Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İlk yarı inanılmazdı teşekkürler hocam…

abi hep ayni seylerden biktim ya. zaten insanin zoruna giden su kotu oyna yenil ama cok iyiydik be. okandan keremin zahanin duzelmesini beklemiyorum ki. takim dustu direk sok oyunculari. 3 kisi degistir gerekiyorsa. gerekiyorsa yenilmemeye oyna. ne zaman ogrenecek bu adam bilmiyorum.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmen stajyer Hoca gibiydi bu akşam değişiklikleri Bir 7-8 dakika önce yapsaydı 1 puan kesin Garantiydi.

ligde de böyle yapıyor ama böyle bir seviyede hata yaptın mı adamlar affetmiyor

Bazı arkadaşlardaki öz güvene özendim. Beyler rakip Bayern Münihti Pendikspor değil. Mükemmel oynadık ama kalitemiz ve de şansımız yetmedi olay bu kadar basit. Oyuncu değişikliği konusunda hemfikiriz ama şu maçtan sonra da hoca boklanmaz abi.

2. golü yiyene kadar zaten sahadaki skorun en az 3-1 olması lazımdı girdiklerimizle. o saatte kazanan takım diye değişiklik yapmayıp son dönem terim gibi 3-1'den 3-3 yapsa tamam derim de bütün enerjinle oynayıp altıpastan topu sokamadıktan sonra maça reset atıp son 15 dakikayı fit heriflerle de oynasan bayern maçın doğal favorisi olur zaten.

Alabileceğimiz maçı saçma sapan seçimleriyle verdi. Övülecek bir tarafı yoktu. Bayern elini kolunu sallaya sallaya aldı gitti maçı elinden.

zaha kötü

kerem angelino ndombele ziyech bakambu halil

bomboş 6 herif

kenarda hiçbir işe yaramayan bir ton para dökülmüş herifler
Kötü Zaha rakibi sırdında kaleye kadar taşıyıp Manchester da vole atmadı mı? Ziyech oynadığı zaman kötü mü? Sakattı adam. Halil zaten 3. Forvet ve şampiyonlar liginde kadroda bile yok. Takımından habersizsin diyorum sana üstüne tüy dikiyorsun.

Boş ver konuşmayalım.

Bizim öndeki oyuncular skor yapmaya başlamalı artık. Bukadar emek bosa gidiyor

Hocaya bir şey demem ama böyle takımlara karşı kapanmayı da bilmek lazım, çok riskli oynadık ve atamayınca patladık.

Avrupa başarısı için yerine göre iyi kapanmak da lazım.

Hocalığını sevmiyorum, forum bilir. Ama hocalığını eleştireceğim son maç, Rizespor maçında bol şans diliyorum kendisine, inşallah durumu düzeltir.

İki tane büyük sorunu var

Ve maalesef kendini bir türlü düzeltemedi bu iki konuda da

Birincisi oyuna çok geç müdahale ediyor

Resmen herkes gol geleceğini anladı bir tek Okan anlamadı

İkincisi takım bir türlü geride kalıp set oyununu beceremiyor

Full pres ve geçiş oyunu ile gidemezsin

Hele de CL'de bu takımlara karşı

Gerekli eleştirileri herkes yazar zaten de ben hocaya 70den sonraki periyot hariç izlettiği oyun için teşekkür ederim.Saçma sapan kaçırmasak 1-1 devreye girmek hakkımız değildi

Ben kendi adıma hocaya teşekkür ederim. Uzun zamandır Bayern gibi bir takıma bu kadar üstünlük kuran bir takım görmedim ben.

Biraz da hayattan futboldan keyif almaya bakın. Evet çok gol kaçırdık ama şimdi yapacak bir şey yok. Bu takımın en büyük sorunu bitiricilik. Geçen sezon da en büyük sorunumuz buydu.

Sonuç ve skor üzücü olsa da en azından 70 dakikada sergilediğimiz oyun çok keyifliydi. Ben bu kadarını asla beklemiyordum. Özellikle Türk takımlarının kronikleşmiş hastalığı olan erken golü 8.dakikada yedikten sonra.

Soyle koyalim da, duzgun yorumlari okuyalim.

1698173394519.webp

Kazimcani oynatarak ne düşündün ? Hiçbir maçta oynamamış adamı direk Münih’e karşı oynatarak ? Al sana direk 2 gole sebep oldu

Kötü Zaha rakibi sırdında kaleye kadar taşıyıp Manchester da vole atmadı mı? Ziyech oynadığı zaman kötü mü? Sakattı adam. Halil zaten 3. Forvet ve şampiyonlar liginde kadroda bile yok. Takımından habersizsin diyorum sana üstüne tüy dikiyorsun.

Boş ver konuşmayalım.
bizim taraftar dan tiksiniyorum, bu bütün Türk takımlar için geçerli. Bi sezondan sonra herkes takımı ilk 10 Avrupa nın takımı sanıyor. Sana öyle hazır çok iyi futbol kolay kolay yedirmezler. Herifler o yüzden bütçeleri o kadar fazla.

Nerde futbol dan anlamayan,nankör,küstah,hic birsey den memnun kalmayan,bok atacak birseyler arayan ve akil tutulmasi yasayan insan varsa gsc de toplanmis

Mac önü demediginiz halt kalmadi fark yeriz eziliriz diyenler simdi utanmadan konusuyor

Insan da biraz utanma duygusu olur ama hic kalmamis

Bize böyle bir oyun izlettigin icin sana ne kadar tesekkur etsek azdir hocam

Man city bayern ile mac yapsin ve böyle bir üstünlük saglasin mesela bakalim nasil olacak

Bu takimi Okan hoca oynattigi oyun ile ilk 10 seviyesine soktu bugun,bunu anlamayacak kadar art niyetlisiniz

Takımı maça çok iyi hazırlamış onda sıkıntı yok ama ikinci yarı 60 dan sonra oyundan düştüğümüzde hemen değişikliği yapsaydı belkide ikinci golü yemez maçta kalırdık hatası bu oldu. Ama o da hata yapa yapa öğrenecek. Yazık oldu bu efora ve gayrete, sonucu bu olmamalıydı

Geri
Üst Alt