Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

bu kadar gol kaçıran oyunculara iyi sabrediyo kenarda. ben olsam mourinho gibi 10. dakikada soyunma odasına giderdim.

Yenilenecek sözleşmesi.

Geçen seneden daha fazla isteği olduğuna dair de her iddiasına girerim.

Adam non stop çalışıyor, Kaan Ayhan 11 oynuyor diye yapıyorsun di mi bunları :asd:
Sözleşmesi yenilenecekse rahatladım.Kaan'ı sevmem oynamasını da istemiyom reis ama onla ilgili değil.Daha çok Torreira ve Boey2in oynamayacağı maçlardan korkuyom.Alternatifleri garanti oynayan adamlar değil..

Okan hocanın sözleşmesi yenilenmediği için takımı geçen seneki gibi önemsemediği konusunda hemfikir olalım kanks.Ali Naci'nin haberine göre de hoca sözleşmesinin yenilenmesini istiyosa ki bu haberi ona kendisi söylemiştir.Sözleşmesinin yenilenmesini istemekte haklı takımı şampiyon yaptı ama sonuıçta şu anda takımın hocası.Takımı biraz daha önemsemeli..

İstemiyorsa gitsin, şu takıma 50 tane hoca talip olur, kendisi de başakşehir gibi yerlerde kariyerine devam eder

Sözleşmesi yenilenecekse rahatladım.Kaan'ı sevmem oynamasını da istemiyom reis ama onla ilgili değil.Daha çok Torreira ve Boey2in oynamayacağı maçlardan korkuyom.Alternatifleri garanti oynayan adamlar değil..
Berkan konusunu net şekilde yazayım ne hoca istedi ne de Berkan istedi gitmeyi. Gitme sebebi Tüzemendir temelde.

Sağ bek konusunda da son ana kadar stoper konusu net değildi, o iş olmasa Dubois kalacaktı.

Hocanın istediği ne olmadı dersen Rashica ve Amrabat diyebilirim. Orta saha profilinde istediği oydu.

Sen bu takıma ne çalıştırıyosun?

Pas hataları,bu kadar çok hücuma çıkıp final yapamamak,yerleşme hataları,pozisyon hataları

10 dk kalmisken toreyrayi niye çıkartıyorsun acaba. Öff

İcardiyi neden cikarmadigini anlatamaz. Adam yürüyor sahada oyunda tutuyor. Golude engelledi. Torreira okadar oynamış bırak maçı bitirsin. Takimda gevşeklik var

deplasmanda puan ortalaması rekoru kimde acaba hocamız olarak

Inanilmaz kötü futbol, istanbulspor rezil bir takim, hazirlik maci oynar gibi oynadik, herifler bir kaza golü atsa imkani yok ikinciyi atamazdik, bir iki oxuncumuz disinda geri kalanlarin ayaginda sanki 20 kg agirlik var, ben cidden bu kadar temposuz nasil oyniyabiliyoruz anlamiyorum

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iskocya liginden 8 gomlek daha dandik bir lig haline bürünen ligimizde 500m euroluk takımıyla aldığı kabız galibiyetlerle anca amatörleri eğlendirir.

Senin aldırdığın topçuları seveyim

Angelino ve bakambu bu ikisini özellikle mi istedin eşantiyon olarak mı verdiler

Ve bu takım neden bu kadar laubali

13 resmi maç geride kaldı. Bence artık bazı şeyleri konuşmanın zamanı geldi. Artık henüz hazır değiliz tarzında mazaretleri bir kenera bırakalım. Rüya bir kadro kuruldu. Hoca bu kadroya ne katabiliyor? Eleştirileri ciddiye alıyor mu? Çözüm üretebiliyor mu?

Geri
Üst Alt