Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Tebrik etmeyi bildiğimiz gibi eleştirmeyi de bilelim .
Bu maç bence kendisine yazar
Kopenhag in aşağı yukarı şu oyunu oynayacağı belliydi
Daha organize hızlı ataklarla çıkıp kontraları özellikle iyi değerlendirmemiz lazımdı
Degisiklikler de olmadı
Hatalardan ders çıkarır umarım

Şimdien finalde Liverpool'un elinden kupayı söküp alışını görüyorum 🤩🥰

1.89 m'lik stoper ikilisine yüzlerce orta, ezbere bir futbol, yanlış 11, Kobenhag teknik direktörüyle düellosunda kendisini g*t etti rakip t.d kusura bakmasın.

Hareketsiz santrforuna dahası kafa topu alamayacak oyuncularına rağmen bir takımın ısrarla orta denemesi çok acı.

Icardi sakat olduğu dönem oynatmayıp iyileştirse ne kaybetmiş olacaktık kendisine sormak isterdim hatta arttırıyorum Icardi sakat halde oynamasa Bakambu oynasa bugün gruptan çıkabilirdik.

Son düzenleme:
Yanına daha iyi yardımcılar bul hocam. Anlaşılan sen nedersen tamam diyor yardımcıları çünkü takım hep aynı hataları yapıyor. Set oyunu takımda sıfır.

Bu maçların muhasebesini yapıp kendine çeki düzen vermeli bu sene Lig şampiyonluğu çok önemli şampiyon olamazsak Yolları ayırmak lazım. bizim onda birimiz olan takıma geçilmek gerçekten skandal.

Maç önü taktik ve kadro belirleme ayrı bir hata maç içinde yaptığı değişiklikler ayrı bir hata

20 yaşındaki kardeşim "abi bunlar her hava topunu alıyor, biz niye habire orta açıyoruz" dedi.

Maçın özeti.

Okan hoca dayımın oğlusun iyisin hoşsun ama şu Kerem'i artık gönder şu takımdan.Bu 26 yaşındaki genç yıldızın artık Avrupa'da oynama zamanı geldi :D

Sahadaki durumu teşhis edemeyen hoca olmaz. Maçlarda her şey yolunda gidiyor zannediyor galiba. Bekliyor da bekliyor. Zaten bir çözümü yok. Seyrediyor anca. Golü yiyince birden dank ediyor. Abov gol yedim. Oyuncu değiştirmem lazım diyor. Ben Okan Buruk’un durumunda kendini geliştirebileceği bir senaryo görmüyorum. Yarım yamalak gegenpressing taktiği ile Galatasaray TD’liği ona bir kaç gömlek büyük geldi.

Çok iyi bir maç çıkardığını söyleyemeyiz ama elbette hatalar ve eksikler olacak önemli olan bunlardan ders çıkarıp takımın daha iyiye gitmesini sağlayabilmek. CL hedefi bitse bile yerel kupalar ve Uefa ile birlikte hala 4 tane hedefimiz var moral bozmaya gerek yok devam ediyoruz. Okan hocanın özellikle son 2 CL maçını çok iyi değerlendirmesi gerekiyor Kopenhag bazı şeyleri çok doğru yaptı ve biz son 2 maçta hem oyun hemde kadro tercihi olarak daha iyi olabilirdik.

Burada Okan'ı acımasızca eleştirenler Jesus'a methiyeler düzüyordu. Amacınızı belli etmeyin. Adam 50 maçta 40 galibiyet almış.

senciyim hocam ama oyuncu degisikliklere ve zamanlamasina calisman lazim

Geri
Üst Alt