Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Şampiyon oldu Clye götürdü her türlü Mayıs'a kadar kredi olmasi lazım bence. Üstelik biz TD değişimlerinde çoğu zaman geriye giden bir takımız hiç gerek yok sezon ortasında maceraya. Sezon biter başarılı başarısız olmasından bağımsız hedef odaklı değişim yaşanabilir yazın
Öyle bakalım diye demedim yav - asla yapmam onu.(Belmas zamınında da devre arası çok yanlış bir şey olacaksa sezon sonu olmalıyı çok savundum) çok mesaj gördüm o anlama çıkan - demek istediğim yani bu sezon için eleştiri konusu olabilecek 1 2 şey varken (oyuna hamleler ve dakikaları + kondisyon benim gözümde) neden "beceremez" damgası yiyor daha sezon başı- onu sorguluyorum.

oyuncuların böyle yaprak dökümü gibi mental olarakta pes etmesinde bence taraftar kadar hocanın da payı var. bu oyuncular ft döneminde de sonrasında da çokça kötü performans sergilediler ama şuan ki gibi, x ayrılmak istiyor, y uzun zamandır gitmek istiyor tarzı şeyler görmedik. her basın toplantısında elimizdekinden çok daha iyisini alacaz, CL’de oynayabilecek kaliteli topçu alacaz, rastgele bi oyuncu ismi sorar gazeteci (tielemans, verratti cart curt) başlar yağlamaya, sonra şaka yaptım der taraftar ciddiye alınca.

taraftar ne kadar değersizleştiriyorsa oyuncuyu bence hocanın da altta kalır yanı yok

belki 4 senedir aynı hocayla çalışmalarıyla da alakalı olabilir renktaş
Muhakkak etkisi var fakat multifaktöriyel hatta ülke ve insanının zekası bile etkili bir faktör bana sorarsan.
Biz 4 yıl Grandeyi tuttuk ama yine öyle bir oyun göremedik. Sadece uzun süreli çalışmayla açıklanabilir bir durum değil bana göre.
Avrupada uzun süre takım çalıştırıp beceremeyen isimli hocalar dolu son zamanlarda.

Hocam grup maçlarında molde maçındaki gibi defans hattımız ilerde olmaz inşallah

Terimin taylan berkan cicaldau orta sahasıyla güçlü gruptan nasıl lider çıktığı maçların kasetlerini izle tavsiyemdir

Hersey bir iki transfere bakiyor gibi davraniyo bazi arkadaslar da OB'nin hala TD oldugunu unutuyorlar sanki

CL grubunda iyi eşleşmeler var. Hocanın gerçek kalibresini anlarız

3 sene daha kontrat onerilmeli

Maasina da zam yapilmali

4 sene ust uste gene sampiyon oluruz

2 Eylül 2023 kader maçına çıkıyor :) Geçen yılda Bjk maçı böyle idi.

Öldük bittik modunda şunu başarmışız. İnanılmaz :asd:
Galatasaray için durum hep bu.

13. olup ''küme düşecekler'' diye dalga geçildiğimiz zamanda da lider çıktık gruptan. Kimse övünmedi bile bu olayla.

Uzay takımı Fener ise gruptan çıkınca Avrupa Fatihi moduna girdi.

Galatasaray'ın kültürünü ve kodlarını hafife almayın. Bu takım en kötü zamanında bile kazanmasını bilir. Kültür farkıdır bu. Başkalarının uçup kaçtığı sezonda yaptıklarını, en kötü sezonunda yapar.

Okan Hoca da müthiş bir gerginlik sezinliyorum, bu sezon biraz güven sorunu da yaşıyor gibi. Hata yapma korkusundan alternatif diziliş ve oyuncular kullanmıyor, varsa yoksa formu kötüde olsa aynı oyuncularla işlemese de hep aynı taktikle oynuyor.

Kerem A. Dinlendirip yerine angelino sol ilerde, sol bekte kazım denenebilir belki.

Ortada sergio yerine kaan
Mertens yerine Demirbay yada Tete

Çok alternatifli bir kadro bu kadar kısır kullanılmamalı.

Inanilmaz gercekten. Rakip kapansa da kapanmasa da iki tane plani var ona da plan denirse.

1. Uzun top
2. Icardi'nin kafasina denk getirilcek ortalar.

O kadar kotu ki Icardi kendine pozisyon hazirlamak icin orta cizgiye geliyo.

hoca transferle alakalı olmayan sorunlar var ve bu konuda hiçbir şey yapmıyorsun

Biraz da oyuncu yerine burayı konuşmanın zamanı geldi ve geçiyor

Son 10 dakika ne oynadık hoca?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla 12 yıldır forumda yazıyorum kimseye sovmedim sovesim bile gelmedi ama hocanın bu Mertens ısrarı Babel belasından bile kötü ulan nerdeyse 20 maçtır 10 kişi oynuyoruz yuh be kardeşim yuh ya

Bu rezil oyun puan kaybiyla suslenirse kazan kaynar hoca ben ayiktirayim.

Geri
Üst Alt