İki taraf da özünde aynı.
Biri mevcut yapıda skor alıyoruz zamanla daha iyi oluruz diyor.
Diğeri ise mevcut yapıda alınan skorlar dolayısıyla eksikler göz ardı ediliyor diyor. Gelecek konjonktürü ise belirsiz.
Yani biri mevcutu diğeri geleceği yorumluyor.
Şu an takımın sahada sorunları olmadığını kimse iddia edebilir mi? Ha temel sorunlar da fizik kaliteyle alakalı olunca iş teknik ekibe patlıyor. Bir noktada iki yönden birisine kırılma olacaktır.
Valla abi nolacak böyle ya, çok iyi bir savunma takımıydık biz geçtiğimiz sene, hücumda ki oyunumuz pek iyi değildi şahsen. Göze hoş gelen, sağlam bi set oyunu oynayamadık adam akıllı ama işin savunma kısmında harbiden başarılıydık. Gerçi bu sene sadece maç sonuçlarına bakılınca pek gol yemediğimiz için yine neticeye bakınca kötüyüz diyemiyorum ama maçı izlerken takım savunmamız delirtiyor insanı, yok gibi. Şans yanımızda olmasa şuan bambaşka bir kaos içinde de olabilirdik. Biraz bi hücum presimiz var o da kaç dakika dayanabilirsek o kadar, ondan sonrası tamamen kabusa dönen, rus ruletine dönen dakikalar.
Ligi her türlü alırız diyorum ama oyun olarak şu kadronun potansiyelinin tavanına yakışır bir oyun asla izleyemeyeceğiz bence, koyuyor valla bu durum.
Sürekli riskli paslar-ortalar, bu paslar başarısız olursa oyunculara söv, bir sonra ki maç o paslar başarılı olursa kral ilan et, hocaya bir hafta giydir, öteki hafta öv
Gına geldi, ligin kalitesizliği sayesinde bir şekilde mayısta vurup geçiyoruz ama yeterli seviyede olamıyoruz sanki.
Ne zaman şöyle adı olan, her çarkın takır takır işlediği sadece Icardi’nin vs bitiriciliğine bakmayan, Kerem’in riskli oyununa bakmayan, daha garantici, daha kompakt bir oyun oynayacak bu takım, kazansak bile yeterince mutlu olamıyorum ya