- 27 Ocak 2010
- 139.099
- 105.371
- 5.648
kompakt oynamalıyız her maç bu kadar boşluk olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antep maçında oynadık hem daha az boşluk verdik, hem oyuncular daha az yoruldu,hem de oyuncular yeteneklerini daha çok sergiledi,performansları arttıkompakt oynamalıyız her maç bu kadar boşluk olmaz
Sanırım herkes hemfikirdir,hocanın yanındaki yardimcilarin hepsini toplasan adam akıllı 1 yardımcı hoca etmiyor maalesef
laf olsun diye konuşuluyor işteben hemfikir değilim
bu suçu yardımcılara atmak meselesi bizde terimden bu yana bir gelenek oldu
elimizde bu adamların iyi olmadığını ölçecek ne var ki
ben de irfan hocanın iyi yardımcı olduğunu düşünüyorum desen nasıl ispat edeceğiz ki
Şöyleki ,Okan hocanın bariz hatalarının olduğu ve bunları muhtemelen göremediği malum artık oyuncu değişikliği konusu oyunu okumadaki eksiklikleri vs etrafında sağlam yardımcılar olsa yani ondan farklı düşünebilen şimdiye kadar mutlaka hocaya bu konuda uyarılar olurdu ve bunuda er yada geç sahada görürdük,Okan hocada terim huyları içine sinmiş durumda fatih hocanın son yıllarındeki terim yaniben hemfikir değilim
ben de irfan hocanın iyi yardımcı olduğunu düşünüyorum desen nasıl ispat edeceğiz ki
3-0 yakalamışken pep mesela fantazi işlerine girişir 2li defans 5 li hucum 7 li ortasaha gibi
adam deniyor yeni şeyler yaratmak istiyor
tmm sen bi pep değilsinde biraz kabuğundan çık hocam
şu sistemle clde bizi elek ederler
bi 3 lü ortasaha dene şu ortasahayı bi dolduralım bi kerede
dene ya dene ölmezsin denemekden
birşeyler dene bi plan b görelim
Hocanin omzuna dokunup rakip gol atmak uzere degisiklige gidelim diyebilirler.ben hemfikir değilim