Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İlk yarı için konuşuyorum kesinlikle çok iyi maç planı yapmış

oliveira ve barış ayaklara sıçmasa kontra bile yemezdik

forumun çoğu maç izlemeyi bilmiyor
Barış hadi Kazım sakatlandığı için duruyor diyelim.
İşine geldiği zaman oyuncuları taraftarın önüne atmasını biliyor. Çıkaracak o zaman Oli'yi 30. dakikada..

Ft ile karıştırdı herhalde
1695492095676.webp

Hocam Kerem-->Ziyech BAY--->Zaha. Oliveira - - > Demirbay (bu acil)

Hocaya artık nerden saldıracaklarını şaşırdılar.neymiş oyuncuları taraftarın önüne atıyormuş.geçen sene çok tatil veriyor diye eleştiriyorlardı.adam ne yapsa suç.bu ortamda nasıl başarı bekleniyor anlamıyorum.en ufak şeyde çarmıha geren bir kitle zor işimiz çok zor

Hocanın yardımcıları kim acaba geçen sene yabancı yardımcılar nereye gitti takımın oyun olarak geriye gitmesinde yardımcılarında rolü var

sol bekte yerli kalmayınca bu şartta bile 3'lüye dönmedi diye kızdım ama apo'nun performansı adeta SOKAN buruk'un sahadaki izdüşümü gibiydi

allah utandırmasın hocam

Hoca geçen maç herkes ne dediyse bu maç yapmış neyine kızıyorsunuz.Angelinonyok lazım var Demirbay yok oli var tete ziyech başlamış aktürk ü de almamış çok top kaybediyor ya.
Okan hoca bilir işini arkadaşlar yaslanın maça bakın.Bi şekilde doğruyu bulacak deneye deneye.Geçen senede yenilmez yakım 9 10 .haftada oturdu iç sahadaki Alanya maçıyla kıvılcım çakıldı.Başak maçıyla uçtu.Gene bulacak ideal 11 i

Hoca geçen maç herkes ne dediyse bu maç yapmış neyine kızıyorsunuz.Angelinonyok lazım var Demirbay yok oli var tete ziyech başlamış aktürk ü de almamış çok top kaybediyor ya.
Okan hoca bilir işini arkadaşlar yaslanın maça bakın.Bi şekilde doğruyu bulacak deneye deneye.Geçen senede yenilmez yakım 9 10 .haftada oturdu iç sahadaki Alanya maçıyla kıvılcım çakıldı.Başak maçıyla uçtu.Gene bulacak ideal 11 i
Kızılan şey özellikle değişiklikleri vaktinde yapmaması ve yanlış değişiklikler. Kaldı ki kendi de farketmişti hatasını Cope maçı, bi' nevi itiraf etti.

Niye eleştirmeyelim ki. Bu nasıl kafa?

Geri
Üst Alt