Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bazı taraftarların Okan Buruk’tan daha iyi saha içi analizi yapabildiğini kabul etmekle birlikte, İcardi ve Toreira gitmeden bu takımdan, kendisinin nasıl bir hoca olduğunun anlaşılamayacağını düşünerek kalması taraftarıyım.
evet gerçek hocalar morutsan çikuldaoyla filan şampiyon yapabilendir. zahaylan falan herkes yapar demi

örnek göstersene bazı dediğin taraftarlara? FM oynamıyoruz bu arada insan yönetiyor bununda bilincinde olmanı öneririm.
Az yukarıda örneği mevcut. Sadece koruma içgüdüsü dışarısında eleştirel yorumları da okursan zaten kendin de bazı şeylerin farkına varabilirsin.

Devre arası toparlarız, yorgun oyuncuları dinlendirebilecek yedekler yok. Hocam lütfen atletizmi gitmiş oyuncu transferine onay verme bir daha. 4 ay oldu Demirbay, Ziyech, Zaha, Ndombele toparlayacak diye bekliyoruz.

Kötü oynayan gs’nin istatistikleri

B781D649-6C28-4743-AC62-597DFBE3698C.webp

Kötü oynayan fb’nin istatistikleri (bayern maçımızın istatistikleri daha iyi)

EA8EEF96-74BD-4EDD-94C7-F6FA660AAAE7.webp

Bu takım kötü oynamıyor. Ceza sahası ve çevresinde sakin kalamadığı için şut çekemediği için kapalı defansı açamadığı için maç boyu golü bulmak için kendini gereksiz yoruyor. Allah aşkına ilk yarıda girdiğimiz pozisyonların yarısını atsak 2 golü buluyorduk. 2 tane direkten dönen şut var ne diyim ki acayip şansız takımız. Fb ise daha 5.dk dan golü buluyor hep nedense!

Bazı taraftarların Okan Buruk’tan daha iyi saha içi analizi yapabildiğini kabul etmekle birlikte, İcardi ve Toreira gitmeden bu takımdan, kendisinin nasıl bir hoca olduğunun anlaşılamayacağını düşünerek kalması taraftarıyım.
Utanmadin mi bunu yazarken gercekten

Birak hocayi u-17 takiminin malzemecisi kadar futbol bilmediginizi ne zaman fark edeceksiniz

Hocadan daha iyi analiz yapiyomus bak sen yaw

Aynı mantıkla gidersek seninle aynı görüşte olmadığı için yanlış da yapmaz ama suçlama ya da hakaret etme hakkı da vermez. Kimse siyasetteki Tayyipistleri eleştirip burada Okanist takılmasın.
buradaki ya ad sosyal medyadaki taraftarın büyük kısmı bu işi profesyonel olarak yapmadığı için eleştirileri sadece keyif alacağın ya da kızacağın yorumlar olur. Genel olarak takım sıralamada kötüye gider ya da buna benzer şeyler olursa taraftar o sert tepkileri vermeli diyorum.
Siyasette baştakini sen seçiyorsun, hocayı taraftar seçmiyor genellikle.

Kötü oynayan gs’nin istatistikleri

Ekli dosyayı görüntüle 225561

Kötü oynayan fb’nin istatistikleri (bayern maçımızın istatistikleri daha iyi)

Ekli dosyayı görüntüle 225563

Bu takım kötü oynamıyor. Ceza sahası ve çevresinde sakin kalamadığı için şut çekemediği için kapalı defansı açamadığı için maç boyu golü bulmak için kendini gereksiz yoruyor. Allah aşkına ilk yarıda girdiğimiz pozisyonların yarısını atsak 2 golü buluyorduk. 2 tane direkten dönen şut var ne diyim ki acayip şansız takımız. Fb ise daha 5.dk dan golü buluyor hep nedense!

Bitiricilik sorununu bir senedir konuşuyoruz,hatta ben konu bile açmıştım diye hatırlıyorum, bu o zaman şanssızlık değil

Utanmadin mi bunu yazarken gercekten

Birak hocayi u-17 takiminin malzemecisi kadar futbol bilmediginizi ne zaman fark edeceksiniz

Hocadan daha iyi analiz yapiyomus bak sen yaw
Kendi adıma konuştuğumu nereden çıkardın kardeş, tek bir analizim yok, oyuna göre fikrimi yazıyorum. Benim eleştirim gördüğüm yanlışlar üzerine ama yukarıda bana göre gayet iyi analiz yapan kişiler mevcut, Fatih Terim’i bile eleştiren kafadan ( ki haklı olarak ) Okan eleştirilemez kafasına nasıl geldiniz siz anlatsana bi hele…

Kendi adıma konuştuğumu nereden çıkardın kardeş, tek bir analizim yok, oyuna göre fikrimi yazıyorum. Benim eleştirim gördüğüm yanlışlar üzerine ama yukarıda bana göre gayet iyi analiz yapan kişiler mevcut, Fatih Terim’i bile eleştiren kafadan ( ki haklı olarak ) Okan eleştirilemez kafasına nasıl geldiniz siz anlatsana bi hele…
Fatih Hoca zamanında artık dibi görmüştük. eleştiriden çok tepkiydi artık olanlar hocaya

buradaki ya ad sosyal medyadaki taraftarın büyük kısmı bu işi profesyonel olarak yapmadığı için eleştirileri sadece keyif alacağın ya da kızacağın yorumlar olur. Genel olarak takım sıralamada kötüye gider ya da buna benzer şeyler olursa taraftar o sert tepkileri vermeli diyorum.
Siyasette baştakini sen seçiyorsun, hocayı taraftar seçmiyor genellikle.
İşler kötü gidince eleştiri yapılmaz, eleştiri kavramının doğasına aykırı. Eleştiri işler iyi giderken değişmeyen ya da kronikleşen görüntü üzerine yapılır ve yapıcı olanlar anlam kazanır, yoksa takım ligden koptuktan sonra eleştirinin yerini başka şeyler alır ki maalesef biz bunu Terim’de tecrübe ettik.

Hoca elestirilemez degil ben de elestirdim zaten yazdiklarima bakabilirsin

Bazi taraftarin hocadan daha iyi analiz yaptigini kabul etmekle beraber falan demissin ne anlatiyon yaw

İcardi torreira mevzusu da ayri zirva, en buyuk rakibini surklase ettin bunlarsiz.

İşler kötü gidince eleştiri yapılmaz, eleştiri kavramının doğasına aykırı. Eleştiri işler iyi giderken değişmeyen ya da kronikleşen görüntü üzerine yapılır ve yapıcı olanlar anlam kazanır, yoksa takım ligden koptuktan sonra eleştirinin yerini başka şeyler alır ki maalesef biz bunu Terim’de tecrübe ettik.
Bir şeyi hakkıyla eleştirebilmek için o şeyi belirli bir seviyede bilmek gerekir.

Hoca elestirilemez degil ben de elestirdim zaten yazdiklarima bakabilirsin

Bazi taraftarin hocadan daha iyi analiz yaptigini kabul etmekle beraber falan demissin ne anlatiyon yaw

İcardi torreira mevzusu da ayri zirva, en buyuk rakibini surklase ettin bunlarsiz.
Kardeş teknik taktik bunlar kitapta yazılı olan şeyler değil, hocaların bireysel seçimleridir zaten, ben de kendimce kapanan takımlara karşı bazı taraftarların daha iyi analiz yaptıklarını söylüyorum, bu benim fikrim. Şimdi biri çıkar Terim , Okan’dan daha iyi top oynatır bu takıma der, bir başkası reddeder, adı üstünde eleştiri saptama…

Bir şeyi hakkıyla eleştirebilmek için o şeyi belirli bir seviyede bilmek gerekir.
O zaman siyasette de eleştiri yapmasın insanlar, sonuçta bir çoğumuz siyaset ya da ekonomi okumadı. Hayatın içinde olan her olgu ve olay , onlardan etkilenen kişiler tarafından kendi bilgisi ve bakış açısıyla eleştirilir, eleştirilmelidir. Doğru ancak böyle bulunur.

Geri
Üst Alt