Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hazır değiliz falan diyemezsin. Yaz kampı boyunca ne yaptın hoca?

Transferler desen, çoğu erkenden bitti. Daha ne istiyorsun mesela?

Ön eleme maçlarından beri takım ışık vermiyor. Bu böyle olmaz. 80 dakika Barış Alper izletiyorsun bize.

Şu hazır değiliz saçmalığını bir bizde görüyorum zaten. Bütün dünyada takımlar ilk maçlarında çatır çatır oynuyor.

hiç gerek yok şunlara hakemlik ne var?

adamlar tamam yattı vakit geçirdi ama küçük takımların hakkı bu. sende takımı iyi hazırla öne geç sen yat maç sonu

Sanki 90 dk çatır çatır rakibi ezdik 5 topumuz direkten falan döndü de son 2 dakikada gol atacağız.

Barışı çıkarmaması açıklanacak bir durum değil. Kapanan takımlara karşı etkisiz olduğunu kanıtlaması icin daha ne yapması lazım. Takımın ön eleme oynamasına rağmen hazır olmayışına girmiyorum

Simdi cikar yaptigi hatalari anlatir sonra burdaki taraftar hoca hatalarini görmüs ders almis diyecek, ama hic ders almis gibi gözükmüyor.

Gecen sezon bazi oyunculara yatip kalkip dua etsinki bizi sampiyon yaptilar, bu olmasaydi suan okan buruk kim bilir hangi orta sinif takimin basina gecmisti Allah bilir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kapalı takımları açmak için hiç bir planı yok.hala takım hazır değil falan diyor. Sanki kamp boyunca takımın başında başka birisi vardı.

Bahanesi ve şakası yok bu işin. Bu sene şampiyonluk yarışı çetin geçecek. Bu maç hocaya yazar.

Asıp kesmeler erken başlamış.

Mertens yerine Demirbay, BAY yerine Zaha çekersin diye düşünmüştüm. Çok kötü değildik ama kısırlık can sıkıyor. Umarım Torreira ve ortasaha transferiyle çözülür ama tek değil 2 orta saha lazım bize sanki. SO ve Mertens ikilisi cansız kalıyor. KD de kapalı takıma karşı maç çözecek tipte değil gibi.

Takım zamanla oturur ama biraz yıpranacağız belli ki. Sanki biraz stresliydi ayrıca oyuncular.

Bize ne izletiyorsun sayın hoca ? Sen bildiğin oyuncularla maça çıkıyorsun oturmuş hâlâ bir oyun şablonun yok.

Geri
Üst Alt