Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

akhisarla başakşehirde değilsin hoca

İki hocada birbirini çözmüş. Galatasaray üstüne çekmeye çalışıyor, Molde de disiplinden kopmuyor. 1 kez koptular tete hemen pozisyona girdi. Sıkıcı bir maç ama satranç gibi izliyorum

Hocaya hem kiziyorum hem kizmiyorum.

Evet takim hazir olmayabilir (sakatliklar, yeni transferler yok vs) . Bu yuzden istedigi oyunu da oynatamiyor olabilir.

Ama rakip Bayern falan degil yani, sen Molde karsisinda oyun olarak birseyler ortaya koyman gerekiyor. Herseyi Icardi yapacak diye birsey yok, olamaz da. Oyun olarak ileri gitmiyoruz maalesef sezon basindan beri aynisi.

Okan Buruk istediği futbolu oynatıyor gayet. Siz hocayı gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Okan Buruk bu işte

Mertense soyle de ekibimiz geride pas yapmaya çalışırken gidip rakip stoperlerin kucağında bos bos beklemesin. Geriye gelip opsiyon olsun.

Bence de bizi birkaç maçta rezil skorlar bekliyor. Hatay deplasmanından özellikle korkuyorum

Ben ortasahda topu alıp ileri düzgün taşıyacak adam olmamasını Okan Buruk'a yazmam ... kendi futbolcu olduğu dönemdeli gibi biri yok sahada şu an

Sergio niye yedek - transfer mi değil mi onu tartışırız çünkü Demirbay olmaz bize yav .

Amrabat gelsin istiyordum vazgeçtim bize 8 numara lazım bu takımda hücuma katkı verecek adam lazım tüm riski en almayacsk adam Kerem alıp kaptiriyor .
Domingez gelsin biraz da ziyech ile yaratıcılığı arttıririz hoca dan beklentim azaldı gene Fatih Terim hocamın sistemine döndük oyuncular bir şey yaparsa şapkadan tavşan çıkarırsa pozisyon bulacağız yoksa pas pas pas top muslereya gelsin oda degaj kalemize pozisyon olur o topta

Bu takım neden toplu halde pres yapamıyor. Dikkat edin hep tek tek presler yapiliyor. Ulan sahanda beklesen bir halt yiyemeyecekler
Takım neyi toplu halde yapıyor da presi yapacak. Normalde acayip pas oyunu oynayacak ayaklar var ama pas oyunu alışkanlık ve hazırlık gerektirir

Bizde o antrenman kalitesi yok çok belli

Bu eleme serilerinde aşırı vasat kaldı yalnız. Teknik direktörlük bu değil. Tamam oyuncu gelişimini sene içinde sağlıyor ama maç içerisinde hamleler hakikaten çok vasat.

Geri
Üst Alt