Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
bu kadar gol kaçıran oyunculara iyi sabrediyo kenarda. ben olsam mourinho gibi 10. dakikada soyunma odasına giderdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi yenilenecekse rahatladım.Kaan'ı sevmem oynamasını da istemiyom reis ama onla ilgili değil.Daha çok Torreira ve Boey2in oynamayacağı maçlardan korkuyom.Alternatifleri garanti oynayan adamlar değil..Yenilenecek sözleşmesi.
Geçen seneden daha fazla isteği olduğuna dair de her iddiasına girerim.
Adam non stop çalışıyor, Kaan Ayhan 11 oynuyor diye yapıyorsun di mi bunları![]()
Okan hocanın sözleşmesi yenilenmediği için takımı geçen seneki gibi önemsemediği konusunda hemfikir olalım kanks.Ali Naci'nin haberine göre de hoca sözleşmesinin yenilenmesini istiyosa ki bu haberi ona kendisi söylemiştir.Sözleşmesinin yenilenmesini istemekte haklı takımı şampiyon yaptı ama sonuıçta şu anda takımın hocası.Takımı biraz daha önemsemeli..
Orası öyle de reis sözleşmesi yenilenecekmiş..İstemiyorsa gitsin, şu takıma 50 tane hoca talip olur, kendisi de başakşehir gibi yerlerde kariyerine devam eder
Berkan konusunu net şekilde yazayım ne hoca istedi ne de Berkan istedi gitmeyi. Gitme sebebi Tüzemendir temelde.Sözleşmesi yenilenecekse rahatladım.Kaan'ı sevmem oynamasını da istemiyom reis ama onla ilgili değil.Daha çok Torreira ve Boey2in oynamayacağı maçlardan korkuyom.Alternatifleri garanti oynayan adamlar değil..