- 16 Haziran 2010
- 203.188
- 155.032
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla mağlubiyeti tebrik eden arkadaşlar görüyorum. Galatasaray'ın tarihi zaten büyük takimlarla başa baş oynayıp kaybettiği tonla maçla dolu.
Bana galibiyeti getiren bir hamle yaparsa o zaman tebrik ederim.
Zaten ilk yarı Muslera gününde olmasa 3-0 falan bitecekti. İlk yarının son 4 dakikası iyi oynadık. 2.yari ne oynadık zaten belli değil.
Herhalde oyunu beğenenler fark yemedik diye seviniyor.
Ben takımın sette bir tane düzgün paslastigini görmedim, kontrada zaten Kerem'e gelen top kalemize geliyor. Ben bu takımın ileride basmak dışında bir hücum planı oldugunu göremiyorum.
Icardi, Sanchez, BoeyAdamlar en son 2013te yenilmiş evinde. Bence maçı da fazlasıyla hak ettiler. Arkadaşlar gözümüzü kapatınca gece olmuyor, biz bu seviyenin takımı değiliz abartmanın manası yok.
Tek soru. Hangi topçumuz şu Bayern'de oynar? Belki Sanchez.
60'da 10 kişi kalıp yarım saat eksik oynamaları gerekirdi, o yüzden fazlasıyla hak ettiklerini filan söyleyemem.Adamlar en son 2013te yenilmiş evinde. Bence maçı da fazlasıyla hak ettiler. Arkadaşlar gözümüzü kapatınca gece olmuyor, biz bu seviyenin takımı değiliz abartmanın manası yok.
Icardi? Kane'i mi keseceksin renktaş? Boey de kesinlikle top bir herif değil. Mazroui'yi belki keser ama as bekleri oysa haklısın.Icardi, Sanchez, Boey
Adamlar en son 2013te yenilmiş evinde. Bence maçı da fazlasıyla hak ettiler. Arkadaşlar gözümüzü kapatınca gece olmuyor, biz bu seviyenin takımı değiliz abartmanın manası yok.
Icardi 2 maçtada tam sağlıklı olsa gene farklı olurdu ama yapacak bir şey yok. Hatta Torreira'yı unutmuşum Boey, Sanchez, Torreira, Icardi onlardan Musaila, Coman, Kimmich, Kim, Alfonso Davis alırdım.Icardi? Kane'i mi keseceksin renktaş? Boey de kesinlikle top bir herif değil. Mazroui'yi belki keser ama as bekleri oysa haklısın.
Hayal aleminde yaşıyoruz.
İmza.Büyük hoca ömürlük sözleşme imzalanmalı. Ziyech gibi gamsızların kaçırdıklarını sahaya girip atacak değil. Dünya'nın en iyi takımına karşı oynattığı oyun müthiş. Acaip özgüven verdi hoca uefa gitsek neden olmasın bir kupa daha.