Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bu kadronun pili bir yerde bitecek. Ins son 25-30 dknın planı sağlamdır canım hocam.

Yahu kadromuzun bu seviye için yetersiz olduğunu görmüyor musunuz da hocaya sallıyorsunuz ilk yarı sonunda?

Bekleyin ikinci yarı hep beraber sallarız böyle devam edersek

Neresi yetersiz yav Manu ezmiş gibi başa baş oyun oynuyoruz ama ilerde Kerem tercihi berbat ediyor Tete de kötü olduğu için

Çok basit bir soru. Niye kerem? Neden yani? O kadar top kaybına kadar neden hala kereeeeemmmmm????

Çünkü kesmek istemiyor bu kadar katkı veren adamı, zaha ile de olmuyor ama bunu zaha alındığı zaman yazmıştı millet

Neresi yetersiz yav Manu ezmiş gibi başa baş oyun oynuyoruz ama ilerde Kerem tercihi berbat ediyor Tete de kötü olduğu için
Hocam aynı maçı mı izliyoruz? Adamlar iki top da kalende. Müthiş tempo var ayak uyduramıyorum. Galatasaray karşısındaki Anadolu takımı gibiyiz.

Hocam aynı maçı mı izliyoruz? Adamlar iki top da kalende. Müthiş tempo var ayak uyduramıyorum. Galatasaray karşısındaki Anadolu takımı gibiyiz.

Evet Manu Galatasaray maçını izliyorum ve ben senin gördüğün farkı göremiyorum, ki şu iki pasta kalende yorumunun kaynağı da Keremin içinde olduğu yanlış orta saha kurgusu.

An itibariyle dakika 52 hala Kerem'e sabrediyor. Niye çıkarmıyorsun ? Ne bu yani ?

Taha renktaşa laf atma amaçlı yazmıyorum adamlar tempo yapıyor yapar da dönen topu alamayacak kadar boş orta sahamız

Neyi izliyor biri anlatırsa memnun oluruz.

Hadi taktik falan zor iş belki de matematiğin de mi yetmiyor be adam?

Çok kötü TD, ligde başarılar.

Geri
Üst Alt