Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Eğer bir gün kazanmak gereken maçta erkenden orta sahayı boşaltmamayı öğrenirsen elit teknik direktör seviyesine çıkabilirsin.

Canın sağolsun ama mutlak gole ihtiyacın olan maçta 60 dk hiçbir şey yapmaman, sonra yaptığın panik değişiklikleri maçı götürdü. Biz bunları dönüş yaptığın maçlarda da dedik. Oyun olarak çevirecek bir oyunun yoktu. Sadece şans golü atınca onun etkisiyle çevirdi. Bu maçta da 80 gibi şans golü atsan çevirirdin.

1-0’a kadar oynanan oyun hatalıydı, 1-0’dan sonra yapılan değişikliklerle oynanan oyun daha hatalıydı. 80’den sonra yapman gerekeni 65’te yaparak turu verdin. Keşke oyunu yıkmamız gereken maçta orta sahaların önemini fark etsen, anlamadığım bunun en bilincinde olması gereken kişi olman lazım..

Sağlık olsun, bence hayırlısı oldu. Akıllı hamlelerle Avrupa Ligi’nde ilerleyebiliriz.

Mayısta sendeyiz hocam.
4e989ae8a1b7cc52c89f829be72c8dcb.jpg

Vardır bundada bir hayır devre arası gerekli takviyelerle uefa da final neden olmasın kura şansı ve münih ve Man utd oynadığımız gibi oynarsak

bonservis verilip alınmaya değmeyecek diye düşündüğümüz adamı nasıl oluyor da en önemli maçlarımızda hep ilk 11 oynatıyoruz bir tane de bu ne saçmalık diyen bir adam yok mu buna?

Yenilen golün teknik ve taktikle alakası yoktu. Plan doğruydu ama daha çok şut çekmeliydik. Bu turnuvada böyle utanç verici takımların böyle şanslı anları olabiliyor. Maçlarda buldukları ender pozisyonları değerlendirerek bu seviyede gruptan çıkmayı başardılar.

Fikstür şansları da cabası.
Nasıl yok yav ısrarla takım ben gol yiyeceğim diye bağırdığında gol yiyoruz 10 dakika bağırıyor bu takım yiyeceğim müdahale diye. Bunu büyük küçük her maçta sürekli yapıyor.
45. dakikada tete çıkıp ziyech girip şut çekecektik. Hadi zahaya dayandı okey belki iş yapar dedi de tete ikinci yarıya başlayamadı bildiğin ve yine ısrarla izledik.
Ölüm kalım maçında oyuna odaklanmaktan aciz herifi hala sahada tutuyorsan sorumlusu sensin.

Bile isteye elimizden kayan bu kaçıncı maç bunaldım. Bunlar hata diyip geçiştiriyoruz sabrediyoruz ama işler seri halde berbat hale geldiğinde arkasında kimse kalmayacak. Şunun gibi fırsatları iyi değerlendirmeli.
Neyden korkuyor anlamıyorum ki. Zaten x adam kötü oynuyor ben gidiyorum diye bağırıyor daha kötü ne olabilir.

Canin sagolsun hocam, girmiyorsa girmiyor, yapacak birsey yok.

Bireysel olarak da geriye gitmeler var. Boeyin bile sallanıyor performansi. Bir yerden dönüp yükselişe geçmek lazım artık nasıl yapar nasıl eder bilmiyorum

Maç özelinde sıkıntılar vardı ama genel olarak bakıldığında grup maçlarında oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Sağlık olsun.

Şu maça gelinceye kadar CL performansına çok bir şey söylenemez ama bu maçta kötü oyuna müdahale edememesi üzdü. Devre arasında yapması gereken hamleleri yine gol yedikten sonra yaptı.

Bireysel olarak da geriye gitmeler var. Boeyin bile sallanıyor performansi. Bir yerden dönüp yükselişe geçmek lazım artık nasıl yapar nasıl eder bilmiyorum
Adamlar sahada ölürken 3-0 olmuş maçta hala boey diye çabalarsan bunun olması normal değil mi. Ben 2 ay önce yazdım bu adamlar robot değil kardeşim.

iyi hazirlanamadik bana kalirsa.. kapanacaklarini daha dogrusu her yeri kapatacaklarini biliyorduk herhalde ama sut mut denemedik. zaha ve tete 25. dakikada bile cikabilirdi oyle kötü idiler maalesef.. oyuncu tercihleri hatali idi

Hic bi planı yok,her maç izliyo.terimde şampiyon olurdu icardiyle

Büyük takım kapalı savunmaya karşı çözüm üretebilen takımdır. 2 senedir belki 50 kere yazmışımdır tekrar edeyim. Okan Buruk kurulan bu kadronun seviyesinde bir hoca değil. Rezil ligimizde bireysel performanslarla alınan sonuçlar bir şey ifade etmiyor.

ikinci yarıya zaha ve tete ile basladı ve macı verdık...sureklı gol yemeyı beklıyor..göruyorsun bunlar pozısyon uretemıyor ,barız belli neden değişmiyorsun.

bayern'e, manchester'a oynattığı futbola bakıp s.liginde ki performansını beğenecek değilim. bu gruptan kopenhag çıktı eleştirdiğin bayern sayesinde sonuncu olmaktan kurtuldun. icardi kaç maçtır takımı eksik oynatıyor ama müdahale edemiyorsun. yorulup yorulup gol yiyoruz, sonra oyuncu değiştir. şu kadrodan beklenen zaten en kötü 3. olup uefa'ya gitmesiydi. bu başarı filan değildir.

Geri
Üst Alt