Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

bence aynısı nelsson tarafından da geçerli

orda da nelsson sıkıntı yaratan oyuncu pres konusunda
Gene Nelsson'un Boey gibi bir avantajı var ama Apo sürekli ikilemde kalıyor çıksa bu sefer kafası rahat olmuyor Angelino arkasına sakarlar diye adam ön bölgeye kayamıyor. Uyum artarsa çözüm olacaktır ama o zamana kadar sancılı olacak 4-5 hafta daha süre lazım.

Gene Nelsson'un Boey gibi bir avantajı var ama Apo sürekli ikilemde kalıyor Angelino arkasına sakarlar diye adam ön bölgeye kayamıyor. Uyum artarsa çözüm olacaktır ama o zamana kadar sancılı olacak 4-5 hafta daha süre lazım.

o uyum o konuda artmaz

onun çözümü angelinonun orta saha presine göbeğe gelerek katılması

angelinonun abdülkerime baskı konusunda güven verme ihtimali sıfır

Iyi bir futbol oynamıyoruz. Belki konsantrasyon problemi oluyor oyuncularda. CL maçı dururken şimdi kim Samsunspor'a hallenecek diye kafalarına yerleşiyor olabilir. Takımı yenilendiği için üzerinde çalışmaya ihtiyacı vardır. Umarım başarır şu takıma güzel bir oyun oynatmayı.

Aklında Avrupa hayali olduğu haberi çıkmıştı. Bir dur hele Okan hoca. Önce şu takıma bir top oynat, sonra Avrupa hayali kur.

çarşamba kopenhag maçı en büyük sınavı olacak.ak kara iyice ayyuka çıkacak.
bakalım umarım sınavı geçer.

Iyi bir futbol oynamıyoruz. Belki konsantrasyon problemi oluyor oyuncularda. CL maçı dururken şimdi kim Samsunspor'a hallenecek diye kafalarına yerleşiyor olabilir. Takımı yenilendiği için üzerinde çalışmaya ihtiyacı vardır. Umarım başarır şu takıma güzel bir oyun oynatmayı.

Aklında Avrupa hayali olduğu haberi çıkmıştı. Bir dur hele Okan hoca. Önce şu takıma bir top oynat, sonra Avrupa hayali kur.
Avrupa'da bir takım çalıştırma hayali pek yok gibi hatta durumun tam tersi bizde kalıp efsaneleşmek istediğini söylemişti kısacası uzun vadede şampiyonluklar yaşayıp efsane olmak istiyor. Şampiyonluk yetmez süreklilik lazım diyordu.

Abdülkerim - Angelino arasındaki uyuma çözüm bulamazsak ne yazık ki çözüm yok, Apo'nun pres anında +1 boşta kalan oyuncuya 1'e 1 temaslı çıkması lazımken Angelino arkasını toplamaya çalışıyor oradan da patır patır geliyorlar.
Orta saha merkezinden de yiyoruz oyuncu odaklı değil bana göre sorun.

Avrupa'da bir takım çalıştırma hayali pek yok gibi hatta durumun bizde kalıp efsaneleşmek istediğini söylemişti efsane olmak istiyor. Şampiyonluk yetmez süreklilik lazım diyordu.
Umarım başarır. Düşüncelerim nötr şu anda. Bu kadroya futbol oynatamamak kendisini bitirir. Oynatirsa üstüne binip uçuşa geçer.

Orta saha merkezinden de yiyoruz oyuncu odaklı değil bana göre sorun.

işte stoperler öne çıkamıyorum orta sahayı da öne itemiyoruz demek istiyor galiba renktaş

savunma 4lümüz ön alan presini tamamlayacak şekilde yerleşmiyor

dikkat et rakip kanatları veya santraforları orta sahaya gelince çok rahat top alıyorlar takip edilmedikleri için

molde maçları özellikle hep böyle geçti

Oyun falan oynatmıyor,bireysel takiliyoruz.kerem bu kadar top kaybiyla oynayrken 85 dk oyunda tutmak mantıksız.ilkyari zaten yapmış yapacağını.cikar oyundan gitsin.angelino istiyorsun aliyolar ama oyun planın yok.adam iyi bi oyun kurucu solbekten,ortaları şahane.yerden paslariyla,oyunun yönünü değiştiren uzun toplariyla güzel seyler izleyebiliriz ama takımda hoca var mı henuz anlamadık.bugun angelinoyu,yarın abdulkerimi yerler.halbuki abdulkerim arkasina adam kaçıran biri,kapasitessi belli.o yüzden sanchez alindi.kerem demirbay ve eyupte alinmisken sanchezi ligde oynat hoca.hazir olsun

Hocanın işi gerçekten zor kendisine destek olup her kararına hunharca saldırmayalım bize çok iş düşüyor pusuda bekleyen düşmanlarımızın ekmeğine yağ sürmek olmaz. Henüz sert bir olay yaşanmadı ancak mutlaka mağlupta olacağız bocalayacağız da önemli olan mutlu son. dikkatli olmamız gerek.

Tebrikler, kendi adıma en çarpıcı eleştirim Kazımcan konusu. Angelino çıkaramıyorsan öne at, arkaya Kazımcan yap yav.

Geçen sene o kadar çok gol kaçıyordu ki bu takım eninde sonunda birine patlayacak deniyordu

Şimdi rakipler o kadar kaçırıyor ki birileri eninde sonunda bize patlayacak gibi duruyor. Herkes Bayern'i gözüne kestirmiş ama beni esas Rize deplasmanı korkutuyor

Geçen sene o kadar çok gol kaçıyordu ki bu takım eninde sonunda birine patlayacak deniyordu

Şimdi rakipler o kadar kaçırıyor ki birileri eninde sonunda bize patlayacak gibi duruyor. Herkes Bayern'i gözüne kestirmiş ama beni esas Rize deplasmanı korkutuyor
ligin belkide tek sistem hocası tek taktisyeni olmaya aday palut var ,bu heriften hoca olacak eminim
oyunun her anında bilincli oynuyor takımları biz dahil tüm büyüklerden puan alabilir ,bireysel çabayla bişeyler yaptın yaptın
o bize patlama olayı ise bence kesin olacak şayet hoca yanlıslarında ısrara devam ederse

ligin belkide tek sistem hocası tek taktisyeni olmaya aday palut var ,bu heriften hoca olacak eminim
oyunun her anında bilincli oynuyor takımları biz dahil tüm büyüklerden puan alabilir ,bireysel çabayla bişeyler yaptın yaptın
o bize patlama olayı ise bence kesin olacak şayet hoca yanlıslarında ısrara devam ederse
Bu konuda dikkatimi çeken hocalar Palut, Ö.Erdoğan ve R.Uçar

Bu konuda dikkatimi çeken hocalar Palut, Ö.Erdoğan ve R.Uçar
3 yada4 yıl önce palut duran top için taç icin özel antrenör getirdim ekibime dediginde hop dedim bu adamda vizyon kıpırtısı var ki hala daha bizim ülkede bunu uygulayan kac takım var
herif fenerde oynayabilecek 6 numarayı aldı getirdi epl den
büyük takım yapacak ileride eminim

3 yada4 yıl önce palut duran top için taç icin özel antrenör getirdim ekibime dediginde hop dedim bu adamda vizyon kıpırtısı var ki hala daha bizim ülkede bunu uygulayan kac takım var
herif fenerde oynayabilecek 6 numarayı aldı getirdi epl den
büyük takım yapacak ileride eminim
Yerli De Zerbi diyebiliriz bence

Umarım Avrupa dener. Bence Fener hamle yapacak ama seneye kendisi için

Emre Kılınç atsa 3-3 olmuştu, patladı aslında ama yine icardi sağolsun rahatlatti

Geri
Üst Alt