Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

galibiyetten sonra hiç yazmadım buraya. gerçi pek yazmıyorum bazı yorumlar korkunç

gerek maç öncesi gerek maç sırası ve maç sonunda yorumları burada ve sosyal medyada okudum. kısaca toparlayarak şunu demek istiyorum sadece;

okan buruk kimi yenerse yensin kaç galibiyet alırsa alsın üst üste 3-4 sezon şampiyon olmadığı sürece taraftarın gözünde kredisi yok. genelliyorum tabi ama büyük bir kısım böyle. hala terim lafları geçmiş maç sırasında. abicim adam emekli oldu hala ne terimi? 70 yaşına geldi zaten adam ceketimi astım diyor hala bazı fenomenler terimden bahsediyor ne diyim ki bu taraftara. icardinin kaçırdığı penaltıyı disipsinsizliğe bağlayan mı dersin futbolcuların okan buruku tınlamadığını mı dersin oho

Ben Okan Hoca'yı en çok ligde hamle yapmak için 70'e kadar beklediği için eleştiriyordum. Son Manu maçında yaptığı hamlelerin tamamı zamanında ve yerindeydi. Nelsson'ı daha erken alabilse gol yemeden ne olur bilmiyorum ama olmayan şeyi konuşmanın da anlamı yok.

Kesinlikle inanılmaz bir emek var, Kerem Kaan Boey Icardi inanılmaz çalıştı. Herkes ortalama seviyesinin üstündeydi Oliveira haricinde. Herkes çok motiveydi ve sakindi plandan şaşmadılar bunların hepsinde elbette hocanın da payı var.

Fakat rakibe ceza sahasında bekleri bile öne yollayarak basmak, top bize geçince de uzun vurmak doğru oyun değildi. Hücumda tercih hataları ve savunmada skandal hatalar yapmasalar kazanamayacaktık. Sanchez'in pozisyonu şanssızlık değil Oliveira'nın eşşekliği.

United bulduğu tehlikeli geçişleri şutla bitiremedi diye xG'leri düşüktü. Yalnız şunu da kabul etmem lazım ki bizim press ben ne kadar yanlış bulsam da 70 sonrası seviye olarak düşmeyerek oyun sonunu bizim lehimize çevirdi. Biz de o xG'yi o bölümde kastık zaten. Fakat adamların oyun başında rahatlıkla presimizi kırdığı paslar ve özellikle ikinci devre Eriksen'in girmesiyle felç ettikleri uzun takım boylu yapımızdan goller çıkarsalardı bu maç böyle bitmeyecekti. Planı belki de bir şekilde 70'e gelmekti ama bu da doğru değil benim gözümde.

Ha kazandıysa haklıdır gibi bakanları da anlıyorum ancak ne presimiz her takıma korkusuzca uygulayabileceğimiz kadar kompakt ve kusursuz, ne de top bizdeyken yaptıklarımız heyecan uyandırıyor. Man Utd, Bayern, hatta genel olarak CL maçlarında top bize fazla kalmayacağı için orası önemsiz denebilir ama bu maçtaki oyun anlayışımız en iyi tabirle kumardı.
United'ın bulduğu atakları gol olsa diye yorumlamışsın da, Galatasaray'ın yediği pozisyonlar için aynı şeyleri dememişsin. Sürekli Okan Buruk'u kötülüyorsun. Bayern'den puan çıkarırsak futbol yorumlamayı bırak bence.

Okan Buruk M. United deplasmanında oyunu geride kabullenmeyecek, 90 dakka hücum düşünecek deseler inanmazdım. Çizgiyi ileride tuttuğumuz için iki bireysel hata yüzünden gol yedik ama golleri de bulduk. Okan’ı bu oyun anlayışından dolayı tebrik etmek lazım.

1696543117839.webp

Bayern'e saplar mıyız?

Biraz daha sakin renkdas. Bildigin bolum sonu canavari bu adamlar. Tamam yendik falan ama cok net 2-3 pozisyonu daha var Manchester'in attiklari goller disinda. Ayaklarimiz yere basmali. Bayern'den 1 puan iyidir iceride. Yenemeyiz demiyorum bu arada, sadece Manchester galibiyeti bir kistas noktasi degil demek istiyorum cunku cok fazla hata yaptik hatta ilk yari deli gibi pas hatasi yaptik ve Bayern'in on elemanlari bu hatalari affetmez ki deplasmanda olacaklar.

Okan hocaya gerçekten güveniyorum.Bu sezon ligi alır ve şl grubundan çıkarsa uzun yıllar devam eder Tek olayımız pressle top kapmak diyenler vardı.Manu maçında bu tez çürüdü bence.

United'ın bulduğu atakları gol olsa diye yorumlamışsın da, Galatasaray'ın yediği pozisyonlar için aynı şeyleri dememişsin. Sürekli Okan Buruk'u kötülüyorsun. Bayern'den puan çıkarırsak futbol yorumlamayı bırak bence.
Kaçırdıklarımız onların yarattığı tehlikelerden daha azdı ve onların kaçırdıklarının önemli kısmı maçı koparabilecek nitelikteydi. Hatırlatması için videosunu bırakalım:

Fikrin için de teşekkür ederim. Evet Okan Buruk'un hocalığını sizler kadar beğenmiyorum sonuç kadar sonucun ne şekilde alındığını da önemsiyorum ve mevcut durumumuzu sürdürülebilir görmüyorum. Hiçbir zaman Man Utd veya Bayern'den puan alamayız da demedim bu arada. Fikrin için teşekkür ederim emin ol hak ettiği kadar ciddiyet vereceğim bu değerli önerine.

Kaçırdıklarımız onların yarattığı tehlikelerden daha azdı ve onların kaçırdıklarının önemli kısmı maçı koparabilecek nitelikteydi. Hatırlatması için videosunu bırakalım:

Evet Okan Buruk'un hocalığını sizler kadar beğenmiyorum sonuç kadar sonucun ne şekilde alındığını da önemsiyorum ve mevcut durumumuzu sürdürülebilir görmüyorum.

Aman Ali bey dikkat edin, bu tür cümleler yüzünden bu foruma kayıt olunduktan sonra Galatasaraylı olduğunuza dair bir kanıt sunmak zorunda olduğunuz halde Galatasaraylılığınıza dil uzatıp Antuya sevk işlemlerinizi başlatanlar olabilir.

Fikrin için de teşekkür ederim. Evet Okan Buruk'un hocalığını sizler kadar beğenmiyorum sonuç kadar sonucun ne şekilde alındığını da önemsiyorum ve mevcut durumumuzu sürdürülebilir görmüyorum. Hiçbir zaman Man Utd veya Bayern'den puan alamayız da demedim bu arada. Fikrin için teşekkür ederim emin ol hak ettiği kadar ciddiyet vereceğim bu değerli önerine.

Senin antu üyeliğin vardı değil mi

Geri
Üst Alt