Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Çok ilginç değil mi? Presçiler de Zaha-Icardi-Kerem-Tete falan hani. Hakan Şükür Arif falan olsa neyse..
Sanki Hakan Şükür çok düşük oyuncu profilimiş gibi algı yaratma derdi var. Herif hala en fazla gol atmış olan oyuncu ve ozaman nın Türkleri biraz daha dünyaya açık olsaydılar bugünkü gibi hepsi Avrupa’da iş görürdü

Sergio hamlesi çok sakat hamle oldu. Neyse ki Onana jest ile karşılık verdi.

Okan:

FuPPayQXwAEVu39
:hat:

hala hataları var tabii göre göre değiştirecek bunları.

oyuncu tercihleri bazen sapıtıyor gerçekten. 13-14 oyuncuyla da gitmez Bakambu gibi topçuları artık takıma ısındırması gerekiyor. Halil dahil.

Sir Okan Buruk diyeceksiniz...
Son zamanlarda birtakim kisilerin Okan Hoca'ya fazlasiyla yuklendigini dusunuyorum.

Bakin, bizim cok guzel kulup geleneklerimiz var. Florya’nin havasini alan kisiler yerli yabanci farketmeksizin omur boyu Galatasarayli oluyor. Fatih Terim diye biri geliyor, seni 4 sene ustuste sampiyon yapip Avrupa’da kupa aliyor. FB ve BJK deliriyor kendi efsanelerini cikarmak icin ama nafile. Hem o kalibrede futbolculari/spor adamlari yok, hem o vefa duzeyinde degiller, hem de sabirlari yok. Ozellikle FB'nin kimleri denedigine bir bakin; Aykut, Ersun, Erol, Ismail... Adamlar Ersun Yanal’a efsanemiz diyorlar. Biz, bir onceki sene 13. olmus takimi alip sampiyon yapan, 14 mac ustuste alip rekor kiran adami begenmiyoruz. Ustelik bu adam bu formayla sayisiz basarilara imza atmis, Avrupa'dan kupalar alan takimin bel kemigi. Bu arada begenmeyebiliriz ama bazilari elestiri yaparken saygisizlik yapiyor. Okan Buruk gittigi her yerde basarili olmus bir teknik adamdir. Kac tane teknik adamin alt sira bir Anadolu takimiyla Turkiye Kupasi var? Ustelik o takim da Sivasspor falan degil, simdi nerede oldugu belli olmayan Akhisarspor! Sonra, 4 buyukler disinda kac teknik adamin sampiyonlugu var. Ben soyleyeyim, 2! Avci’nin kac sene sampiyon yapamadigi Basaksehir’i sampiyon yapti bu adam. Acin sonrasindaki Avrupa maclarini izleyin. Hayatinda 5-10 maci tribunden izlememis insanlar “Okan futbolu bilmiyoo yeaaa..” seklinde yorum yapiyorlar. Lutfen biraz saygi.

Sevgili Galatasaraylilar, forumdaslar,

Bakin takimda mukemmel bir hava var. Yonetici, teknik adam, ve futbolcular buyuk bir uyum icerisindeler. Erden Timur, Okan Buruk, Icardi, Muslera, Kerem, hatta Mertens. Bu birlikteligi bozmayalim, hocaya saygili olalim. Tabi ki elestirelim, tartisalim ama bu havayi yaralayacak sozlerden kacinalim. Sonra tekrar basa doneriz, Riekerink, Torrent vs gibilerle ugrasiriz.

Okan Hoca'nin takimlari sezona hep agir aksak basliyor. Sonrasinda olanlari biliyorsunuz. Daha maglubiyet almamis takima bir suru yangin yapildi. Bu takim yarin obur gun maglubiyet de alabilir. Lutfen anlayisli olalim, hocaya ve takima guvenelim.

Lutfen saygili olalim, Ali Koc ve kirk haramilere firsat vermeyelim!

KENETLENIN BASKA GALATASARAY YOK!

Ekli dosyayı görüntüle 219537

Ekli dosyayı görüntüle 219538

Allah aşkına yeter yahu, şu konuyu gruplardan eleninceye ya da ligde yenilinceye kadar kilitleyelim. Fularlı Okan Buruk eleştirileri görmekten gına geldi.

Marjinalliğe gerek yok, kolay ya da zor, rakip güçlü ya da zayıf fark etmez. Yendiği sürece baş tacıdır. Şu galibiyetten sonra eleştiri yazan samimiyetsizdir ya da Galatasaray düşmanıdır.

Ennn nefret edilecek kadar ne yapıyor ki ben o kısmını anlamadım?Nefret kelimesi insanlar için ne kadar sarfedilir oldu.1 senedir insanları mutlu etmekten başka ne yaptı hocamız?

inan bende bilmiyorum ama var böyle tipler. Bu ülkede Atatürk'ten nefret eden bile çıkıyor buna şaşırmıyorum o yüzden. Dünkü galibiyet sornası belki utanırlar derim ama ilk kötü sonuçta yine ortaya çıkarlar

Geri
Üst Alt