Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

0-1 oldu ilk yari bitti.. oyuncu degistirmedin bekledin bekledin"gol yememizi bekliyor" dedim ve aynen öyle oldu. Ilk yari güzel oynattin atamadik ama şu oyuncu degisikligini yap hoca yap zamaninda yap dogru yap yeter ya

Devrede çıkarılmak oyuncu için gurur kırıcı bir şey de değil. O maç formsuz günündedir, maçın gidişatı diğer bir oyuncuya daha uygundur vs. Onun için 25-30 kişilk kadrolar kuruluyor. Ama mesela adamı 60 da oyuna alıp, sakatlığı filan olmadan 70-80 de çıkarırsan o başka ki bazen o bile mazur görülebiliyor...

Yine açıklamalara baktım, hatası olduğunu düşünmüyor, gerçekten Kasım aralık gibi ayrılacak gibi duruyor

Yeni hoca tercihim Tomenec Dorrent bir şansı daha hak ediyordur sonra tekrar Okan hocayı getiririz.

Son değişikliği çok saçma bulmuştum ama işe yaradı garip şekilde. Yığdık oyunu rakip sahaya. Böylece de gol geldi. Bu takım dönem topları toplayamadığı sürece zorlanır. Bundan sonra son maça kadar topu rakibe verdiğimiz oyunlar oynayacağız. Bu maç gibi olmaz. 1 puan önemliydi.

taraftarı dinlemeyip kendi dogrularında ısrar ederse başarılı olacaktır

taraftar kimi istese kimi oynat dese o oyuncu oynadıgı hafta dökülüyor ve okan haklı denılıyor

ziyech hem taraftarı hem okanı kandırmıs oldu

ziyechle baslamak büyük hataymıs

zahanın niye oynamadıgı belli oluyor hala temposuz

Ne olursa olsun taraftarı suçlayan bir hoca görmek istemiyorum artık. Kendi hatalarından ders çıkarmazlar, taraftarı sakinleştirmezler, üstüne taraftara çatarlar. Ders almam, ders veririmle anca kendi ligimizde oynarız.

Kendisine dair bütün beklentilerimi bitiren maç bu oldu. Artık benim gözümde kendisi TFF, fbjk yapılanması, ülke siyaseti ve ekonomik şartları, Türk oyuncu havuzunun genotipi ile beraber bir üst seviye geçmemizin önündeki engellerden birisidir
molde macında bence bu mac bi + kazandı benden

cünkü ilk yarı dogru oyunu oynattı analiz yetenegi bayagı iyi okan hocanın büyük maclarda da onu görüyoruz

orhan uluca videosunu ızledın mı bılmıyorum ama izle

bu takıma nasıl oynanması gerekiyorsa tam öyle başladık ama sonrası tırt

Ne olursa olsun taraftarı suçlayan bir hoca görmek istemiyorum artık. Kendi hatalarından ders çıkarmazlar, taraftarı sakinleştirmezler, üstüne taraftara çatarlar. Ders almam, ders veririmle anca kendi ligimizde oynarız.

Bu söylemi böyle algılaman çok garip dostum. Okan Hoca çok haklı. Burası bizim sahamız her saniyesinde boğmalıyız rakibi. Bu suçlama değil.

burda diyor ki yani pep oyuncu bile değiştirmiyor!

pep mesela 3-0 öne gecince ilk yarı ikinci yarı 10 kere yeni sistemler deniyor!!

hatasının aslında farkında ama kabullenmek istemiyor
böyle devam edersen yakında gidersin devam et sen inadına!!!!

Taraftara söylediği konu ıslıklama üzerineydi kaldı ki sonuna kadar haklı biri ayağına alınca garip garip sesler çıkaran stadyumda kimse topu ayağına almak istemez ikinci yarı 1-2 haftada hemen auuuuu auwww gibi sesler çıkaran taraftarada yazarım. Oyuncu top kaybedebilir kötü gününde olabilir ama ses çıkarmayıp alkışlarla destek olması lazım.

Son değişikliği çok saçma bulmuştum ama işe yaradı garip şekilde. Yığdık oyunu rakip sahaya. Böylece de gol geldi. Bu takım dönem topları toplayamadığı sürece zorlanır. Bundan sonra son maça kadar topu rakibe verdiğimiz oyunlar oynayacağız. Bu maç gibi olmaz. 1 puan önemliydi.

O yediğimiz 2. Gol varya, Bayern onun aynısından 5 tane atar, oyunu falan geç, o golde yerleşime bak

Geri
Üst Alt