Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocam her zamanki gibi hiiiiç acele etme 70-75 i falan bekle müdahale için.

Bu kadroda en az 4 kişiyi kesmen ve artık rotasyon nasıl yapılır, forma adaleti nasıl sağlanır öğrenmen gerekiyor.

Hepimiz biliyoruzki gol yiyene kadar oyuncu degistirmez. Ya bir insan futboldan anlamasina dahi gerek yok , ne sergio mertens ayni anda oyniyabiliyordu , nede mertens demirbay, bu sekilde Torreira yalniz birakip rakipe orta sahayi teslim ediyorsun. Herifler cok rahat geliyorlar kalemize. Bu sekilde gol geliyorum diyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beklemek lazım, şuan çok laf etmek istemiyorum, yönetim eline bir garip bir kadro verdi

Mertens'in 11 oynayamayacak durumda olduğunu farketmen için ne olması gerekiyor :nooo:

Muslera
Boye nelson apo ange
Kaan
Torera kerem
Ziyak icardi kerem

Zaha oynarsa(!) ziyak çıkar. Lig için kaana haksızlık etme mertens çuvallıyor.

Hocama sonsuz güveniyorum.zamanımda bu Antep vs deplasmanlarında karlı kaleye gidemiyorduk.Realle oynuyorduk sanki Muslera kurtarışları top tüfek savunma kale önünde.Onyekuru koşacak da kontra ile gol atacaz.Ya da garry ile bruma ile.Babel şut çekecek de ya da donk ileri gidip kafa ile atacak.Şimdi rakibe nefes aldırsak mızıyoruz takıma.
Zaten rüştünü ispat etmiş şampiyonluk yaşamış aktif 2 hocadan biri.Artı Ali koçun jesus dahil bir sürü hoca getirtip dünyalarca transfer yağıp 10 yılda almadığı kupayı akhisarsporla hakederek almıştır.
Okan Buruk arkandayız

- Basına açıklamadaki gariplikler
- Oynucu değişiklikleri
- yedek başlaması gerekenlerin lik 11 başlaması

haricinde problem yok , oyun oturtmalı

Tebrikler hocam. Erden timurun hatalarına rağmen süreci en az hasarla atlattin. Oyuncu degisikliklerini de yapsan harika olur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net skorla kazandık ama oyun gene tatminden ziyadesiyle uzaktı. Set harici oyun kurup bir şey yaptığımız yok. Sarıbaş da olmasa gözümüzü okşayan hiçbir şey yok. Biri daha kaliteli iki Anadolu kulübünün maçını izler gibiyiz 2 aydır.

Geri
Üst Alt