Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de dobrowski.
Maalesef son 3 deplasman maçımızın özeti. Ortada oyun yok Fatih hocam gibi kaos futbolu, yazık.

At Fink’e futbolunu her maçta oynatmaması gerektiğini farkettiği bir maç oldu diye düşünüyorum hele ki Icardi son 4 maçtır bir katkı sağlamıyorken. Her şerde bir hayır vardır diyelim..

Icardi ile olan garip ilişkisini de bir gözden geçirmeli, 1 aydır 1 kişi eksik oynuyoruz. Ayrıca bu şekilde yedekte oturan oyuncuları da kaybediyoruz, giren oyuncular hiçbir katkı veremiyor.

Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de dobrowski.
Maalesef son 3 deplasman maçımızın özeti. Ortada oyun yok Fatih hocam gibi kaos futbolu, yazık.
Fatih Terim’e kaos futbolu diyen adamın
futbol bilgisi eksiktir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih Terim’e kaos futbolu diyen adamın
Hem adamlığından
Hem futbol bilgisi eksiktir
Senin gibilere klavye delikanlısı diyoruz, kendini çok belli etme. Ulaşamayacağın konularda da yorum yapma, ben yada başkasının adamlığına dair yorum yapmak burada ne senin ne de başkasının haddi değil. Akıllı ol diyeceğim ama umudum yok.

Senin gibilere klavye delikanlısı diyoruz, kendini çok belli etme. Ulaşamayacağın konularda da yorum yapma, ben yada başkasının adamlığına dair yorum yapmak burada ne senin ne de başkasının haddi değil. Akıllı ol diyeceğim ama umudum yok.
istediğin zaman ;)

Hocanın büyük maç performansı bayağı iyi. Kritik maçlara genel olarak iyi hazırlanıyor.
Lakin şampiyonluk Anadolu maçlarını kazanmaktan geçer. 2 yıl geçti hala bu takımın elle tutulur bir set oyunu yok. Takımın ana oyun planı önde şok pres ile oynamak ve bütün topları Icardi'ye atmak olursa, takımın önde basacak halinin olmadığı ve Icardi'nin de devre dışı kaldığı bir senaryoda full defans yapan takımlara karşı böyle sıkıntı yaşarsın işte. Kazandığımız maçlarda bile skorlar hep tek farklı bitmişti. Buraya kadar iyi bile geldik.
Takımın geçen yıldan beri süregelen kronikleşmiş bulduğunu atamama sorununu ve bu sene alınan oyunculardan Davinson hariç hiçbirinin doğru düzgün performans verememesi de işleri zorlaştırıyor.

takımda hazır oyuncu yok. Fiziği iyi olanları da rotasyona sokmadığı için bayılttı.(Boey, toreyra ve kerem)

Arkadaşlar bizde kaybedebiliriz.

Bazilarinizi anlamak çok zor gerçekten. Yenilgisiz sampiyonluk falan isteniyor sanırım

Yorumlara baktıkça üzülüyorum. Hocanın kredisi 2 maç galiba. Bi maç daha yenilsek istifa diyeceksiniz

Reis yapmayı Allah aşkına..Sizde o zaman herşeyi körü körune savunuyorsunuz.nasil olacak bu iş. bu puan kaybı göz göre göre geldi.

Tabiki her maç kazanılacak diye birsey yok.oyun tatmin etmiyor oyun.biz gerçekleri görüp eksikleri duzeltirsek şampiyon oluruz.aksi taktirde işimiz zor.

Yahu okan hoca ısrarla inat ediyor uclu orta saha oynatmıyor.Arkadas maçın başında yapma eyvallah oyun içinde yap.maçın son bölumleri birbirinden alaksiz dört tane kanat ve forvetle oynuyoruz.sahaya yayilma Allah'a emanet torreira bir oraya bir buraya koşucamb diye kcıni yırtıyor.Allah aşkina takım baş bas bağıriyor orta saha diye.Ama takım genel olarak böyle sahaya yayilirsa üçlü orta sahaninda bir faydası olmaz diye düşüňüyorum.

Şampiyonluk bizim elimizde.eksikleri giderirsek söke söke şampiyon oluruz.aksi taktirde altın tepsiyle veririz şerefsizlere şampiyonluğu.

Ben de diyorum ki kim oynasın ? BAY 1 maç iyi 5 maç kötü- Mertens tamamen eytli olmuş yoksa hoca kolay vazgeçmezdi - Tete desen yetenek fukarası - Ziyech fiziksel olarak çok kötü ..
Aynı ön alan 5 gün once koca Bayerne sahayı dar etti acayip bir beceriksizlik var takımda en kötü dedigimiz maç 4-5 tane net gol kaciriyoruz

Biz her maç en iyi kadroyla çıkmak zorundayız.herkes isme bakiyor.Kadromuzda en azından performans olarak oyle abartildigi kadar iyi oyunculardan oluşmuyor.
Burada sorun rotasyon falan değil.
Sorun hep aynı yere cikiyor.planlama ve transferler.daha sonrada maç icerisindeki hamleler sahaya yayılma falan.
Geçen seneden beri şu kapanan takımlara karsı sıkıntı cekiyoruz hala devam ediyor.
Bence bu rakiplerin bu kadar iyi kapanma görüntüleri vermesinin en büyük sebebi gene biziz.Rakibin dengesini hiç bozamiyoruz.

Geri
Üst Alt