Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

umarım bu planlamanın içinde sen de yoksun

Haziran ayinda üst üstte programlara cikti hoca

Yaptigi aciklamalar ortada

Takimi korumak istiyoruz,icardi ve rashica’nin kalmasini istiyoruz

Sol bek ve orta saha eksikligimiz var,ayrica 8-10 eksikligi var

Rashica ve icardi dahil 6 transfer istedigini söylemisti,6. Transfer de yedek forvet gomis gittigi icin

transferlerde pek yetkisi oldugunu sanmiyorum

Haziran ayinda üst üstte programlara cikti hoca

Yaptigi aciklamalar ortada

Takimi korumak istiyoruz,icardi ve rashica’nin kalmasini istiyoruz

Sol bek ve orta saha eksikligimiz var,ayrica 8-10 eksikligi var

Rashica ve icardi dahil 6 transfer istedigini söylemisti,6. Transfer de yedek forvet gomis gittigi icin

ben de sanmıyorum da işte

Vakit hocaya destek vaktidir. Röportajlarda defalarca belirttiği oyuncular yerine Sayın Erden Timur kafasına göre adamlar aldı. Buradan takım yaratma sorumluluğu ise tamamen hocanın üstüne kaldı. Umarım başarılı olur.

Adam bi rashica istemişti
Takımın içinden geçip çorba yapıp verdiler , bundan sonra daha az eleştireceğim.
Kim gelse bu takımı daha iyi yönetemez Okan Hocaya göre.

Mızrak ve çuval verdiler , bu mızrak bu çuvala sığsın Okan hoca diyorlar

Kusura bakmayin. Erden Timur kadar elestiriyi hak ediyor.
Senelerce teknik direktorluk yapiyor, hic mi oyuncu havuzu olmaz? Her zaman hazir oyuncu mu almaliyiz?

Transferler konusunda eleştirecek son kişidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En azından vecino yerine o paraya bana 2-3 yerli genco bulun diyebilirdi. Demek ki futbolcu çıkarıp parlatmak konusunda kendine güvenmiyor. Hazır transferler gelsin, hazır kadroyla kral olayım istiyor.

Reis çıkıp hiç konuşmuyon mu erdenle?
Bana koşan ısıran dinç topçu lazım. Kıçının kılı ağarmış adamları getirecekseniz hiç transfer yapmayalım diyemedin mi?

Kalmasını istedikleri kalmadı, alınması istedikleri alınmadı, ben bu sezon ömrümün uzun olmadığını düşünüyorum sanki gözden çıkarılmış gibi.

hoca hazır ol , bugun panikle yıllık 5 milyona ndombili getirirler sonrada 2 ay yeni gelen topçuyu oynatmıyor baskısı kurdururlar üzerine :)

18.04.2023 'de son maçına çıktı
26.10.2022 'de 90dk oynadı.

vecino işini hocaya yıkma çalışmaları başlamış
her yerde hoca çok istiyordu ilk adamıydı 2 yıldır mevzusu yapıyorlar :)

hoca torreiradan önce istiyorsa her an her saniye istediğimiz an alabilirdik niye almadık şimdiye kadar demirkol gavatı.

vecino işini hocaya yıkma çalışmaları başlamış
her yerde hoca çok istiyordu ilk adamıydı 2 yıldır mevzusu yapıyorlar :)

hoca torreiradan önce istiyorsa her an her saniye istediğimiz an alabilirdik niye almadık şimdiye kadar demirkol gavatı.

herif lazyoyu tercih etmiş olabilir

Fransızcası ve İngilizcesi üst düzey, pozitif bir vücut dili olan bir futbol adamını ekibine katarsa oyuncuların uyumunu da hızlandırır gibi.

İsmail Garcia, latin oyuncularla çok samimiydi stattaki idmanda. Eminim ki adaptasyonlarında katkısı vardır.

çeyrek milyar €'luk kadro, her pozisyonda en az 2 top star.. Hayırlı olsun.. Güle güle kullan hocam..

Geri
Üst Alt