Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bu oynanan oyun rezalet otesi olduğunu anlamistir umarim. Çok amatorce hocalik yaptı

Su top kayıplarına çare bul hocammm. Kanatların kaybettiği her top kalemizde pozisyon oluyor.

Oynadığımız oyun utanç verici, teşekkürler

Ben bu facia futbolu izlemekten bıktım. Zor bela bireysel yeteneklerle ilerliyor.

Öyle böyle ezdirmedi takımı, aldığı paranın hepsini icardiye versin, zaten bu futbolla bizde bir gelecegi yok da, muhtemelen 2 şampiyonlar ligi maçı sonrası gider

32 yasındayım , real psg vs. fark yedıgımız maclar dahil bu kadar ezildiğimiz bu kadar utandıgım bir maç olmadı. Bunu yasattıgın için Tesekkurler Okan Buruk.

Oyuna gram katkısı yok. Gram oyun okuma yok. İcardi şapkadan tavşan cıkaracakta Takım galip gelecek.Ya şu moldenin hayvan gibi fizik gücü oldugunu 10 yasındakı cocuk bılıyor da sen hiç bi izlemedin ? Her maç aynı doldur boşalt taktiği ne ?

Sana ''hoca değilsin'' demeyecegım , agır olur. Saygısızlık da yapmak istemıyorum. O yüzden Galatasaray seviyesınde bir hoca değilsin. Ya aklını başına topla ya da lütfen git.

Berkan'a bu kadar sarılan bir adamın futbol bilgisinden şüphe ederim. Dünyanın en şanslı adamlarından birisi. Icardi olmasaydı nasıl olurdu bilmiyorum kendisi için.

Şu istatistiklere bakan karşımızda Bayern filan var zanneder, herifler 20 şut attılar 5-1 filan bitmesi gereken maç 3-2 bitti.

Geri
Üst Alt