Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

yabancı olsa hakkındaki 17. kitap falan yazılmıştı
koskoca camiada Terimden sonra tek alternatifti. tutup tutmaması şüpheliydi istemeyeni isteyeninden daha çoktu. geldi başarılı oldu olmaya devam ediyor. pamuklara sarmamız gerekirken neler yapıyoruz

Kerem'i ortada oynatma Ziyech'i koy oraya. Kerem'i sağ kanata koy Zaha soldaysa başka yolu yok işte hala ısrar ediyon.

Son düzenleme:
Seviyoruz, övüyoruz ama hatalarını da yazmamız lazım.

Angelino çıkınca Nelsonu alıp Abdülkerim'i sola çekip harika giden defans hattını bozarak maçı veren hamleye imza atmış oldun hocam. Kazımcan'ı alsan 10 dakika idare ederdi hem göbekte bozulmazdı. Göbekte mükemmel oynayan Abdülkerim solda olmuyor. Canın sağolsun ama emeğine yazık oldu.

Sergio, Demirbay ve Ndombele varken bizim 8 numarada neden Kaan Ayhan oynuyor? Benden başka kimse sorgulamıyor mu bunu? Çok canımı sıkıyor bu durum. Madem öyle bu adamları niye aldık ya da takımda tuttuk. Hocamdan bir açıklama bekliyorum. Bir 8 no almak bu kadar zor olmamalıydı. Üç adamı topla 1 kişi etmiyor.

koskoca camiada Terimden sonra tek alternatifti. tutup tutmaması şüpheliydi istemeyeni isteyeninden daha çoktu. geldi başarılı oldu olmaya devam ediyor. pamuklara sarmamız gerekirken neler yapıyoruz

bir de bu adam bunu baya avrupai modellerle yapıyor

rastgele gelip tutan bir şekilde ilerlemiyor

herkes yardımcı filan diyor ben tam tersi ekibinin de çok iy olduğunu ve bu oyun kalitemize onların da analiz ve yardımlarıyla katkısı olduğunu düşünüyorum

benim gibi yerli hoca düşmanı birini bile fazlasıyla ikna etti

Avrupa Ligi'ne gidip kupayı dızlayacak gibi bir havası var.

kazımcan ı kimse alamazdı oyuna kusura bakmayın içerdeki maçta yedirdiği golden sonra.

ben hocadan daha çok ilk golde nasıl sığır gibi havadan süzülen topu izledik 8-9 kişi 6 pasa kadar orada kaldım.

Geri
Üst Alt