Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

kompakt oynamalıyız her maç bu kadar boşluk olmaz

Molde sistem takımı dendi takım hazır değil dendi, aynısını ikinci ligden gelen samsun da yaptı, kazanıyoruz ama bir yerde bu oyunla patlamamak imkansız bence, o kadar salakça bir pres oyunu var ki, samsunlu oyuncular tek pasla ortasaha geçtikleri zaman şaşırdılar, bilmiyorum bir yardımcı mi alır yanına, ama kendisi bu sahada durma, alanları kapatma işini beceremiyor

Hocam takım savunması sos veriyor çok pozisyon veriyoruz, karşımızdaki takım dandik bir süper lig takımı ama verilen en az 5-6 net pozisyon var. Şampiyonlar liginde acımazlar lütfen bunu otur çalış

Geçtiğimiz sezon güzel planlı bir sistem ve derli toplu oyunla kazanılan maçlar çoğunluktaydı. Final haftalarında ise Icardi effect ile ilerledik. Bu sezon ise derli toplu oyunu halen göremedik, tamamen oyuncu kalitesinin ağır basması ile ilerliyoruz. Buradaki tek artı şu, takımın kazanma içgüdüsü ve alışkanlığı halen ağır basıyor. Kötü oynarken de maç kazanırız diye düşündürtüyor. Ancak bu iş bireysel kalite ile sezon boyu devam etmez, bir yerde sıkıntı yaşarız muhakkak. Bireysel kalite ile derli toplu takım oyununu bir araya getirmesi lazım acilen.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugünki maçı kazandık ama genel anlamda beğenmedim kendi fikrim milli aralardan sonra her zaman böyle oluyoruz geçmişte en çok puan kaybettiğimiz dönemler hep milli aralardan sonra oluyordu. Zaman geçtikçe çok daha iyi bir takım yaratacaktır uyumda artıp ezber oyunlar artınca daha iyi oluruz güvenim tam.

Sanırım herkes hemfikirdir,hocanın yanındaki yardimcilarin hepsini toplasan adam akıllı 1 yardımcı hoca etmiyor maalesef

Sanırım herkes hemfikirdir,hocanın yanındaki yardimcilarin hepsini toplasan adam akıllı 1 yardımcı hoca etmiyor maalesef

ben hemfikir değilim

bu suçu yardımcılara atmak meselesi bizde terimden bu yana bir gelenek oldu

elimizde bu adamların iyi olmadığını ölçecek ne var ki

ben de irfan hocanın iyi yardımcı olduğunu düşünüyorum desen nasıl ispat edeceğiz ki

ben hemfikir değilim

ben de irfan hocanın iyi yardımcı olduğunu düşünüyorum desen nasıl ispat edeceğiz ki
laf olsun diye konuşuluyor işte

takım iyi oynasa yardımcı hocaları mı övücez yani ne alaka

3-0 yakalamışken pep mesela fantazi işlerine girişir 2li defans 5 li hucum 7 li ortasaha gibi

adam deniyor yeni şeyler yaratmak istiyor

tmm sen bi pep değilsinde biraz kabuğundan çık hocam

şu sistemle clde bizi elek ederler

bi 3 lü ortasaha dene şu ortasahayı bi dolduralım bi kerede

dene ya dene ölmezsin denemekden

birşeyler dene bi plan b görelim

ve artık rakiplerde bizi ezberlemeye başladı

herkes aynı şeyi yapıp rahat rahat kalemize geliyor

2 arapasla tüm takım düşüyor

bu kadar kaliteli adamlar olmasa çoktan patlayacakdık zaten

bizi kalite kurtarıyor

ben hemfikir değilim

Şöyleki ,Okan hocanın bariz hatalarının olduğu ve bunları muhtemelen göremediği malum artık oyuncu değişikliği konusu oyunu okumadaki eksiklikleri vs etrafında sağlam yardımcılar olsa yani ondan farklı düşünebilen şimdiye kadar mutlaka hocaya bu konuda uyarılar olurdu ve bunuda er yada geç sahada görürdük,Okan hocada terim huyları içine sinmiş durumda fatih hocanın son yıllarındeki terim yani
Takıntılı inatçı
Daha çok şey soylerimde uzatmaya gerek yok hocayı seviyorum hatalarını duzeltecegini umuyorum yoksa sağlam bir tokat atar zaten takımın biri

3-0 yakalamışken pep mesela fantazi işlerine girişir 2li defans 5 li hucum 7 li ortasaha gibi

adam deniyor yeni şeyler yaratmak istiyor

tmm sen bi pep değilsinde biraz kabuğundan çık hocam

şu sistemle clde bizi elek ederler

bi 3 lü ortasaha dene şu ortasahayı bi dolduralım bi kerede

dene ya dene ölmezsin denemekden

birşeyler dene bi plan b görelim

bak buna katılıyorum

yenilikçi olması lazım biraz

ben hemfikir değilim

Hocanin omzuna dokunup rakip gol atmak uzere degisiklige gidelim diyebilirler.

Değişiklik şeyler yapmalıya katılmıyorum zaten yapıyor çoğu maç hücumda farklı şeyler deniyoruz bugünki maçta 2 kez aynı golden attık Mertens sağa kaydı adamını çekti ezbere Kerem'e oynadı merkezde bomboş kaldı 2 gol attı zaten maçtan maça bu tarz yenilikler yapıyor. Ama Angelino defans konusu çözmeli şu an için tek bu sırıtıyor onun hariç ritim yakaladıkça daha iyi oluruz.

Geri
Üst Alt