Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Fener neden her maci erken kopariyor? Cünkü herifler ezbere hep ayni golü atiyor, kanatdan sifira iniyiyorlar sonra defansin arkasina pas ve biri sut cekip golü buluyor, biz bunu cok nadir deniyoruz, daga cok kakabalik olan ortadan gelmeye calistimiz icin verimli olamiyoruz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu iç saha oyunu nedir hocam? Her maç böyle 2-1 kanser mi olacağız?

Hocam galibiyetse galibiyet okey Ama bu kadar kötü futbol oynanmaz ya

Hoca ortada bir takım oyunu falan yok. Herkes kendi kafasına göre oynuyor, kendi şovu peşinde. Icardi, Zaha yetenekli oldukları için böyle durumlarda çok sırıtmıyorlar. Kimse takım gol atsın derdinde değil.

Sergio vurur, tete vurur, barış vurur, kerem vurur, Zaha vurur. Tek asist peşinde koşan Ziyech vardı bugün. Icardi, Kerem’i sevdiği için onu, Kerem, Icardi’yi sevdiği için besliyor. Hepsi bu!

Erden Bey'in Karacaahmet Mezarlığı'ndan topladığı adamlara rağmen muhteşem ilerliyor.
s-a83f10a771938db1a63247672e62f54e87b9a73a.jpg

Tete, BAY, Halil sahadayken ortada bir oyun olması imkansız. Anlam veremediğim değişiklikler yaptı

Sol bek , yani genel olarak defans kurgusunda ara sira rotasyon haric degisiklik yapilmamali. Solbekte ya Angelino ya da Kazimcan oynayacak bu kadar basit. Abdulkerim de sol stoper iste baska mevkide yapamaz.

Her şampiyonlar ligi maçı öncesi böyle futbol oynayamayız. Hiç keyif almadım izlediğim maçtan. Bunu bilinçli yaptığınızın farkındayım. Kasımpaşa sabaha kadar gol atamaz ben de biliyorum ama fark atmak gerekiyor, böyle olmaz.

Ne yaptığın belli değil ama müthiş bir şansın var.
Hele bu akşam muazzam bir bal vardı.
Nelson kim küsüyormuş?
Küsen anca gider yaaallaahhhh anca gider
Saçma salak ilk 11 ve daha saçma diziliş.
Ne oynattığı belli değil oyuncular bile şaşırdı ne yapacaklarını bilemediler.
Dua et sağlam bir takım yoktu bu akşam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayern Münih maçında puan almak iyi olur ama o maçı fazla fark yememek için bugünkü oyunun bu şekilde geçmesi normal bence.2-1 skoru da almışız devam..

Iyi kotu Sanchez ve Abdul uyumu vardi, onu bozmaya gerek yok. Nelsson da kusura bakmayacak.

Geri
Üst Alt