Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

kaan ayhana ıhtıyac olmadıgını anlamıstır

Tebrik etmeyi bildiğimiz gibi eleştirmeyi de bilelim .
Bu maç bence kendisine yazar
Kopenhag in aşağı yukarı şu oyunu oynayacağı belliydi
Daha organize hızlı ataklarla çıkıp kontraları özellikle iyi değerlendirmemiz lazımdı
Degisiklikler de olmadı
Hatalardan ders çıkarır umarım
13 milyon euro’luk hatalar biraz ağır bir bedel oldu kulübe. Geçiştirilecek bir durum değil Bugünkü yenilgi. Timur da hiç hoşnut değildir şuanda.

Bayağı iyi hoca, yönetimin kurbanı oldu bu sene. Devre arası bu adam orta saha alın yeter.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecenlerde de söylemiştim, takımında hocanında gelişmesi lazım.

Hoca şansı fazlasıyla hak ediyor, o yüzden canı sağ olsun diyorum

Net yanlis hazirlanmis takim taktik ve teknik - secim olarak. Gol bulman gereken maca cikan ilk 11 bence eksik. Rakibin bizi bekleyecegini zaaflarimizi kollayacagini biliyorduk, bildigimizi dusunuyordum en azindan. Kotu degiliz ancak bu oyun ile de boyle bir maci alamazsin. Israrla yan top, orta yapan oyunculara hangi uyari yapildi acaba ? Neden ilk uzak sut 89.dk'da yapildi ? Ilk yari gorulen kisir oyuna karsi bir ortasaha hamlesi ve Ziyech degisikligi neden yapilmadi ? Anlam veremedim.

Buyuk hocalar, boyle maclari alan, koparan hocalardir. Nacizane.

Tebrik etmeyi bildiğimiz gibi eleştirmeyi de bilelim .
Bu maç bence kendisine yazar
Kopenhag in aşağı yukarı şu oyunu oynayacağı belliydi
Daha organize hızlı ataklarla çıkıp kontraları özellikle iyi değerlendirmemiz lazımdı
Degisiklikler de olmadı
Hatalardan ders çıkarır umarım
hangi kontradan bahsediyorsun ahbap herifler ilk 15 dkdan sonra hiç açılmadılar ki kontra olsun

Sıktı artık tam oyuncu değiştiriyorduk gol yedik bahanesi

Burada Okan'ı acımasızca eleştirenler Jesus'a methiyeler düzüyordu. Amacınızı belli etmeyin. Adam 50 maçta 40 galibiyet almış.
elbette acımasızca eleştirmesin ama bazen bu istatistikler tek bir maça gelir patlar. misal sen 40 maç kazanırsın rakibin 40 maç kazanır son maç rakibine kaybedersin kupa, şampiyonluk gider. tr ligindeki rakiplere bakınca seri galibiyetli istatistik yapmak bu kadroyla zor değil. bugün 13 milyon euroluk bir maç kaybedilmiş elbette eleştiriler olacak.

Kadro mühendisliği çok yanlış bir kere. Eğri kalemden doğru çizgi çıkmaz. Bu seneki transferlerle çorbaya döndü takım.

3 tane sağ kanadın var Tete, Ziyech, Barış ama hangisini koysan olmuyor.

3 tane sekiz numaran var Ndombele, Sergio, Demirbay ama hiçbirisi de oynayamıyor.

Sol bek desen zaten hiç yok. Rezalet bir transfer dönemi geçirdik. Yönetim Okan Hoca’dan bağımsız kafasına göre mi transfer yaptı bilmiyorum ama böyle planlama olmaz.

tam oyuncu değiştiriyorduk golü yedik şansızlığa bakın, demedi mi daha?
Okan Buruk: "Hücumda bize enerji getirecek oyuncuları almayı düşündük, tam kenara geldiklerinde golü yedik. Kazanamadığımız için üzgünüz. Hedefimiz artık Avrupa Ligi."

Geldi ahahaha bu kadar da olmaz artık öylesine yazmıştım adam yine aynı şeyleri diyor .
Dalga geçiyor resmen adam taraftarla.
Bari beceriksizliğine yeni bir bahane bul her maç aynı bahane tekerleme gibi söylüyor.

Geri
Üst Alt