Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İlk maçta Çağdaş Atan'ın triklerine bulamadığı çözümlerini buldu bu maç. Değişiklikler zamanında ve yerindeydi. Muslera saçma sapan golü hediye etmeseydi. Çok rahat maçı geçirecektik. En çok eleştirdiğim nokta oyuncu değişikliğinde geç kaldığı içindi bu gün o konuda gayet iyiydi.

Asıl bugün geç kaldı
30 da oliviera ve barışı almalıydı oyundan
Ağırlığını koymak istiyorsa bunları yapacak öyle o incinmesin bu kırılmasınla olmaz bu iş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk maçta Çağdaş Atan'ın triklerine bulamadığı çözümlerini buldu bu maç. Değişiklikler zamanında ve yerindeydi. Muslera saçma sapan golü hediye etmeseydi. Çok rahat maçı geçirecektik. En çok eleştirdiğim nokta oyuncu değişikliğinde geç kaldığı içindi bu gün o konuda gayet iyiydi.

ilk maç çağdaşın tek hucum planı

kereme iki kişi basıp kaptırdığı toplarla hızlı hucuma çıkmakdı

kerem olmayınca planda kuramadı 😂

aslında fena oynamıyorduk oliveira ve barış baltalıyordu planı

ziyeche gelen atak bireysel miydi

ayrıca rakibe 1 pozisyon bile vermeden gol yedik
Atak bireysel degildi ama Ziyech tamamen kendi bireysel becerisiyle golu attı, hiç kolay bir pozisyon degildi.
Oyunumuzu Basaksehir'le karsilastirmak yanlış, onemli olan bizim ne futbol oynadigimiz ve biz hiç ici bir futbol oynamıyoruz. 12 resmi maç oynadık ve rakipler bizden kuvvetsiz rakiplerdi, hiç birinde bizi tatmin edecek iyi futbol oynamadık. Takimi hazırlamak hocanın gorevi olduguna gore kotu futbolun sorumlusu hoca.

kayseri bu basaktan iyi top oynuyor yalnız

Tek o olduğunu sanmıyorum. Asıl fark Kayseri maçında oyun kurarken zorlandık asıl farkı Sanchez yarattı bence oyuna topu sokuşuyla.

ya maçı dikkatle izleyen sol kanatlarımızı izlemiştir

beki içeri sokan tek hoca çağdaş burada

kayseri maçında bunu çözemedi muhtemelen beklemiyordu

bu maçta barış dubois içeri girdikçe her seferinde takip etti mesela

Tek o olduğunu sanmıyorum. Asıl fark Kayseri maçında oyun kurarken zorlandık asıl farkı Sanchez yarattı bence oyuna topu sokuşuyla.

o başka bir konu o bizimle alakalı ki sana katılıyorum

ben çağdaşın planından bahsediyorum

adamların tüm atakları keremin kaybettiği toplarla geldi
belli ki ona çalışmış

Kazımcan çıkınca angelino yu almak yerine Abdulkerim i oraya çekmesi çok olumluydu Abdul'ün bizdeki ilk solbek deneyimiydi galiba

Fazla asmaya gerek yok. Oyunumuz geçen seneki gibi her maç gelişiyor. Oyuncular fizik olarak yeterli seviyeye gelince işler değişecek. Ben Kasım ayı gibi takımın randıman kazanacağını düşünüyorum. Bu maç özelinde farklı şeyler denemesi 4-3-3 denemesi falan günün en olumlu tarafıydı.

Kontrayi yeterince calisilmiyorki futbolcular onu bile beceremiyor. Cünkü kim nereye nasil kosacak bilmedikleri icin, yakaladimiz firsatlari cöp ettik.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu Tuncay ne saçmalıyorsun Allah aşkına..
Kim nereye koşacak bilmiyor dediğin adamlar Zaha,İcardi, Tete biliyorsun demi..
Çık açıkca Okan'ı istemiyorum falan de bitsin gitsin..

Yahu Tuncay ne saçmalıyorsun Allah aşkına..
Kim nereye koşacak bilmiyor dediğin adamlar Zaha,İcardi, Tete biliyorsun demi..
Çık açıkca Okan'ı istemiyorum falan de bitsin gitsin..
Ben okani zaten begenmiyorum, bunu gizlemiyorum, cünkü Galatasaray gibi takimlar icin yetersiz. Adam akili calistirsa takimi herkes makine gibi isler ne yapacagini bilir, ister messi ol diger takim arkadaslarin nereye kosacagini bilmiyorsan firsatlari böyle bosa harcarsin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kötü olunca kötü dediysem iyiyken de iyi demeliyim ki tutarlı olalım.

bugünkü yaptığı değişiklikleri ve oyuna müdahalelerini gayet yerinde ve zamanında bulduğum hocamız. barış aksıyordu kerem'i aldı, sergio yorgun görünüyordu kerem demirbay'ı aldı. ziyech yorulunca da zaha'yı oyuna sürdü. elindeki kadrodan maximum faydayı almaya çalışıyor ki doğruyu yapıyor. üstelik abdülkerim'i sola çekmek cesaret işi ama başarılı oldu. henüz hazır olmayan oyuncular var elinde onları da mümkün olduğunca tasarruflu kullanıyor. takımı gayet iyi idare ediyor ve bugün oynadığımız başakşehir takımı kopenhag maçından sonra gayet zor ve yorucu bir maçtı bence. yine de 3 puan almayı başardı. hatta muslera saçma bir hata yapmasa çok rahat aldığımız bir maç olacaktı bir de böyle bakmak lazım

Kazımcan çıkınca angelino yu almak yerine Abdulkerim i oraya çekmesi çok olumluydu Abdul'ün bizdeki ilk solbek deneyimiydi galiba
devrede falan olsa muhtemelen öyle yapardı

yabancı sınırından ötürü 2 değişiklik yapmak zorunda kalacaktı, kimi çıkarsa problem olurdu

Geri
Üst Alt