olabilir.
Hatlar arası kopukluk hatsafhada kademeler dönen toplar sürekli takipte. Sürekli koşuyoruz yalan bir press var ne olduğu belli olmayan. Çok kötü bir kamp dönemi geçmiş orası net belli oluyor.

Maçtan sonra yazacaktım da acayip toksik bir ortam vardı yazasim gelmedi. Hala da devam ediyor toksiklik.eleştiri
![]()
Şampiyon oldu Clye götürdü her türlü Mayıs'a kadar kredi olmasi lazım bence. Üstelik biz TD değişimlerinde çoğu zaman geriye giden bir takımız hiç gerek yok sezon ortasında maceraya. Sezon biter başarılı başarısız olmasından bağımsız hedef odaklı değişim yaşanabilir yazın"Teknik Direktör değişimi" kapsamında düşünmek için epey erken bence - devre arasına kadar değerlendirecek çok zaman var. Yükselmemek lazım. ha sorgulayacaksak temmuzda kamp yaptı takım Moldeye karşı neden bu kadar çabuk ortasha yokoldu vs denebilir.
Değişiklikler zamanlaması ve Molde maçında hiç Sergio düşünmemiş olması şu ana kadar beni düşündüren kısımlar. En önemlisi basın toplantıları ve röportajlarda çok uzatmadan kısa , gerektiği kadar üstü kapalı demeçler vermesi lazım. Berbat medyamız nezdinde üzerine hedef tahtası koyuyor bazen.
Yaa arkadaşlar Polyannacılığı onu şunu bunu bırakalım toksik moksik boş iş.
2 senedir bir Moldenin 2 maçta oynadığı oyunu oynayabildik mi? En iyi maçlarımızda bile öyle akılcı ezberlenmiş sistematik bir atağımız olmadı. Boş ve hatalı pas bile atmıyor adamlar. Kim nerede nasıl duracak nereye atılırsa kim ne yapacak her şey belli.
Futbol bu kadar basit işte.
Zor olan basiti uygulayabilmek o apayrı bir mevzu.