Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abdülkerim torreira ve kerem demirbay topu ayağına alınca öndeki 4lünün yaptığı tek şey öne doğru koşu
asla pas yapayım oyun kurayım fikri yok takımda
çok enteresan
Bu pas kalitesi ile zor görüyorum o işi
Once 433e geçilecek, sonra top kaybı makinaları dışarıya alınacak. Başka çare yok.çok uzak oyuncular birbirine
ilk yarıdan maç kopmalıydı bu maç için hocaya suç bulamam şahsi kanaatim
İyi de kral, futbol iki devre, kopmadı işte atamadık, o zaman hocalık gerekiyor aslında, o zaman sen de yaparsın bu işi, hocanın görevi zaten oyuna dokunmaktir
molde macında bence bu mac bi + kazandı bendenKendisine dair bütün beklentilerimi bitiren maç bu oldu. Artık benim gözümde kendisi TFF, fbjk yapılanması, ülke siyaseti ve ekonomik şartları, Türk oyuncu havuzunun genotipi ile beraber bir üst seviye geçmemizin önündeki engellerden birisidir
Ne olursa olsun taraftarı suçlayan bir hoca görmek istemiyorum artık. Kendi hatalarından ders çıkarmazlar, taraftarı sakinleştirmezler, üstüne taraftara çatarlar. Ders almam, ders veririmle anca kendi ligimizde oynarız.
Ne olursa olsun taraftarı suçlayan bir hoca görmek istemiyorum artık. Kendi hatalarından ders çıkarmazlar, taraftarı sakinleştirmezler, üstüne taraftara çatarlar. Ders almam, ders veririmle anca kendi ligimizde oynarız.
Son değişikliği çok saçma bulmuştum ama işe yaradı garip şekilde. Yığdık oyunu rakip sahaya. Böylece de gol geldi. Bu takım dönem topları toplayamadığı sürece zorlanır. Bundan sonra son maça kadar topu rakibe verdiğimiz oyunlar oynayacağız. Bu maç gibi olmaz. 1 puan önemliydi.