Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

20 hoca angelotti morğnho lippi dahil kenarda düşünüp taşınıp karar verse gene de puan alma garantin olmayan bir takım karşındaki takım.Roket gibi pas atıyorlar topu alan göğsünde yumuşatıp usain vbolt gibi depara kalkıyor.Bizim takımın en hızlısı Kerem onlarda ki sıradan defans oyuncusu hızında.
Hocayı eleştirenler hocanın imkansıza olacak gibi yaklaşmasıyla aldanıp onu onu böyle yapmasa şunu şöyle yapmasa sancısına giriyor öyle değil bu iş.Ne yapsan da yenilirsin her hamlesine bahane bulabilirsin.
Angelinıyu çıkarmasa adam öldü çek abdğşü sola al nelsonu diyeceksin.Zahayı çıkqrmasa onu bunu neyse Bizşm hedef maçımız Hatay deplasmanı ligi boşlamayalım.
Hocanın kıymetini bilelim

Yaw tandemi bozmasina gerek yoktu. Veya en kötü Nelsson sol stoper oynardi. Pasa macindan sonra milyonlarca kisi tandemi bozma dedi. Bayern de pekala 1 puan'a raziydi.

Bu değişiklikler vs mevzularında dünyada laf yemeyen hoca sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Hatalı mıydı evet bence Abdül solda zorlanıyor Kazım girebilirdi.

Ama oynattığı futbol ve aldığı karşılığa bakıyorum ve acayip başarılı bir hoca. Bir maçta elinden kaçırmak, diğerinde 80dk başa baş oynatmak harika iş. Umuyorum kalan maçlarda yeterli puanı alıp çeyrek final falan göreceğiz.

Tek hata kaan - oli oldu. Muazzam iki mac

Valla mağlubiyeti tebrik eden arkadaşlar görüyorum. Galatasaray'ın tarihi zaten büyük takimlarla başa baş oynayıp kaybettiği tonla maçla dolu.

Bana galibiyeti getiren bir hamle yaparsa o zaman tebrik ederim.

Zaten ilk yarı Muslera gününde olmasa 3-0 falan bitecekti. İlk yarının son 4 dakikası iyi oynadık. 2.yari ne oynadık zaten belli değil.

Herhalde oyunu beğenenler fark yemedik diye seviniyor.

Ben takımın sette bir tane düzgün paslastigini görmedim, kontrada zaten Kerem'e gelen top kalemize geliyor. Ben bu takımın ileride basmak dışında bir hücum planı oldugunu göremiyorum.

Kimse mağlubiyeti tebrik etmiyor, takımın mücadelesini tebrik ediyor.

40 maçtır yenilmeyen rakibe karşı iki maçta da başabaş mücadele ettik. İlk maçta bulduğumuz sayısızca şansları atabilseydik 40 maçlık serilerini bitiriyorduk.

Tottenham 7, Barcelona 8 falan yiyor bu adamlardan. Adamlar tek bir oyuncuya 100 Milyon € ödüyor düşünmeden sen 10 Milyon bile veremiyorsun.

Asıl sizler keşke bazı şeylerin değerini bilseniz, bazı şeylerden memnuniyet duymasını öğrenseniz. Şu akşam hocaya laf atan kişileri ciddiye almak bile hata aslında ama neyse.

Köşede oturup herkese sövün şimdi.

Adamlar en son 2013te yenilmiş evinde. Bence maçı da fazlasıyla hak ettiler. Arkadaşlar gözümüzü kapatınca gece olmuyor, biz bu seviyenin takımı değiliz abartmanın manası yok.

Tek soru. Hangi topçumuz şu Bayern'de oynar? Belki Sanchez.

ah be hocam oynattıgın oyunu yaptıgın degişikliklerle mahvediyorsun neden bozarsınki defans tandemini?

Adamlar en son 2013te yenilmiş evinde. Bence maçı da fazlasıyla hak ettiler. Arkadaşlar gözümüzü kapatınca gece olmuyor, biz bu seviyenin takımı değiliz abartmanın manası yok.

60'da 10 kişi kalıp yarım saat eksik oynamaları gerekirdi, o yüzden fazlasıyla hak ettiklerini filan söyleyemem.

Oyuncu değişikliklerinde bir hata görmüyorum yapması gerekeni yaptı. Oli yerine Kerem olabilirdi ona da çok birşey diyemem.

Boey yüzde yüz oynar. maçı İngiliz yayincidan izledim, öve öve bitiremediler

Icardi? Kane'i mi keseceksin renktaş? Boey de kesinlikle top bir herif değil. Mazroui'yi belki keser ama as bekleri oysa haklısın.

Hayal aleminde yaşıyoruz.
Icardi 2 maçtada tam sağlıklı olsa gene farklı olurdu ama yapacak bir şey yok. Hatta Torreira'yı unutmuşum Boey, Sanchez, Torreira, Icardi onlardan Musaila, Coman, Kimmich, Kim, Alfonso Davis alırdım.

aynen devam - bayerne iki maçtada baskı yapmaya çalışarak oynamak kolay değil. belli başlı şeyler haricindede mis gibi oluyor.

Ofans biraz daha hareketli olsa (bayerninki öyle misal - 3 metre kesende durmuyor kimse) çok farklı seviyeye çıkabileceğiz.

aynen devam. kendi dilindeki küfürden ceza alır mı uefadan ? sanmıyorum ama baya net duyuldu hepimizin tercümanı oalrak

Geri
Üst Alt