- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Kendisine verilen kadro çapında eleştiri yapılıyor zaten, şu elemeleri geçmesi başarı diye adlandırilir mi ? Bence değil, sergenin Cl sezonunu epey bir andırıyor, zaten Okan buruk da Sergeni andırıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön hat iyi de yarısı meydanda yok8 numara eksiğine katılıyorum ama stoperde kaan falan yeterli bence. Baya iyi bir kadro özellikle ön hat olarak.
İstifa, TD değil gibi saçma yorumlardansa bu tarz eleştirileri çok beğeniyorum. Hoca da bu 2 maçta en büyük hatası bazı oyuncularda çok ısrar etmesi ve oyuncu değişikliğinde sürekli gol yemeyi beklemesi. Oyuncu değişikliklerinde daha cesur olmalı ve daha erken hamleyi yapabilmeli. Bu CL gruplarına kalma maçında hoca da stres altındaydı ve takımda öyleydi bazı pozisyonlarda aceleyle pas vermeleri bunun sebebi hoca bu stresi de iyi yönetemedi diye düşünüyorum ama eledik bu da hocanın şansı artık milli arada hem hazır hale getirmeli hem de oyunu ileriye taşımaya başlamalı.biraz taktiksel esneklik göstermesi gerekiyor
Sergen 20-21 başında ön elemede abuk subuk bir takıma elenmişti.Kendisine verilen kadro çapında eleştiri yapılıyor zaten, şu elemeleri geçmesi başarı diye adlandırilir mi ? Bence değil, sergenin Cl sezonunu epey bir andırıyor, zaten Okan buruk da Sergeni andırıyor
Bu ayıpta bazılarına yeter.Gs hocasını seytan rıdvana savundurtur oldunuz anasını satayim
Rıdvan Dilmen: "Galatasaray, 2000 yılında UEFA Kupasını kazandığı zaman, aynı sezon Chelsea’den 5 yedi. Gol dahi atamadı. Kimse eleştirmedi. Kimsenin ağzını bıçak açmadı. Bugün, Galatasaray 5 yesin, kötü söz söylemeyen bir tane adam olmaz Belki o hoca, sana Avrupa kazandıracak.."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergen 20-21 başında ön elemede abuk subuk bir takıma elenmişti.
Okan Başak'la daha zor grupla 0 çekmedi. Sergen daha kolay grupta 0 çekti.
Baktım qualifying round geçmişimizeLucescu ve FT'nin de ön elemelerde kek takımlara takılmışlığı çok.
Valla Başak'la 0 çekmeyen bizde de çekmez aşırı kazık bir grup çekmezsek. O yüzden at mühendisine benzemesi zor BumutBu sene olan Cl serüveni benzeyecek diye dedim reis
Valla Başak'la 0 çekmeyen bizde de çekmez aşırı kazık bir grup çekmezsek. O yüzden at mühendisine benzemesi zor Bumut