Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İlaveten Bakambu oyunda kalmalı ve Barış çıkmalıydı. Dubois oyunuda kalmalı ve Oliveira yerine Yunus girmeliydi. Bakambu-Icardi yapıp Yunus'u kanada atabilirdik.

bu adama her sene böyle fikstür çeken elinize pompalayım

Geçen sene gomis yarışta tutmuştu

Hocam biraz kendine gel yine aynı şeyler yaşanıyor

Nolacaktı? Övecekler miydi şu maçta bu bizim City ile beraber kalmamız gibi bir şey ve denk oynayarak nasıl mümkün olacak ancak hoca hatası ile tabii

Elestiriye varim

Ama hoca degil bir elestiri degildir

Bir göz at istersen yorumlara

Ha belki senin de vardir o tarz yorumun bilemiyorum

Elestiriye varim

Ama hoca degil bir elestiri degildir

Bir göz at istersen yorumlara

Ha belki senin de vardir o tarz yorumun bilemiyorum
Yo ama bana ne yani onu değerlendirecek bir yetim yok da şu takımla şu takımın böyle bir oyunla berabere kalması hoca dışında açıklanamaz.

Hocam şu set oyununa bir çözüm bul artık gözünü seviyim ya, geçen yıldan beri geçiş hücumlarıyla idare ediyoz genelde

Valla hocam geçen sene de böyle silik oyunla başladık gomis kurtardı kaç maç, bu sene o da yok, dombili icardi ile mucize bekliyoruz

Geçen sene başında Kerem - Yunus saçmalığı yüzünden kovuluyordun hoca..Yat kalk Gomis'e dua et.. Hazırlık maçlarında aynı saçmalıklarla milleti gerdin sonra lig başında BAY'ı sağa koyup 81 dakika bunu bize izlettin..Anlaşılan o ki BAY - Berkan ve Halil ile bizi yeni sınavlar bekliyor ama taraftar seni yer bir noktadan sonra..

bu sene bafetimbi gomis yok be hocam, bakalım sen bir oyun bulana kadar kim kurtaracak seni?sorsanız 6 kanat var takımda ama biz hala sağ kanatta 85 DAKİKA barış alper izliyoruz.

bu maç sana yazar hoca. kusura bakma biz fenerbahçe taraftarı değiliz.

Takımda oyun kurucu yok belki de oyun planı yok .
Defans oyun kurmaya çalışıyor sağ bek sol bek açıkların üstüne biniyor çözüm bulamadık geçen seneden beri

Siz hic bir oyun plani görebiliyirmusunuz ? Resmen rastgele futbol oynuyoruz. Hele rakip kapaniyorsa biri illaki sapkadan tavsan cikarmazsa hicbir halt yiyemiyoruz. Gecen sezon da böyleydi simdide aynisi. Bu sefer kendini kurtaran bir gomis cikmadi.

Biz fenere gülüyoruz , adamlarin aldigi oyuncuya bak ama takimin basindaki hoca kim diye, sanki bizim cok daha iyi bir hocamiz var.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt