Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Sistemsel sıkıntılar var bu zamana düzelmesi lazimdi topu rakip kaleye planlı şekilde götürmek lazım elinde icardi var topu onunla bulusturamiyorsun.
Her iki kanat içe kat edince icardinin verimi düşüyor gomis Rodriguez yapılanması gibi organizasyon lazım o takımda mariano feguli belhanda sağdan farklı bir şekilde hücum ediyordu soldan ise ndiaye Rodriguez gomis soldan yardiriyorduk .Belhanda ndiaye fernando ile ortadan saldırıyorduk.
Şuan Kerem kanadından da tete tarafından da gidemiyoruz arti ortadan hiç ilerleme yok .

Benim anladığım ve gördüğüm, basın toplantısında Okan Hoca'nın rahat bir hali vardı. şu ana kadar kazanma refleksi mi denir ne denir namağlup ilerliyoruz. (ah o kayseri maçı varya haybeye gitti 2 puan)

top artık sende hocam - ligde çok rahat herkesi gömecek kadro var , oyununu kurmak sende.

taktik yönden zayif her yerli hoca oldugu gibi

yabanci gelince de yabanci hoca sacmalamaya basliyor

yanina cok iyi 2-3 yabanci yardimci almali taktik calistirmasi icin

suan sporting macinin tekrarina bakiyorum herifler ne top oynuyorlar, müthis set oyunu, ileride cogalma falan, üstelik rakipleri de bizimkilerden güclü

takimin kondisyoun da berbat bence, yürüyecek hali yok topcularin

F5DGCjPXYAAKifb

Yeter artık hoca sesini çıkar bi yerde sorun varsa bunu açık şekilde belirt ulan aranızda toplanto yaparken her eşyi onaylıyon mu sen bu takımın hocası sensin listeyi sen belirle boşver erdeni merdeni kendi listen yok mu abi senin hiç mi demedin niye beklettik diye her şeye kafamı sallarsın sen

İlk kötü sonuçta seni yiyecekler haberin yok çık basın toplantısında de asıl hedeflerimiz olmadı diye söyle kurtar kendini operasyonun içinden kurtar kendini hoca

Hocam Allah yardımcın olsun 100 kez Rashica dedin almadılar 2 ay önce alacakları orta sahayı 2 ay sonra alıyorlar bu sene şampiyon yaparsan daha da imkansız bir şampiyonluk olur yapamazsan canın sağolsun bu orta saha ile 3 kulvarda gitme ihtimalimiz %1 bile değil. Şampiyonlar ligini feda edersen de sağlık olsun derim en azından lige konsantre olalım bu sene olmadı seneye tekrar deneriz.

Ilk firsatta kurban edilecek kendi beceriksizliklerini savunmak icin.

Aldigimiz oyuncular büyük kismi bunun istemdigi oyuncular, yönetim kafasina göre aldigi ortaya cikarsa hic sasirmam.

Adam haziranda Rashica ve Tielemansdan bahsediyordu ve 3 ay sonra istedigi kanat yerine 3 degisik adam ve orta sahaya panik transfer getirdiler.

Hoca’ya söyle bir önerim var

Zaha ve ziyech disindaki transferleri takim dahil etmesin bence

Gecen sezonun takimi ile devam edelim

Corba yaptilar takimi

Okan hoca’ya zaten güveniyordum herzaman,güvenmeye devam edecegim iyi bir oyun bulacaktir bu takima

Sadece okan değil yönetim de gider bu ihaneti unutan kendine galatasaraylı demesin

Bence Angelino dışında hocanın istediği oyuncular alınmadı. Belki Kerem o da mavi kart sebebi ile.

Hocam biz seni hak etmiyoruz harbiden diyecek bir şeyim yok başarılı olmuş rekorları alt üst etmiş hocamızın isteklerini bile yerine getiremiyoruz.

Yunus gitmesin dedi, gitti.
Rashica gelsin dedi, gelmedi.
Berkan gitmesin dedi, gitti.
Orta sahaya iyi bir adam istedi, Vecino geldi.

hayallerdeki oyunu oynatamaması bişey demem şu saatten sonra, bayağı kalas bi orta saha kaldı eline.

ama yakın tarihte taylan-berkan-cicaldau orta sahasıyla şl grubu gibi uefa grubundan namağlup çıkan bi kulübün başında, yetersizlik belki ama rezalete filan da bahanesi yok

allah şansını, aklını ve cesaretini daim etsin

Geri
Üst Alt