Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.914
- 22.663
- 1.388
Utd maçı performansımız ve planımız ne iyi ne kötüydü. Bala iki gol bulduk ama kaçırdıklarımız ve maçın geneline bakınca beraberliği hak edecek kadar oynadık diye düşünüyorum. 75-80 sonrası düştüğümüz durum artık gelenekselleşen korkunçluktaydı ama onun düzelmesinin bir senesi daha var gibi geliyor. Pendik maçı çok kötüydü ama oyuncularımız fiziksel ve mental olarak bitik vaziyette olduklarından galibiyetin şekline takılmak ayıp olur görüşündeyim.
Benzer şekilde ADS, Kopenhag ve Sivas maçlarından oyun namına bir beklentim yok, sonuç alsak yeterli. İçerideki Karagümrük maçından itibaren Alanya maçındaki oyuna üzerine konularak dönülmesi gerektiğini düşünüyorum. Kopenhag maçını alarak kendine iyi bir devre arası bütçesi oluşturabilir. Topçuların yorgunluğu atması ve takım oyununun büsbütün oturması en erken şubatı bulacak çünkü.
Benzer şekilde ADS, Kopenhag ve Sivas maçlarından oyun namına bir beklentim yok, sonuç alsak yeterli. İçerideki Karagümrük maçından itibaren Alanya maçındaki oyuna üzerine konularak dönülmesi gerektiğini düşünüyorum. Kopenhag maçını alarak kendine iyi bir devre arası bütçesi oluşturabilir. Topçuların yorgunluğu atması ve takım oyununun büsbütün oturması en erken şubatı bulacak çünkü.