Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kızılan şey özellikle değişiklikleri vaktinde yapmaması ve yanlış değişiklikler. Kaldı ki kendi de farketmişti hatasını Cope maçı, bi' nevi itiraf etti.

Niye eleştirmeyelim ki. Bu nasıl kafa?
Eleştirin bende eleştirip kızıyorum hem de malzemeciye kadar gerektiğinde.Kaygı yaşayan arkadaşlar için diyorum.Güvenin diye.Ayrıca sadece eleştirmek mi demokrasi benim gibi güvenenler fikrini yazmasın mı?
Oyuncu değişikliklerini anlattı adam ilk yarıyı çok absürt bişey olmazsa bekliyorsun.Oyun iyiyse ama skor yoksa ikinci yarı bi 10 dk görelim diyorsun sonra ısın değiş derken 60 ı buluyor dedi.Bence de sıkıntı yok özellikle bu sene.
Geçen sene stresli ve ispat senesiydi.Oyuncu değiştirmekten korkuyor 75i hatta 80 i buluyordu.Bu sene öyle değil.Ki bunu yazarken ikinci yarı başladığında herkesin kızdığı iki ismi çıkarıp başlamış.
Yani güveniyorum siz de güvenin bence

Muslera sinavini ancak buyuk teknik adamlar gecer. Okan hocanin gecme ihtimali yok. Onun disinda bu aksamki degisikleri yerinde ve zamanindaydi. Tebrik etmek lazim.

kesinlikle hocanın planı aldı maçı

oyuncularımız çok sıkıntılı fizik olarak maalesef

hocammmmmmm hele şükür kır şu zincirleriniii işte böyle beee ❤️❤️❤️❤️

Bu takım net olarak çalışmıyor. Taktik falan yok zaten onu geçtim ama oyuncularda kondüsyon sıfır kimsenin koşacak hali yok. Kimse ne yapacağını bilmiyor ve hazır değil. Acil müdahale etmen lazım bala götr gitmez bu takım.

berbat oyunla puanları alıyoruz

bir tane yenilsek de hoca bazı şeyleri değiştirse daha mı iyi olur diye düşünmüyor değilim

Bravo hocam

Güzel bir galibiyet oldu

Birlikte oynamamis bir ilk 11 ile cok iyi bir is cikardi

Degisiklikler de yerindeydi

Dogru yolda gitmeye devam ediyoruz

icardı ne zaman fit hale gelecek hoca yardımcıların ne iş yapıyor şansa gidiyoruz kaç maçtır bakalım nereye kadar

Çok üretemedik ama rakibi de sindirdik. Olabilecek en iyi skor 2 farktı, muslera sağ olsun

En az 3 veya 4 olacak maç yine az skotla bitti.rakibe kazımcanın sakatlandığı pozisyon dışında şans vermedik.oyuncu değişikliğinde herkes uyutken saçma sapan bir gol yedik.orada hocanın da suçu var.değişiklikler de yerindeydi.ben oyun ve mücadeleden memnunum.daha iyi olacağız inş

Rakibin Kopenhag'a göre güçsüzlüğünden bağımsız takım biraz daha iyi gibiydi sanki. Ama yine bireysel yeteneklere bağımlı doğaçlama oyun devam ediyor. Bizim ligde 1 2 oyuncun görevini kusursuz yerine getirince diğerleri kötü olsa bile şampiyon bile olabiliyorsun ancak CL'de bunu affetmiyorlar işte.

Geri
Üst Alt