Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Şu kerem sinek gibi ortalarda geziyor, keremi bir kanata dik, yerinden de kimlatma hocam. Bugün zaten kötü oynadı da, elemanın fiziği o kadar lesh ki, omuzu vuran topu aldi

Sükür fenerliler gibi skor taraftari degiliz, su macta hocayi övecek hic birsey göremiyorum. Resmen faciya gibi kadro vardi ikinci yarida. Allah dan rakip bunu degerlendiremedi. Kadroya genc stoper alip demirbayi stoper oynatmak nedir bilemedim. Yine bir iki futbolcunun sapkadan tavsan cikarmasi ile kazandik.

oyuncuların lig maçlarına olan hırsları bariz düşmüş hocam

buna çare bulursan sıkıntı yok devam

Ne yazık ki hamle konusunda cesur değilsin. At Ali’yi sahaya belki bir genç kazanırsın. Ama genç stoper almak yerine Demirbay’ı stoper’e atmayı tercih ettin. O yapacağın hamle yerine de Ndombele’yi aldın.

Ne yazık ki hoca, oyuncular seninle çalışmak için heves etmeyecek. Bu şekilde gençleri harcayıp, hevesini kırıp duracaksın
Hamle konusunda cesur değilsin mi? Hocam hangi maçı izliyorsunuz hangi hocayı takip ediyorsunuz Allah aşkına? Saçmasapan bir düzenle oynadık ikinci yarı. Demirbay'ın stoper(mecburiyetten) Tor'un tek ortasaha oynadığı bir düzen vardı bir ara, akıl dışı şekilde cesur olan bir herife cesur değil demek de nedir? Oyuncuların hocayla çalışmak istememesi konusu ise daha talihsiz bir yorum olmuş. Okan Hoca yerine Jesus, Tudor vs tipi bir Hoca olsa Icardi yerine Bakambu izlerdik bu sene komple. Geçen sene genç stoper Emin'i oynattığında, bu sene Bayern'de Kazımcanla çıktığında olanları gördük.

Ilk yari takim da ciddiyet yoktu

Ikinci yari hamle yapti ve belli ki oyunculari uyardi daha ciddi bir takim vardi

Bu tarz maclarda zorlaniyoruz özellikle konsantrasyon kaybina dikkat etmeliyiz

Onun disinda Okan hoca’nin cözüm üretmesi kesinlikle olumlu,gelmeyen takima karsi baris’in sol beke gecmesi gibi

Yedeklerde genç Ali varken keremi stopere almak senin gibi altyapıdan çıkan biri için inanılmaz kötü bir hareket. Şuna şu maçta cesaret edemiyorsan ne diyeyim ben sana hoca

Geri
Üst Alt