Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan Hoca'nın oynatmak istediği oyun ile transfer edilen oyuncuların bu oyunla alakasının olmaması çok ilginç. Hoca fizik gücü yüksek bir takımla rakibi bunaltarak oynamak istiyor (keşke oynayabilsek, en sevdiğim oyun tarzıdır) ama bu oyuna uygun oyuncu grubumuz malesef yok. Ya transferlerde sözü geçmedi ya da hoca bu oyuncularla ben bunu oynarım diye düşünüyor.

Ben buna katılmıyorum bence Okan hoca pres konusunda net sınıfta kalıyor.. Ön alanda müthiş bir baskı var ama bakiyorsun geriden bu baskıya destek gelmiyor rakip önde boş adamı bulabildiği an kontraya çıkıyor mertens kopenhag maçında kaç kere el kol hareketiyle isyan etti bu duruma.. Takımı bir blok olarak düşünmek lazım 1 senedir hala şu işi oturtamadi Okan hoca..

Erman Bey bu cilemiz nezaman biter
Zaha, Ziyech ve Ndombele hazır hale gelip dipçik gibi olduktan ve Icardi de kendine geldikten sonra çilemiz kalmaz diye tahmin ediyorum. Ligde her türlü şampiyonluğa oynar, CL'de de 3. olup UEFA'ya gideriz diye düşünmek istiyorum. Okan'ın da Galatasaray hocası olduğunu idrak etmesi lazım. İlk devre kötü oynayan oyuncu ile ikinci yarıya çıkmayacaksın artık, soyunma odasında işi bitireceksin.

Ben bunu her rakipte söyledim zalgiris molde kopenhag nedir Allah aşkına sen bu kadar pisirik oynarsan fizikli her rakip bela çıkarır.. Zalgirisin en iyi adamı futbolla alakası olmayan bir 100 metre koşucusu.. Moldede 2 tane düzgün topçu var zaten komple sistem takımı kopenhagda samimi söylüyorum sol bek ve biraz da tecrübesiyle tariq el younissi dışında topçu yok..
Ama Kopenhag macini diğerlerinden ayrı tutuyorum yine de ben oyun olarak diğer maçlar gibi kötü bulmadim..İlk yarı ortalama bir kerem-icardi olsa 3-0 biterdi üstüne Muslera 2 tane gol hediye etti ..

Zaha, Ziyech ve Ndombele hazır hale gelip dipçik gibi olduktan ve Icardi de kendine geldikten sonra çilemiz kalmaz diye tahmin ediyorum. Ligde her türlü şampiyonluğa oynar, CL'de de 3. olup UEFA'ya gideriz diye düşünmek istiyorum. Okan'ın da Galatasaray hocası olduğunu idrak etmesi lazım. İlk devre kötü oynayan oyuncu ile ikinci yarıya çıkmayacaksın artık, soyunma odasında işi bitireceksin.
Ezberci ne yazikki hocamız inşallah düzelir. Başarılı olsun isterim

Bizden sonraki 3 takim hangileri ve nasıl sonuçlar aldılar acaba
Salzburg 128
Porto 123.3
Feyenoord 122
Union Berlin 121.8
Lazio 121.5
Kopenhag 121.3
Arsenal 121.2
Young boys 118.9
Leipzig 118.6
Manchester City 117.4
inter 117.1
Celtic 116.4
Sociedad 116.1
Shakhtar 115.8
Dortmund 115.6
Crvena Zvezda 115.4
Bayern 115.3
Psv 115.3
M. United 115.1
Newcastle 115,1
Atl Madrid 114.8
Barcelona 114.5
Lens 114.4
Real Madrid 113.9
Benfica 113.9
Sevilla 113.3
Antwerp 112.2
PSG 111.8
Galatasaray 111.7
Milan 110.8
Napoli 105
Braga 102.5

Napoli bragayla oynadı. 2-1 napoli aldı.

Milan da Newcastle ile oynadı 0-0

Bu arada Molde maçlarında 115 ve 113'ü görmüşüz.

Salzburg'un yaş ortalaması 21,5

ve bayağı potansiyelli gençler var

kura çekiminde salzburg gelsin diyen birkaç kişi vardı :d

Bizden sonraki 3 takim hangileri ve nasıl sonuçlar aldılar acaba

Salzburg 127,97
Porto 123,32
Feyenord 121,96
Union Berlin 121,75
Lazio 121,45
Kopenhag 121,26
Arsenal 121,21
Young Boys 118,88
Leipzig 118,59
City 117,41
İnter 117,09
Celtic 116,38
R.Sociedad 116,1
Shaktar 115,85
Dortmund 115,59
Kızılyıldız 115,38
Bayern 115,31
Psv 115,25
Newcastle 115,12
Manchester 115,1
Atletico 114,78
Barcelona 114,54
Lens 114,43
Real 113,89
Benfica 113,86
Sevilla 113,35
Antwerp 112,19
PSG 111,85
Galatasaray 111,71
Milan 110,82
Napoli 104,97
Braga 102,47

Topa sahip olmada %61 ile 5. sıradayız

Oranlarımız kötü değil

Ama sonuçlandırma noktasında çok kötüyüz

Ekli dosyalar

• GS-statistic.webp
    GS-statistic.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 15
Ben buna katılmıyorum bence Okan hoca pres konusunda net sınıfta kalıyor.. Ön alanda müthiş bir baskı var ama bakiyorsun geriden bu baskıya destek gelmiyor rakip önde boş adamı bulabildiği an kontraya çıkıyor mertens kopenhag maçında kaç kere el kol hareketiyle isyan etti bu duruma.. Takımı bir blok olarak düşünmek lazım 1 senedir hala şu işi oturtamadi Okan hoca..
Dostum bunun oturması kolay değil elbette. Takımdaki oyuncuların bir kere fizik olarak hazır olacak. Takımda en fazla 1 oyuncuyu tölere edebilirsin. Bizde tölere edilecek oyuncu sayısı fazla. Icardi,Ziyech,Ndombele,Kerem D,Icardi,Sergio. Oyun bilgisi üst düzey olmayan oyuncuları da dahil edince sayı çok fazla oluyor. Hal böyle olunca da bu oyuna uygun oyuncu sayın az ve bu da seni bu konuda zorluyor. Dar alanda oynama yeteneği fazla oyuncumuz da yok malesef ki alanı daraltıp oynayalım. Mesela Messi,Ronaldinho,Xavi,İniesta,Eto fizik kalitesi çok yüksek oyuncular değildi ama oyun bilgisi muazzam oyunculardı ve dar alanda çok iyi oynadıkları için topu kaybettikleri anda alan daraltıp rakibi sıkıntıya sokarlardı.

Geçen seneki oyun ve serinin benzerini yakalar inşallah.

Enseyi karartmayın beyler.

Her şey çok güzel olacak

Kopenhag ilk yarı çok iyi oynadık tamam bu oyun her dakika sürdürülemeyebilir evet yüksek efor istiyor anlıyorum ama oyun rölantiye dönünce de başı kesilmiş tavuk gibi kalmamız da normal değil buralar içinde bir oyun planı, set oyunu, oyuncuları ve oyunu rahatlatacak bir şeyler planlamalıyız ki bu maçta olduğu gibi dara düşmeyelim.

Kopenhag ilk yarı çok iyi oynadık tamam bu oyun her dakika sürdürülemeyebilir evet yüksek efor istiyor anlıyorum ama oyun rölantiye dönünce de başı kesilmiş tavuk gibi kalmamız da normal değil buralar içinde bir oyun planı, set oyunu, oyuncuları ve oyunu rahatlatacak bir şeyler planlamalıyız ki bu maçta olduğu gibi dara düşmeyelim.

Bu elestiriye katiliyorum

Bazi anlarda topun degerini bilmek lazim,biraz oyuncu profili ile alakali bir durum ama bu konu da gelisecegimize inaniyorum

Gecen sezon da oyun anlayisimiza uymayan oyunculari bu oyuna ikna ettik,biraz zaman aliyor ama yine olacak

Ben bunu her rakipte söyledim zalgiris molde kopenhag nedir Allah aşkına sen bu kadar pisirik oynarsan fizikli her rakip bela çıkarır.. Zalgirisin en iyi adamı futbolla alakası olmayan bir 100 metre koşucusu.. Moldede 2 tane düzgün topçu var zaten komple sistem takımı kopenhagda samimi söylüyorum sol bek ve biraz da tecrübesiyle tariq el younissi dışında topçu yok..
Ama Kopenhag macini diğerlerinden ayrı tutuyorum yine de ben oyun olarak diğer maçlar gibi kötü bulmadim..İlk yarı ortalama bir kerem-icardi olsa 3-0 biterdi üstüne Muslera 2 tane gol hediye etti ..
Moldeli oyuncuların şampiyonlar ligine girmek için olan motivasyonu ile Avrupa ligi grubu maçındaki motivasyonu birmiş gibi yorumlamak gerçekçilikten çok uzak.Avrupa futbolunda yer edinmek tanınmak adına bu büyük fırsat için full konsantrasyon full efor harcadılar bizim maçlarda.

Geri
Üst Alt