- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
İlk yarı inanılmazdı teşekkürler hocam…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü Zaha rakibi sırdında kaleye kadar taşıyıp Manchester da vole atmadı mı? Ziyech oynadığı zaman kötü mü? Sakattı adam. Halil zaten 3. Forvet ve şampiyonlar liginde kadroda bile yok. Takımından habersizsin diyorum sana üstüne tüy dikiyorsun.zaha kötü
kerem angelino ndombele ziyech bakambu halil
bomboş 6 herif
kenarda hiçbir işe yaramayan bir ton para dökülmüş herifler
ortasaha düşmüştü ndombele, kerem d yada sergio bunlardan ikisi yada üçünün girdiği bi denklemde takım nasıl oynardı merak ediyorumDeğişiklik yap diyenler siz olsanız kimi sokardiniz oyuna ?
bizim taraftar dan tiksiniyorum, bu bütün Türk takımlar için geçerli. Bi sezondan sonra herkes takımı ilk 10 Avrupa nın takımı sanıyor. Sana öyle hazır çok iyi futbol kolay kolay yedirmezler. Herifler o yüzden bütçeleri o kadar fazla.Kötü Zaha rakibi sırdında kaleye kadar taşıyıp Manchester da vole atmadı mı? Ziyech oynadığı zaman kötü mü? Sakattı adam. Halil zaten 3. Forvet ve şampiyonlar liginde kadroda bile yok. Takımından habersizsin diyorum sana üstüne tüy dikiyorsun.
Boş ver konuşmayalım.