- 4 Ağustos 2009
- 90.271
- 71.227
- 5.188
Hocamı çözdüler hemen simdi arda turan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıyon dayı senbu eleştiri mi
fikirlerden korkmayalımNe anlatıyon dayı sen
Fikir sunmamışsınfikirlerden korkmayalım
sunulana çemkirmeni tartışıyoz işte. fikirlerime bakmak isteyenler profilimin altında buluşuyorFikir sunmamışsın
Fikir sunana laf etmedim sn. Gökhtan. Ukalalığa laf ettim!sunulana çemkirmeni tartışıyoz işte. fikirlerime bakmak isteyenler profilimin altında buluşuyor
tamam hayırlı akşamlarFikir sunana laf etmedim sn. Gökhtan. Ukalalığa laf ettim!
Sağ ol sanadatamam hayırlı akşamlar
hocamıza çekirge mi diyorsun?Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de dobrowski.
Maalesef son 3 deplasman maçımızın özeti. Ortada oyun yok Fatih hocam gibi kaos futbolu, yazık.
Fatih Terim’e kaos futbolu diyen adamınÇekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de dobrowski.
Maalesef son 3 deplasman maçımızın özeti. Ortada oyun yok Fatih hocam gibi kaos futbolu, yazık.
Oynadığımız futbol çekirge misali sonunda da patladık.hocamıza çekirge mi diyorsun?
Senin gibilere klavye delikanlısı diyoruz, kendini çok belli etme. Ulaşamayacağın konularda da yorum yapma, ben yada başkasının adamlığına dair yorum yapmak burada ne senin ne de başkasının haddi değil. Akıllı ol diyeceğim ama umudum yok.Fatih Terim’e kaos futbolu diyen adamın
Hem adamlığından
Hem futbol bilgisi eksiktir
istediğin zamanSenin gibilere klavye delikanlısı diyoruz, kendini çok belli etme. Ulaşamayacağın konularda da yorum yapma, ben yada başkasının adamlığına dair yorum yapmak burada ne senin ne de başkasının haddi değil. Akıllı ol diyeceğim ama umudum yok.
Arkadaşlar bizde kaybedebiliriz.
Bazilarinizi anlamak çok zor gerçekten. Yenilgisiz sampiyonluk falan isteniyor sanırım
Yorumlara baktıkça üzülüyorum. Hocanın kredisi 2 maç galiba. Bi maç daha yenilsek istifa diyeceksiniz
Ben de diyorum ki kim oynasın ? BAY 1 maç iyi 5 maç kötü- Mertens tamamen eytli olmuş yoksa hoca kolay vazgeçmezdi - Tete desen yetenek fukarası - Ziyech fiziksel olarak çok kötü ..
Aynı ön alan 5 gün once koca Bayerne sahayı dar etti acayip bir beceriksizlik var takımda en kötü dedigimiz maç 4-5 tane net gol kaciriyoruz