Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

tete de sallanmaya başladı üstat.

ziyechin iyi dönüşü çok önemli

tete gerçekten tam istenen seviyede değil henüz

ama asıl sıkıntımız bence 3 nokta yine

sol bek, orta saha ve santrafor yedeği

buraya yaptığımız transferlerin henüz takıma hiçbir katkısı olmaması çok can sıkıcı

Bence bu sene yaptığı iş geçen seneden bile iyi, geçen sene transfer edilen oyuncular iyi kötü hazırdı, bu sene eline resmen bir bomba biraktilar, ne kadar sakat ve uzun süredir futbol oynamayan adam varsa önüne attılar neredeyse. Şimdiye kadar çok iyi idare ediyor, rakibi İsmail Kartal ise Okan hocaya göre çok şanslı, gelen adamların hepsi oynayarak gelen adamlardi. Bence hoca Erden Timur ile daha sık çalışmali ve uyarmalı bana oynayan adam alın diye.

Hocam öyle ya da böyle Mertens, Oliveira, Ndombele, Nelsson ve belki en sorunlusu Angelino'yu kesiyor herif öyle bi daş daş var Okan Hocamda. Hele o en son Apo'yu koyup Ange'yi yedek bırakmasını hakaret olarak görür bu herif öyle bir tip. Bakambu dediğimiz adam da geçen senenin Yunan ligi gol kralı mesela. Bu kadar ismi idare etmek kolay sanıyor hayatında 2 adamı yönetmemiş ergen tayfa. Özellikle değişiklik zamanları konusunda hepimiz ortak fikirdeyiz hoca geç kalıyor. Transferler konusunda da çok devrede değil veya yanlış fikir sunuyor diye düşünüyor çoğu taraftar. Tabloya bakınca makul eleştiriler. Yalnız gene başarı tablosuna bakınca haddini aşan çok hocaya karşı

Başlıkta yazılan bazı sözler ironidir diye alıntı yapma ihtiyacı bile hissetmiyorum. Manu 'lu Bayern li grupta şu an ikinci. Ligde zor fikstüre rakiplerin ne hikmetse sadece bize karşı inanılmaz hırslı ve sert oyununa rağmen 1 beraberlik alarak 19' da 19 yapmış takımı dün geride bırakarak liderliği aldı. Eğer şunu başka biri yapsa makaleler yazılıyor program üstüne program yapılıyordu. Değer kadir kıymet bilmeyen insanlardan gerçekten nefret ediyorum.

Daha önce de yazdım bakın gene yazıyorum şu başarısını dünya üzerinde başarabilecek bir teknik adam yok.

İşin başka bir boyutu adam winner kere winner. Yani bazı insanlar nasiplidir arkadaşlar işte bu adam nasipli futbol konusunda. Mesela Tudor gönderildiğinde biz çok iyi durumdaydık çok da iyi futbol oynuyorduk. Ama olmayacağını ben dahil herkes biliyordu çünkü adam winner değil gidip bir yerde takılacak belli ve takılıyordu da, derbi kazanamıyordu. Okan Hoca kadar derbi ve maç hocası var mıdır gerçekten bilmiyorum.

Hocama çok güveniyorum şu fikstürden inanılmaz çıktı gene çıkacaktır inşallah.

Yere göğe sığdırılamayan Fener gibi biz de ligde 150% efor ile oynasaydık biz de onlar gibi zibilyon tane sakatlık yaşardık herhalde.

Oyunumuz daha istenilen seviyelerde değil ama şu ana kadar sergilediğimiz performans da daha bu takımın tüm potansiyelini yansıtmıyor sahada. Uçan kaçan Fener en iyi oyunu ile daha ilk derbiden patladı ortalama bir takım olan TS'ye karşı.

Hayırlısıyla şu Bayern maçını atlatalım, ben takımın daha da yukarı çıkacağını düşünüyorum önümüzdeki süreçte.

Okan Buruk ve Teknik Ekip tarafından beni tedirgin eden konu şu geçen sene Seferovic bu sene Angelino ilk istediği, adını sık sık andığı transferler olmuştu. Geçen sene Seferovic den Ekim-Kasım ayları gibi vazgeçilmiş Ocak ayında yollar ayrılmıştı bu sene Angelino dan Ekim-Kasım ayları gibi vazgeçilmiş gibi görünmekte, adamın opsiyonu devreye girmesin diye oynatılmıyor. Belli ki Ocak ayında Angelino dan çıkılıp başka bir sol bek peşinde olacağız

Okan Buruk ve Teknik Ekip tarafından beni tedirgin eden konu şu geçen sene Seferovic bu sene Angelino ilk istediği, adını sık sık andığı transferler olmuştu. Geçen sene Seferovic den Ekim-Kasım ayları gibi vazgeçilmiş Ocak ayında yollar ayrılmıştı bu sene Angelino dan Ekim-Kasım ayları gibi vazgeçilmiş gibi görünmekte, adamın opsiyonu devreye girmesin diye oynatılmıyor. Belli ki Ocak ayında Angelino dan çıkılıp başka bir sol bek peşinde olacağız
miçö'yü de çok istemişti.

hocam transferden pek anlamıyor ama kendisine verilenlerden maksimumu alma konusunda çok maharetli

miçö'yü de çok istemişti.

hocam transferden pek anlamıyor ama kendisine verilenlerden maksimumu alma konusunda çok maharetli
Yani Angelino nun abarttığımız kadar kötü bir performansı olmadığına inanmıyorum. İşin ilginç yanı şu Angelino, Okan Buruk oyun planında çok alakasız bir oyuncu olarak kalıyor. Okan Buruk bu baskılı şiddetli oyununu sürdürmek hem de ön tarafta Zaha, Icardi, Tete, Ziyech, Kerem ve Mertens gibi oyuncuları birlikte kullanmak istiyorsa geri tarafta Boey-Torreira ikilisinin aynısından sol bek ve orta saha için birer tane daha lazım ki bu oyunun devamlılığı olsun

Mesela Okan Buruk bu oyunda ısrar edecekse Fulham ın aldığı Calvin Bassey gibi insan azmanı bir sol bek alınır dersin ki tüm kulvarı Boey gibi kullansın rakibin üstüne canavar gibi çöksün dersin ama Angelino bu profilden çok uzak kalıyor ön tarafa baskıya gittiği zaman arka tarafında amansız boşluklar bırakıyor filan çok uzak o profilden

yalnız gerçekten oynattığı oyunla angelinonun alakası bile yok

neden çok istedi acaba

kanat ortası ile hoş atamamak sorununu çözmek için mi

angelino oyun olarak sırıtoyor da oyuncu olarak daha çok sırıtıyor. hani belki sistem uymaz diye şüphesi olmuştur da uğur çiftçi kadar orta açamayacağını da hesap etmemiştir adam.

neden çok istedi acaba

Bence aklı Başakşehirle oynadığı maçlarda kalmış. O dönem Başak Leipzigle oynamıştı sanırım Angelino 'da oradaydı yanlış değilsem. Paredes ve Zaniolo istekleri de aynı. Oyuncu alırken son durum çok çok önemli bu gözlerden kaçmamalı ve mutlaka Scout ekibiyle de istişare edilmeli. Hocaya tek eleştirim bu transfer olaylarında olabilir.

Angelinho konusunda hocanın düşüncesi 2. Bir 6 numara alınacak olmasıydı bence... Bence devre arası angelinho dan ziyade istediği orta sahayı almak olacak ilk işi...

oyun olarak eleştiriyoruz ama kırıcı şampiyonlar ligi maçları oynamasına rağmen ligde puan kaybetmeden buraya kadar gelmesi muazzam.

kuşların bu kadar çıldırmasının sebebi de puan kaybetmememiz. onların beklentisi cl maçı önü ve sonrası oynadığımız beşiktaş ve rize vb. gibi maçlarda puan kaybetmemiz ve farkın açılmasıydı ama evdeki hesap çarşıya uymadı :ROFLMAO::ROFLMAO:

oyun olarak eleştirilmesinin nedeni isot gibi tek oyun bilip eşek gibi önde oynanamamasından kaynaklanıyor zannımca. bu takım içerdeki bayern maçında ne oynayabildiğini gösterdi ama g.t korkusuna o oyunu günaşırı ligde oynamaya çalışsaydı diyetisyenlerin bile akıl sır erdiremediği takımımızın yarısı şu an maçları şişli etfal'den takip ediyordu büyük ihtimalle.

takımın bu sene genel anlamda pozisyona girme sıkıntısını da görmedim. ilk hafta terörize için takımını hazırlayan çağdaş'ın kayserisine bile 2 kilo eksik icardi'nin havada karada atabileceği 2-3 fırsattan yararlanamamıştık. tek sıkıntı icardi dışında gol atmayı, ziyech dışında topa vurmayı bilen oyuncu sayımızdaki azlık. bunu da ya sabırla aşacan ya da paran varsa altıpastan dönen topları boş kaleye tamamlasın diye 15 milyon verip polonya'dan transfer yapacan.

afrika kupası bizim için biraz sıkıntılı olacak ama okan hocam o durumu da dzeko'nun kılı dönse taraklara yan basacak sahte hacıdan çok daha iyi, verimli ve şerefli şekilde atlatacaktır allahın izniyle.

neden çok istedi acaba

Önde basamasınlar diye. Nelsson Adekugbe büyük sıkıntı yaratıyordu bize bu konuda. Angelino oynarken önde basamıyorlar bize kolay kolay. Topla iyi çıkıyor. Hele Angelino-Apo-Sanchez-Boey birlikte oynayınca daha da iyi oluyor bu durum.

Geri
Üst Alt