Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Berbat kadro planlamanın sonucu işte. Takımda ortasaha yok, en iyi kanati yerinden ettik. Rashica yerine tete diye ne işe yaradığını anlamadığım bir herif aldık. Erden Timur yanına alacak bir sportif direktör ve ona bırakacak artık işi. Hele türk hocalara falan bu planlama işi verilmez, daha tarihte beceren yok.
Angelino
Zaha
Demirbay
Ndombele
Tete

Kan uyuşmazlığı karavana o bu şu ama istesek bu kadar tutmayan topçu bulup getiremezdik acayip bir dönem oldu cidden. Zahadan beklentim yoktu çok da en büyük hayal kırıklığı Angelino ve demirbay oldu

Bizim takımın kriptoniti kapanan takımlar. Kaliteli 8 numara ve 10 numara alınmadıkça da bu problem devam edecek

Bu maç hocaya yazar ama olur böyle bazı!

Hatası oldu ama biz razıyız!

Hata yaparak gelişecek!

Bu gibi bahaneler 13 milyonluk bir maçta geçerliliğini kaybediyor. Ayrıca bir final kaybedip Galatasaray’ın winner imajına zarar verdi. Bu maç böyle oynanmamalıydı.

Anlaşılan oyununda kronikleşmiş sıkıntılar olan bir teknik adam. Eğer bir teknik adam oyununu geriye götürüyorsa sonu pek hayırlı olmuyor. Terim de onca kredisine rağmen hep geriye götürdü takımı. Sonunda ne oldu biliyoruz. Kredi bazen iyi bir şey değil. Kredisi var diye diye iş telafi edilemez yerlere gelebiliyor. Geriye giden bir şeyin neden kredisi olsun ki?

1,5 senede neden CL grubundan cikamadik diye elestiriyoruz
Dogru yoldasin hocam, tecrübe kazana kazana o kupayi alacaksin

Okan hoca iyi bir geçiş oyunu hocası ama set oyununda kötü .bunun sebebi takım kadrosu olabilir belki çünkü ortasahada oyun kurucu, pas merkezi olacak iyi bir oyuncu yok

Maci izleyemedim iyimi oynadik kötü mi bilmiyorum ama manu da. 4 puan cikardigin grupta kagit üstü en zayif takimdan 1 puan alabiliyorsan o vakit neden cikamadik demiyeceksin. Genelde rakiplerimizi futboloumuzla ezdik ama sonuca gidemedik, gün sonu da kimse nasil.oynadigini degilde kazandin mi diye sorar.

Okan hocam Avrupa Ligi kupasi hedef koymus.
Sen zaten bu macta Avrupa Ligi takimi olan Kopenhagen'e yenildin dogru durust pozisyon bulmadan.
Neye gore boyle bir hedef koyuyorsun?
4 aydir kosturamadigin Zaha, Ndombele, Ziyech, Icardi mi sana kupa getirecek?
Laf olsun diye laf etmemek lazim.
Daha cok iyi olmamiz lazim, bize 2-3 sene istikrar lazim de gec.
Her mikrofonu alan kupa kazaniyor Avrupa'da..

Birinci senede sampiyon oldu, ikinci senede SL'ne gruplara kaldi ve orta sinif performans gosterdi.. gayet basarili bir hoca, bu sezon da iyi gidiyor.. sabredelim, destek olalim.. ama cozmesi gereken birkac konu var:

1) dogru zamanda oyuncu degisikligi
2) Gecis atak yememiz
3) Duran top organizasyonu
4) Sut / Dribling konusunu topcular ile detayli analiz etmesi

belki de en onemlisi, yildiz oyuncularini full antreman yaptirip otoritesini sadece rahatlik ile degil, calistirmak ile empoze etmek. 4 aydir birkac futbolcunun hazir olmamasi aciklanabilir bir durum degil.

Israrla kendi kendine yaptıkları hatalara dur demesi gerekiyor.
Bazen planın vardır olmaz ama planın yokmuş gibi davranmak ve kronikleşen hatalarda ısrar etmek kendisine yazıyor.
Dışarıdaki adamın gördüğünü ve hissettiğini sezemeyerek elindeki fırsatları kaçırması üzücü. Hoca dokunuşu dediğimiz olayı hissettirmiyor.

Evet büyük takımın bir oyun sistemi olur sürekli onu oynar da 1 milyar euroluk takım sabırla top çevirip orta sahada üstünlük kovalarken 70e kadar sabrederken 3 tane düşüşteki yıldızı bir ayaksız herife sabip olan. Sol beki kara delik olup orta saha ve bekte bir tane sınırsız enerjisi olan takımın acele edip ortayı boşaltması rezillik.
Önce disiplin. Maç belki 0-0 biter sorun değil, en azından çabaladık deriz.
Afedersiniz götümüzden bal akarak manu maçında 1 puan çıkarmış takımız. O bal akmasa şu anda farklı bir mağlubiyete yerden yere vuruyor olurduk. Heriflere gelin atın diye ısrar etmemiz ve bunu başaramamaları efsane işti. Misal onu vermeyeceksin işte sorun tamamiyle bu. Biz daha kötü adamlarla daha iyilerin olduğu uefa grubunda marsilyayı falan tokatlayarak Evie göndermiş takımız. Defansif olarak müthiş disipline sahip olup torreira ve icardi gibi iki oyuncunun hasretiyle yandığımız dönemlerdi.

Şapkayı önüne koymalı. Yok tamda şimdi ben size geliyordum bahanesi uyduran emekçi gibi davranmamalı.
Her gol yediğimizde tam değişiklik yapıyorduk. 10. falandır bu sene. Daha önce dokunup bunu engelleme şansın var mı evet, değerlendirdin mi hayır.

kopenhag maçlarını izlemeye giden yardımcı umarım kopenhagın güzel yerlerini gezmiştir de boşa gitmemiş olsun.

CL de Kerem faktörünü hesap edemedi. Son Kopenhag maçı harici pes etmeyen gümbür gümbür oynayan Galatasaray için teşekkürler hocam. Bir topçunun tavana topu asma sevdası yüzünden olay buralara geldi. Halbuki maça girip pozisyonları gole çevirmen lazımdı.

hangi kontradan bahsediyorsun ahbap herifler ilk 15 dkdan sonra hiç açılmadılar ki kontra olsun
11 kişi kendi yarı sahasının ortasında dizilmiş Kopenhag'a karşı kontra mı?
İşte savunmada nispeten daha az adamla yakaladığımız birkaç pozisyonda bile adamların tamamen yerleşmesini bekliyoruz ya onu kastediyorum, bu maçta zaten musleranın orta sahaya yakın ısı haritaları felan ciksa sasirmayiz
onun disinda paslarin dozajı iyi değil, ceza sahasına girmeye çalıştığımızda top ya rakipte kalıyor ya da tetenin felan yetisememesiyle auta. Ortaları saymıyorum bile

Angelino
Zaha
Demirbay
Ndombele
Tete

Kan uyuşmazlığı karavana o bu şu ama istesek bu kadar tutmayan topçu bulup getiremezdik acayip bir dönem oldu cidden. Zahadan beklentim yoktu çok da en büyük hayal kırıklığı Angelino ve demirbay oldu
Zahadan beklentin mi yoktu sajatligindan dolayı mi

Aslinda genelde de, kapanan savunmalara daha cok, kanak organizasyonu yapabilmemiz lazim. Su anda bu kadar isabetsiz orta acan bekler ile, bu taktigin islemeyecegi ortada.

Diger bir konu, kanatlarin uclenemiyor olmasi. Mertens disinda bunu yapabilen yok.

Ayaklarina yeteri kadar hakim olmayan Kerem, bu dizilis ve gerekliliklerini yerine getiremiyor.

2 tane 8 ile de oynamiyoruz, cünkü Icardi tel basina güclü ve yeterli degil.

Cok merak ediyorum, tüm bu durumlara ragmen, takim toparlanip ligde sampiyon olabilecek mi?

Geri
Üst Alt