Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kanka hep aynı şey. 45te oyuncu küser diye çıkarmıyor sonra çıkarmadığı adam 60a 70e kadar daha da batırıyor sonra da taraftar yuhalamasın diye çıkaramıyor. Bu kadar geniş kadro varken daha rahat hareket etmeli.
İpleri eline almalı hoca Hazırlık Maçları'ndan bu yana bunu yapmalıydı aslında kanks..

abdülkerim torreira ve kerem demirbay topu ayağına alınca öndeki 4lünün yaptığı tek şey öne doğru koşu

asla pas yapayım oyun kurayım fikri yok takımda

çok enteresan

Asker oyuncu isterken ama yıldız diyorlardı takımda Boey-Torreira harici asker oyuncu kalmadı.

Kabul ediyorum. Kendi adıma hiçbir transferimiz için böyle bir beklentim olmadı. Tecrübeyle sabit, elde her tip isim lazım ve doğru oyuncuları almak gerekiyor. Yıldız transfer demek başarı demek değil ancak kaliteli oyuncuları almak önemli

Kabul ediyorum. Kendi adıma hiçbir transferimiz için böyle bir beklentim olmadı. Tecrübeyle sabit, elde her tip isim lazım ve doğru oyuncuları almak gerekiyor. Yıldız transfer demek başarı demek değil ancak kaliteli oyuncuları almak önemli
En azından orta sahaya 1 tane koşan mücadele eden hareketli oyuna müsait Molde'de ki Breivik bile olurdu. Gene yıldız konusuna bir şey demiyorum ben Ekim ortasına kadar sabreceğimi söyledim ki mecburuz bu kadar hazır olmayan oyuncu aldıysak sabredilmeli.

CL seviyesi bir teknik adam yonetimi olmadi bu mac. Bizim taraftar olarak mac baslamadan gorduklerimizi kendisinin gormemis olmasi imkansiz. 4-2-3-1 oynadigimiz her macta orta sahayi yuruyerek gecti rakipler. Bu duzende Torreira yetmez dedik. Ustune savunmasi sifir Angelino getirdik. Mertens’in ust seviye maclari kaldirmasi mumkun degil dedik. Malesef Okan hocada buyuk teknik adam olacak kapasite yok. Icardi durunca tum foyalari meydana cikiyo.

Yav hocam guardiola bile 43te sakatlık falan olmadan adam çıkartıyor çıkardığı adamda bernardo silva bizde olsa taparız sen daha keremi çıkartamıyorsun hadi devre arasına girdin ikinci yarıya başlarken çıkarsana alsana zahayı ndombeleyi direk bu seviyeyi kaldıramadın gibi

Ilk yari cok iyi bir oyun vardi

Girdigimiz pozisyonlari bitiremedik

Yani ilk yari icin hocalik bir durum yok dogru kadro ile basladi 3’lu orta sahalik bir durum da yoktu bayagi pozisyon ürettik pozisyon da vermedik yedigimiz gol bireysel hata

Ikinci yari ise bence hoca ilk yaridaki iyi oyun dan dolayi degisiklik yapmadi ama kerem’i almasi gerekirdi

0-2 olunca dogal olarak gec kalmis oldu

Elestirecegim nokta oyuncu degisikliginde gec kalmis olmasi

Onun disinda özelikle ilk yari daki oyun cok iyiydi bu seviye icin yeterliydi ama ne yazik ki skor üreten oyuncularimiz gününde degildi

Gelecek adina umut veren bir oyun vardi ilk yari

Hoca 4-3-3 e gec futbol cuhelasi degilsin oyleymis gibi inatla 4-2-3-1 de israr ediyorsun hala.

Şu aheste aheste muslera nelson abülkerim üçgeniyle oyun kurmayı bırakmazsa biz sittin sene doğru düzgün set oyunu oynayamayız.

Çene yapacağına oyuncu seçimlerinde adil ol. Adam gibi oyun şablonu oturt ve takımı iyi çalıştır. İpleri eline almazsan bu oyuncu kadrosu seni maymun eder.

Ben bu akşam itibariyle Buruk'un kafasında kurduğu şeylerden vazgecemeyecegini anladım. Futbolu doğru okuyamadigini idrak ettim. Sıradan bir taraftar takımı yönetse Mertens ve Ziyech ile başlamaz.

Erden Timur kendine gizliden danışman tutmalı. Buruk'un hatalarını, takıntılarını göremiyorsa vay halimize. Yardım alması gerekiyor. Buruk'un futbolu yanlış idare ettiği çok açık.

Geri
Üst Alt